Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Εάν ο πατέρας δεν διώξει σήμερα τον Νιόλια τότε θα είναι πολύ κότα.

Οχι σας παρακαλω,μην το κανετε αυτο...μην τον διωξετε...:p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

απ τα πιο ωραια ειναι του χαμιτ, απ τα πιο σημαντικα -και ωραια- του φαν μπροκχορστ και απ τα πιο δυσκολα του σουηδου που η μπαλα δεν ακουμπησε χορταρι απ τη σεντρα !

Το πνιξε ο παμπορίδης το πεναλτάκι σήμερα στον σαλπιγγίδη..και μου κλαιγόταν ο νικολακόπουλος πριν τον αγώνα

Το πνιξε ο παμπορίδης το πεναλτάκι σήμερα στον σαλπιγγίδη..και μου κλαιγόταν ο νικολακόπουλος πριν τον αγώνα

Σήμερα, λόγω συγκυριών, έκατσα μόνος σε ένα ήσυχο καφέ για να χαλαρώσω λίγο...και είχε τον αγώνα. 10-11 άτομα όλα και όλα. Ε, στο ημίχρονο δεν άντεξα. Σηκώθηκα και έφυγα. 11 άτομα ήταν γεννημένοι για προπονητές-πρόεδροι και δημοσιογράφοι...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Και εγώ σαν ουδέτερος πως και δεν είδα κανένα πέναλτι ρε παιδί μου. Αυτό του Αβραάμ λες που τράβηξε ελαφρά με τον δεξί τον Σάλπι και στην συνέχεια βρίσκει κανονικά έστω και ελάχιστα την μπάλα, έ;

Τελικά εκτός από το τσιγάρο, στους χώρους διασκέδασης πρέπει...(έπρεπε) να κοπεί και το ποδόσφαιρο....

ο Παμπορίδης δεν έπνιξε το πεναλντι.. πολύ απλά δεν ήταν, ο Παπαδόπουλος βρήκε μπάλα.

το λάθος του ήταν σε κάτι κίτρινες που δεν έδωσε στον ολυμπιακό, εννοώ κλοτσιές με τις τάπες. αυτός πιστεύω ήταν ο λόγος που έκανε την μ!##!κια ο Ίβιτς και έφαγε δικαίως την 2η κίτρινη κάρτα.

Η ερώτηση είναι που πρέπει να κάνετε κάποιοι είναι:

είναι φάουλ αν βρεις την μπάλα αν βρεις τον παίκτη πρώτα;

Αν δώσετε την σωστή απάντηση θα καταλάβετε αν ήταν ή όχι πέναλτυ. :)

Αισχος το πρωταθλημα,απορω τι μαθαινουν οι προπονητες στους νεους παιχτες που ερχονται να παιξουν στο ελληνικο πρωταθλημα. Ειμαστε σοβαροι? Ειναι γελοιο σε καθε φαση να βλεπεις γκρινια και παραπονα προς το διαιτητη λες και εχεις φιλικα παρε δωσε μαζι του... Ουτε καν να κοιτας τον διαιτητη με υφακι δεν πρεπει, σαν να του λες οτι θα χασει την δουλεια του αν δεν στηριξει καθε υπερομαδα:wall::wall: Μονο που δεν τους βαραμε(γινεται και αυτο αλλα εξω απο τα γηπεδα) Εβλεπα NBA (νταξει δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα και στο μπασκετ εδω τα ιδια κανουμε) Δεν προσεξα οτι υπραχουν καν διαιτητες,ουτε λογος βεβαια να αντιμιλησεις εκει βεβαια. Απο την εποχη που οι 2μετροι αθληταραδες κυριολεκτικα εδερναν τους διαιτητες και εγινε ντορος,τωρα ουτε μια τριχα δεν αγγιζεις αλλιως πας φυλακη!! Πραγματα εξωγηινα για μας:shout:

Αυτός ο ronaldo είναι πραγματικά τόσο αχώνευτος (άσχετα αν ξέρει μπάλα η όχι) ή είναι ιδέα μου;

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξαναχτυπά (vids) - Champions League - Ρεάλ Μαδρίτης - Contra.gr

Για αυτό είναι ο Special One και εξαιτίας του το παιχνίδι με μπαρτσα πήγε για δευτέρα...τρέμε πεπε, τρέμεεε!! :)

mourinho_24112010_m.jpg

Και πάλι δεν κατάλαβα γιατί τους ζήτησε και αποβλήθηκαν. Αφού οι κάρτες διαγράφονται στο τέλος των ομίλων (σωστά?) και αρα δεν είναι θέμα καρτών. Αν πάλι δεν ήθελε να τους πάρει με την Οσέρ, απλά δεν τους έπαιρνε με την Οσέρ. Δεν χρειάζεται να πάρει κόκκινη κάποιος για να μείνει εκτός αποστολής.

Για αυτό είναι ο Special One και εξαιτίας του το παιχνίδι με μπαρτσα πήγε για δευτέρα...τρέμε πεπε, τρέμεεε!! :)

Ο αγώνας γίνεται Δευτέρα και όχι Κυριακή, για τον ίδιο λόγο που έγιναν και οι αγώνες της ελληνικής σούπερ λίμπας τη δευτέρα μετά τις εκλογές. Έχει εκλογές η Καταλούνια

Εγω το ματς του Βαζελου δεν το παιξα γιατι ειχε μικρη αποδοση στην Μπαρτσα.Αντθετως επαιξα την Βερντερ που δινει 5.40.Ναι ξερω ειναι μεγαλο ρισκο,αλλα πιστευω θα το παρει το ματς!Και εγω τα 50 ευρουλακια με την σειρα μου :p

εγώ σήμερα θέλω να δω να παίζουμε μπάλα με επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι καμινάδες από την άμυνα....ή να φτάνουμε έξω από την περιοχή και τη μπάλα πίσω....ο Φερέιρα το ξεκαθάρισε οτι θέλει επίθεση....για να δούμε και στην πράξη.

τώρα αν παίξουμε επιθετικά και φάμε 5 είναι άλλο θέμα. Ας δούμε μπαλάρα και ας χάσουμε....

Το ιδανικό πάντως θα ήταν ματσάρα μέχρι την λήξη και 2-1 υπέρ μας με άφθονο θέαμα και σασπένς...και ας μείνουμε εκτός ομίλων τελικά.

Τα παραπάνω τα λέω γιατί δε παίζεις κάθε μέρα με τη Μπάρσα και δεν έχεις κάθε μέρα Σισέ Γκαρσία Χριστοδουλόπουλο σε δαιμονισμένη φόρμα.....

προσοχή στην άμυνα και τον Μέσι-α :dance3:

Χωρίς παρεξήγηση greekfragma, ο πρώτος σας στόχος σήμερα θα είναι να περάσετε την σέντρα. Μετά... βλέπουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.