Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

εγω θελω να ρωτησω, ποιος αντεχει να βλεπει τον παο και στα 2 ημιχρονα; εγω προσωπικα δε θυμαμαι απο ποτε εχω να δω ολοκληρο ματς.

τραγικο θεαμα...τα αποτελεσματα δε με απασχολουν -μαθημενα τα βουνα-, αλλα πραγματικα, ψαχνω λογο να παω στο γηπεδο και δε βρισκω. Δε παιζει και ο βυντριτς να χωσουμε λιγο :hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πως γλιτωσε ο αποκωδικοποιητης της Nova χτες οι φιλοι μου το ξερουν...:wall: Ειχα και 2-3 ολυμπιακους στη παρεα και κρατιομουν να μη τους διωξω απ το σπιτι. Ειμαι τοσο απογοητευμενος που σε καθε γκολ που εμπαινε στο Ισπανικο πρωταθλημα χτες φωναζα"Εμεις γιατι δεν μπορουμε ουτε ενα σουτ ρε %$$%#" Να φυγει ο Σισε γιατι θα χασει τη φορμα του εδω,οσο για παιχτες που κανουν ενα 2 παιχνιδια και καβαλανε το καλαμι δεν εχω να πω κατι. Αν και ενα μηνα πριν το ειχα δει εγω το κακο...ο Νινης στη γλυφαδα με 3-4 μοντελακια να πουλαει μουρη:sick:

εγω θελω να ρωτησω, ποιος αντεχει να βλεπει τον παο και στα 2 ημιχρονα; εγω προσωπικα δε θυμαμαι απο ποτε εχω να δω ολοκληρο ματς.

τραγικο θεαμα...τα αποτελεσματα δε με απασχολουν -μαθημενα τα βουνα-, αλλα πραγματικα, ψαχνω λογο να παω στο γηπεδο και δε βρισκω. Δε παιζει και ο βυντριτς να χωσουμε λιγο :hehe:

Αν είσαι Παναθηναϊκός, ο σύλλογος έχει και άλλα τμήματα. Αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος, βάλε nova/connx.

Είμαι σχεδόν 23. Έχω πάει άπειρες φορές γήπεδο, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών. Έχω διαρκείας στο μπάσκετ από τότε που παίζαμε στο Σπόρτινγκ. Από τότε που έφυγε ο Στάθης από το βόλλευ, παίρνω και στο βόλλευ διαρκείας για να ενισχύσω τον ερασιτέχνη. 'Εχω να αγοράσω εισιτήριο στην μπάλα από το λύκειο, και πάω μόνο αν βρω πρόσκληση και αν είναι καλό το παιχνίδι και αν έχει καλό καιρό και αν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.

Ο λόγος;

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι ΓΤΠ τελείως.-

Ο Παναθηναϊκός ειδικά, δεν παίζει ποδόσφαιρο, παίζει βασανιστήριο. 'Εχω να δω το Παναθηναϊκό και να φεύγω από το γήπεδο ευχαριστημένος από το 2004.

Με έχει κάνει αυτή η ομάδα να μην μου αρέσει το ποδόσφαιρο γενικώς. Φέτος πήγα στο 2-1 με τους γαύρους και στο τέλος φεύγοντας από το γήπεδο δεν ένιωθα αυτό το κάτι που ένιωθα μικρότερος ή αυτό που νιώθω όταν νικάμε στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός στη μπάλα είναι παρωδία.

Ναι όλοι πηδάνε από το πλοίο. Ο Βαρδινογιάννης που είναι μέσα στα πράγματα μάντεψε σωστά την φετινή κατάσταση και έμεινε στην άκρη από νωρίς. Ο Πατέρας που βλέπει ότι το πράγμα δεν πάει καλά πάει να την κοπανήσει ώστε να μην του χρεωθεί η απώλεια του πρωταθλήματος

"Τον Δεκέμβρη που έφυγα η ομάδα διεκδικούσε ακόμα πρωτάθλημα και κύπελλο"

θα λέει μελλοντικά σε συνεντεύξεις του

και ο Βγενόπουλος που τελικά αποδεικνύεται πολύ σάπιος - έκανε όλη την φασαρία για να μπει στον Παναθηναϊκό ώστε να αποκτήσει φήμη - τρέχει να προλάβει με την αποχώρησή του τον Πατέρα ώστε να μην είναι ο τελευταίος "αρουραίος" που θα εγκαταλείψει το πλοίο που φαίνεται να βουλιάζει.

