Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ας είναι καλά οι Κινέζοι....

Καταπληκτική μπάλα η Sony. Sorry Barcelona. Εντάξει δεν παίζεται διότι απλά παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από όλους τους άλλους. Αυτή η τυποποιημένη κοφτή, σίγουρη, συρτή, πάνω στον παίκτη πάσα, που ουσιαστικά 9 στις 10 πάσες είναι αυτού του τύπου, δίνει τρομερό πλεονέκτημα στην Barcelona έναντι των αντιπάλων. Το παιχνίδι της είναι αυτοματοποιημένο και λιγότερο στην τύχη ενώ και οι παίκτες της παίζουν πολύ ποιο γρήγορα και σωστά το passing game διότι ακριβώς ξέρουν πως θα τους έρθει η μπάλα στα πόδια πριν καν τους κάνει την πάσα ο συμπαίκτης τους. Δεν χρειάζεται να ξέρουν πάνω από έναν τύπο κοντρολ. Δεν χρειάζεται να τεντώσουν καν το πόδι τους για να παραλάβουν την μπάλα. Τους έρχεται συστημένη πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Actually, στο δεύτερο [νομίζω] γκολ της Μπαρσελόνα, στο ματς της προηγούμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟ, φαίνεται το πως παίζει η Μπαρσελόνα. Ο Ινιέστα χωρίς κοντρόλ, και κυρίως χωρίς να βλέπει δίνει με τη μία την μπάλα στον Αντριάνο, που δίνει την ασίστ στο Μέσι.

Ξέρουν που θα είναι ο συμπαίχτης. Ή έστω, που θα έπρεπε να είναι ο συμπαίκτης σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τακτική.

Και μετά, πας στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και βαριέσαι του θανατά... :sick:

Εμένα μου έχει γεννηθεί η απορία πότε ήταν η τελευταία φορά που ομάδα του Μουρίνιο δέχθηκε πέντε γκολ χωρίς να βάλει κανένα.

δεν εχω διαβάσει τύπο/net/ραδιόφωνο σήμερα και δε ξέρω αν έχει παίξει κάποιο σχετικό θεματάκι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε

......Όλη η Ευρώπη στο κουβά!

:clap:

Έτσι, έτσι...Μόνο και μόνο γι αυτό αξίζει..

Ρε τι ευτυχισμένος είμαι που έχω κόψει το στοίχημα εδώ και κάτι χρόνια!

Δεν πειράζει ρε όσοι χάσατε..

Έχει Σκάνθορπ - Σρούζμπερυ το Σάββατο.... :hehe:

Εγω πάλι χθες, αν και αεκτζής, εκνευρίστηκα με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η ομάδα έχει υποστεί πραγματική μετάλλαξη.

Μεγάλωσα με εναν ΠΑΟΚ να παίζει ανοιχτά μέσα-εξω. Σχεδόν παράτολμα και κόντρα στη λογική πολλές φορές, και αυτό φυσικά το πλήρωνε.

Στα χρόνια του Σάντος η ομάδα έπαιζε κλειστά, έγινε δυσκολοκατάβλητη και περισσότερο αποτελεσματική θα παραδεχθώ.

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ του Φερνάντο....Χάβος είχε τη σφραγίδα της μετάλλαξης.

Σε αυτή τη Μπριζ που είδα θα μπορούσε να βάλει 4 γκολ, και δεν καταλαβαίνω που θα ήταν το πρόβλημα αν δεχόταν και αυτός δυο.

Αλλά οχι. Λες και εχει μπει στο DNA της ομάδας αυτή η εμμονή με το 1-0, ανεξαρτήτου αντιπάλου, συνθηκών αγώνα κ.λ.π.

Αυτό πλήρωσε χθες κατα τη γνώμη μου, και εστω και έτσι εύχομαι καλή πρόκριση στην Παοκάρα.

Άλλη μια σφαλιάρα σήμερα έτσι για να γουστάρουμε.
idmCay.gif

άμα είναι να βγάζει ο αστρολάβος τέτοια gif-άκια μετά από κάθε σφαλιάρα δε με νοιάζει!

ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ!!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!

Ζιλμπέρτο παλτό ξανά! ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!

Καντέ τα ίδια με τον από πάνω!

Μπουμσονγκ......τα πόδια τα ανοίγουμε περισσότερο όταν μας έρχεται η μπάλα για να δώσεις καλύτερο οπτικό πεδίο στον επιθετικό!

ΟΞΩ ΟΥΡΤ ΚΙΟΡΑΤΑΔΕΣ!!!!! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!

:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!

Άφησε τους γύρους και έπιασε τα μαξιλάρια:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.