Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Για όποιον δεν έχει Conn-X TV και θέλει να δεί τις... "ματσάρες" του κυπέλλου σήμερα, το ΠΑΟ-ΑΕΚ το δείχνει το Al Jazeera Sport +10 το οποίο εκπέμπει FTA στον Hotbird ( 13.0E ) και στον Nilesat 101 ( 7.0W )

Ίσως δείξει και άλλο παιχνίδι

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

δε θα έλεγα πελάτες ακριβώς.....φάρδοι τα ΑΕΚάκια και απαράδεκτος ο Φερειρα με το rotation που ξανάκανε (έξω Γκοβού που είχε αρχίσει να ανεβαίνει και στη θέση του ποιον...τον Καραγκούνη).........δηλαδή τι πίνουν και τα κάνουν αυτά?

αντί επίσης να μείνει ο Βύντρα που όσο ξέρει παίζει (τουλάχιστον στην άμυνα δεν κάνει λάθη) μου βάζει τον Σαριέγκι από τον καιρό του Νώε......

πότε θα σταματήσουν τα πειράματα?:hang3:

Πάτε για πρωτάθλημα βρε greekfragma :p

Βασικά ο Παναθηναϊκός δεν πίεζε καθόλου μπροστά. Ειλικρινά πως θα βάλεις γκολ όταν χάνεις και πλην του Σισέ όλοι οι άλλοι παίκτες σου περιμένουν στην μεσαία γραμμή; Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ και κατέβαζε 3 παίκτες στην αντίπαλη άμυνα για να πιέσουν. Ο Παναθηναϊκός .....ύπνος βαθύς....

Καλα γενικα ολο το ματς ηταν φεταααα...α ναι εβαλε και 2 γκολ αλα μπιλιαρδο η αεκαρα :p

Δεν νομίζω να δημιουργήσει πρόβλημα, σίγουρα θα του μιλήσουν από πριν, αν κάνει πρόβλημα δεν θα του ανανεωθει το συμβόλαιο(6 μήνες).

Τζιμπούρ ξε-τζιμπούρ εγώ βλέπω πως ο οσφπ ενισχύθηκε σε αντίθεση με τον παο.

Το πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα θα πάει στο λίμανι.

Aν δεν τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός μπορεί να πήγαινε στον Παο, ο Μαρινάκης ξέρει τι κάνει με αυτό τον τρόπο ενισχυει την ομάδα του και αποδυναμώνει ταυτόχρονα τον αντίπαλο, όπως έκανε με τους (Νεμεθ, Ρόμενταλ, Μανιάτη, Μοντεστο και ίσως Κουμορτζί)

Πάντως απ' ότι θυμάμαι(call me Leto) δεν πολυμασάει ο Βαλβέρδε.

Δε νομίζω να έχει τύχη αν του ''κουνηθεί'' ο Αλγερινός.

Πάντως απ' ότι θυμάμαι(call me Leto) δεν πολυμασάει ο Βαλβέρδε.

Δε νομίζω να έχει τύχη αν του ''κουνηθεί'' ο Αλγερινός.

Ο Τζεμπουρ πιστέυω τους αυτούς τους 6 μήνες θα παραμείνει ήσυχος (το υποσχέθηκε απ'ότι διάβασα) για να ανανεώσει και μέτα θα αρχίσει τα δικά του, ελπιζω να μην βγω αληθινός...

Aν δεν τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός μπορεί να πήγαινε στον Παο, ο Μαρινάκης ξέρει τι κάνει με αυτό τον τρόπο ενισχυει την ομάδα του και αποδυναμώνει ταυτόχρονα τον αντίπαλο, όπως έκανε με τους (Νεμεθ, Ρόμενταλ, Μανιάτη, Μοντεστο και ίσως Κουμορτζί)
Βάλε και Χαβίτο. Και νομίζω ότι μένει άλλο ένα όνομα μιας και ο πρόεδρος είπε ότι έκλεισε 3 παίκτες στην περίοδο αυτή.

Ελπίζω ο τρίτος να είναι ο Ντίμης και όχι ο Ντεγκρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.