Ετσι ειναι όταν μυρίστηκαν χρήμα (κατασκευή γηπέδου-εμπορικές χρήσεις) εμφανίστηκαν οι Παναθηναικάρες και ζήταγαν πολυμετοχικότητα τώρα που βάλτωσε κι' αυτό το πρότζεκτ και οικονομικά πάμε κατα διαόλου οι πόντικες πηδάνε ένας -ένας απο το πλοίο

Προσωπικά έριξα πολύ γέλιο στη φάση του ντου με τον Σισσέ! Ενώ όλοι οι παίχτες έτρεχαν μην τους λυντσάρουν οι 'οπαδοί', αυτός ήταν ο μονος που περπατούσε και έριχνε καμια κλεφτή ματιά σε φάση "τώρα παίζει και να με μ@μήσουνε...αλλά δε νομίζω μωρέ, αφού στην τελική μόνο εγώ παίζω μπάλα".. Και πραγματικά δεν τον άγγιξε άνθρωπος!

Είναι ο μόνος πραγματικός Παναθηναϊκός στην ομάδα. Οι υπόλοιποι είτε δεν μπορούν σε αυτό το επίπεδο, είτε απλά δεν τους νοιάζει τίποτα περισσότερο από το συμβόλαιο που έχουν κάνει. Και βέβαια δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Απολαμβάνει την λατρεία του κόσμου όσο και το ποδόσφαιρο.

Οι μόνοι κερδισμένοι βάζελοι από το τελευταίο ματς ήταν αυτοί που πήραν κάτι μπάλες και ο άλλος που πήρε ένα μπουφάν απο τον πάγκο.

Πλιάτσικο, εφόσον μπάλα δε βλέπουν αυτοί που πάνε γήπεδο... είναι μια επιλογή και αυτή.

δεν αντέχω με αυτά που διαβάζω......θα βάλω τα γέλια και τα κλάματα παράλληλα :wall::rofl:

Το... ποντίκι του Καραγκούνη, το ουϊσκι του Γκοβού και οι 4 μπάλες του Λέτο - Super League - Παναθηναϊκός - Contra.gr

ο Λουίς Γκαρσία ένα μικρό καθρέπτη (για να φτιάχνει τα μαλλιά του όπου και να βρίσκεται)
ο Λέτο 4 μπάλες, με τον Νίνη να του τονίζει: "Πάρε αυτό το δώρο αφού θες τέσσερις μπάλες μόνος σου".

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ!

Οσον αφορά στον Σιντνέ Γκοβού, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έλαβε δώρο από τον Τζιμπρίλ Σισέ ένα ακριβό μπουκάλι ουϊσκι.
δεν αντέχω με αυτά που διαβάζω......θα βάλω τα γέλια και τα κλάματα παράλληλα :wall::rofl:

Το... ποντίκι του Καραγκούνη, το ουϊσκι του Γκοβού και οι 4 μπάλες του Λέτο - Super League - Παναθηναϊκός - Contra.gr

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ!

Στον Χριστοδουλοπουλο τι πηρανε? Τσιμπιδακι για τα φρυδια?:wall::wall::shout: Που θα φτασει αυτη η ομαδα φετος??

Ερώτηση προς ειδικούς του στοιχήματος. Αν παίζει κάποιος συνέχεια την ΑΕΚ συνδυασμό ότι θα φέρει 0-4 ή θα χάσει, στο τέλος θα βγάλει πολλά λεφτά ή τζάμπα το σκέφτομαι; :p

Καλύτερα να παίξει ότι ο ΠΑΟ θα φάει γκόλ ( έχουμε και γ*μώ τα στατιστικά στο συγκεκριμένο τομέα, τείνει να γίνει πιο σίγουρο και από το ότι θα ανατείλει ο ήλιος :wall: )

Την έκανε κ ο Αντωνίου. Πήδηξε από το καράβι κ αυτός.

Θα τον "έκαναν" ούτως ή άλλως. Πακέτο με τον Πατέρα πάει αυτός.

Αφιερωμένο στο Σόλωνα για να μας κοκορευτεί ακόμα μια φορά πόσο ανώτερο είναι το μπάσκετ και δη το αμερικάνικο από το Ch-ου -L-ού :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=n0xJM1Z7kos&feature=player_embedded]YouTube - Tyreke Half-Court Game-Winner vs. Memphis Grizzlies[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.