Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

ελπιζω να χουμε ενδοξες μερες οπως τοτε στη λεωφορο....να πυροβολει η μπαρτσα απο παντου, να τσιμπισομεν το πεναλντι και gg :hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Χωρίς παρεξήγηση greekfragma, ο πρώτος σας στόχος σήμερα θα είναι να περάσετε την σέντρα. Μετά... βλέπουμε.

περνάμε τη σέντρα για πλάκα εμείς στον Παναθηναικό.....

(τραβάει ένα βολέ ο Τζόρβας ή ο Βύντρα και its that easy)

:hehe:

Δε θα είναι εύκολο το ματς για τη Μπαρσελόνα. Όσο και να λένε ότι σκέφτονται μόνο αυτό το ματς, σίγουρα έχουν κατά νου το ελ κλάσσικο και θα κρατήσουν δυνάμεις, οπότε ο παναθηναϊκός θα έχει κάποιες ελπίδες.

Αρκεί να μην το πάνε όπως με την δύσμοιρη αλμερία. 5-0 στο ημίχρονο, και μετά χαλάρωμα, γιατί θα κοιμηθούμε

Φυσιολογικά πράγματα. Εδώ φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει και ομοιογένεια. Αν ήταν δεμένη ομάδα ναι μεν η Μπαρτσελόνα θα κέρδιζε, δεν θα έκανε και πλάκα όμως μέσα στο γήπεδο.

Άτιμη κενωνία. Βάλανε ένα γκολ μπροστά μας, και δύο στο απέναντι τέρμα.

ΥΓ Αυτοί οι γραφικοί που μείνανε 45 λεπτά μετά τον αγώνα για να μας φωνάζουν "ρεάλ-ρεάλ", πόσο καμμένοι είναι; :(

ΥΓ2 Ναι, ήμουν στους φιλοξενούμενους :p

καταλαβαινεις οτι υπαρχει κριση, οταν στο δευτερο ημιχρονο αναβουν μονο κανονικα τσιγαρα.

Άτιμη κενωνία. Βάλανε ένα γκολ μπροστά μας, και δύο στο απέναντι τέρμα.

ΥΓ Αυτοί οι γραφικοί που μείνανε 45 λεπτά μετά τον αγώνα για να μας φωνάζουν "ρεάλ-ρεάλ", πόσο καμμένοι είναι; :(

ΥΓ2 Ναι, ήμουν στους φιλοξενούμενους :p

Καθόλου. Οι οπαδοί της Ρεάλ και του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι.

Η μπαλα τιμωρει τα παντα τελικα και μετα απο ενα ντερμπυ που παραλιγο ο διαιτητης πηγε να γινει ο πρωταγωνιστης η Αεκ νικησε στο τελευταιο λεπτο! Θελω σχολιο απο καθε φιλαθλο να μου πει αν ειναι η οχι τυχαιο οτι σπρωχνουν παρα μα παρα πολυ εμφανεστατα με καθε τροπο(ακομα και με 7 λεπτα καθυστερησεις ενω ειχε δωσει 4) Δεν ειμαι ΑΕΚ αλλα ουτε πιστευω πως ευνοειται καποια αλλη ομαδα φετος:hang3:

Τι περιμένεις? Οι μεγάλες ομάδες πάντα ευνούνται...αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο δεν έπρεπε να αφήσει την φάση να συνεχιστεί ο διαιτητής από την στιγμή που υπήρχε καπνογόνο στο γήπεδο και μάλιστα δίπλα στον ντιόπ/ντουντού...δεν ξέρω τι λένε οι κανονισμοί αλλά ήταν λίγο τραβηγμένο...όσο για τα 7 λεπτά...no comments:fist:

το πεναλτι δεν ηταν λιγο....μουφα; με το φυσημα του αερα επεσε...

Δεν υπηρχε πεναλτι

τίποτα απολύτως. Δύο μέρες έψαχνα να βρω κάτι επί πληρωμή, αλλά τίποτα :(

ΥΓ Εννοείται όχι το Conn-x. Δεν είχα διάθεση για 1-2 ματς να ανεβάσω 20% τη συνδρομή της Νόβα, και να αλλάξω πάροχο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.