Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

πες τα ρε yanni. τώρα πάλι τα πρωτοσέλιδα των αθηναϊκών εφημερίδων με αυτό θα ασχοληθούν.:wall::wall:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Από αλτζαζίρα το έβλεπα, μια χαρά μας κράζουν όλοι...εμείς μας κράζουμε,οι ξένοι και αυτοί......ωραία πράγματα......

Σιγουρα, αλλά υπερεβαλε και λιγο ο Μυραλας. Οταν ομως εφαγε ο επόπτης το κερμα στο κεφάλι από τον πολτισμένο κόσμο του Ολυμπιακού στο Καραισκακη στον προηγούμενο γυρο, περασε στη ζουλα βεβαιως βεβαιως.

Δεν γίνεται τίποτα όμως. Πώς γίνεται να είναι στα επίσημα αυτοί που ήταν γιατί από τα κοντινά...δεν έμοιαζαν και πολύ επίσημοι...ή δημοσιογράφοι.

Όπως και εντός γηπέδου υπάρχουν διάφοροι περίεργοι όπως πχ σε προηγούμενη σελίδα το σημαιάκι του μήτρογλου πάνω από έναν περίεργο τύπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο του βικελίδης...

Παρόλο που είμαι πρώτα φίλαθλος και μετά παοκτσής σήμερα έγιναν τραγικά πράγματα στην Θεσσαλονίκη. Οι άρρωστοι στα νησιά αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Τουρκία αν τύχει κάτι σοβαρό γιατί δεν έχουμε ελικόπτερα. Από χθες όμως το ελικόπτερο που επόπτευε τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 με κόστος και γω δεν ξέρω πόσο έκανε βόλτες πάνω από την Τούμπα χωρίς λόγο. Να μην πω και για τις 4-5 διμοιρίες που ήρθαν απο την Αθήνα. Πόσα χρήματα σήμερα σπαταλήθηκαν τσάμπα για να γίνει ένας αγώνας λες και έχουμε πόλεμο μεταξύ μας.

Παρόλο που είμαι πρώτα φίλαθλος και μετά παοκτσής σήμερα έγιναν τραγικά πράγματα στην Θεσσαλονίκη. Οι άρρωστοι στα νησιά αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Τουρκία αν τύχει κάτι σοβαρό γιατί δεν έχουμε ελικόπτερα. Από χθες όμως το ελικόπτερο που επόπτευε τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 με κόστος και γω δεν ξέρω πόσο έκανε βόλτες πάνω από την Τούμπα χωρίς λόγο. Να μην πω και για τις 4-5 διμοιρίες που ήρθαν απο την Αθήνα. Πόσα χρήματα σήμερα σπαταλήθηκαν τσάμπα για να γίνει ένας αγώνας λες και έχουμε πόλεμο μεταξύ μας.

σύμφωνα με ένα άρθρο που διάβασα, 320 χιλιάρικα.

Σορρυ για το σπαμ δεν μπορω...

ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ελπίζω μην φάω κάρτα :magic:

Μη μιλας γιατι την πηραμε την προκριση αλλα μας πατησε ο βαζελος...

ενταξει μην πει κανενας τωρα για την κοκκινη στο 70-τοσο γιατι επρεπε να την φαει στο 34.

Εγώ πάντως μετά το 1-1 ήμουν απολύτως σίγουρος ότι θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός. Τελικά χρειάστηκε ένα θαύμα και 8' καθυστέρησης (θα βγάλει ανακοίνωση ο Ολυμπιακός; την χρωστάει στον Αδαμίδη) για να γίνει το μέχρι εκείνη την στιγμή φαινομενικά αδύνατο, να βάλει γκολ η ΑΕΚ.

Κατά τα άλλα θα πανηγυρίσω αύριο μιας και σήμερα είμαι με χάπια και ορούς βλέποντας για άλλη μια φορά την ΑΕΚ να καταρρέει χωρίς ουσιαστικά λόγο. Αυτή η ομάδα έχει τόσο σταθερή ψυχολογία όσο ένας μεθυσμένος πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.