Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Καρατέκα ο βαλντεζ και το κοράκι-καναρίνι δεν έδωσε ούτε φάουλ. :TD: Γιατί άραγε;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sP1nwuPJMsw]YouTube - Copenhagen vs Barcelona (02.11.2010) Serious Injury during the match...[/ame]

  • Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

σήμερα ο Νιόπλιας άργησε....άργησε πολύ!

απέναντι σε μια μέτρια rubin kazan έπρεπε να είχε βάλει χριστοδουλόπουλο νωρίτερα στη θέση του περπατητή Καραγκούνη να φέρει και τον Κατσουράνη δίπλα στο Σιμάο και να τραβήξει τον Ζιλμπέρτο πίσω στην άμυνα.

χάσαμε ένα 3ποντο τσάμπα....και πιθανώς μια πρόκριση ακόμα πιο τσάμπα......

φτάναμε έξω από την περιοχή και η μπάλα γύρναγε στην άμυνα.......:wall:

Όταν παίζεις για το 0-0 δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο και ο Νιόπλιας πήγε για το 0-0. Ο άνθρωπος σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να χάσει την δουλειά του και μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού θα μπορέσει να διατηρήσει την θέση του μόνο αν παίζει συντηρητικά σε ...επικίνδυνα ματς. Πιθανή ήττα σήμερα με π.χ. 3-0 θα έθετε πάλι σε κίνδυνο το επαγγελματικό του μέλλον. Το 0-0 αντίθετα είναι ακίνδυνο για τον ίδιο και του δίνει την δυνατότητα να κάνει τις δηλώσεις που διαβάζω στο contra αυτή την στιγμή και αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος καταλαβαίνει ποια ομάδα κοουτσάρει. Μήπως τον Πανιώνιο στην παρθενική του έξοδο στο Champions League?

Στο τέλος του ματς με την Μπαρσελόνα θα μιλάει πάλι για το μεγαλείο αυτής της ομάδας ενώ μετά και το τέλος του παιχνιδιού με την Κοπενχάγη θα θυμάται ότι η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου. Ο άνθρωπος πλέον κοιτάει το επαγγελματικό του μέλλον όχι τον Παναθηναϊκό. Τις δικαιολογίες τις έχει έτοιμες και όποιος περιμένει να δει διαφορετικό σύστημα από το τωρινό 9-0-1 με υπολογίσιμο αντίπαλο, θα περιμένει (μάταια) πολύ καιρό ακόμα.

Θεοφιλόπουλος στον αγώνα μιλαν-ρεαλ.

Την ώρα που σηκώθηκε να περάσει σαν αλλαγή ο Ζειντορφ πετάει την ατάκα "ένα ακόμα γεροντο-παλίκαρο που θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο" :rofl:

Ps, δεν έχει κ άδικο.

Σχόλιο για τον ροναλντο με τα τακουνάκια που κάνει συνεχώς, "κοιτάξτε με γειτόνισσες" :rofl:

Θεοφιλόπουλος

Ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον άνθρωπο. Αν γίνει πέναλτι -κατά την γνώμη του- στο 1' και δεν το δώσει ο διαιτητής θα σε πρήζει μέχρι να τελειώσει το ματς.

Μονο στα γκολ της Μιλαν φωναζε σε σημειο οταν εβαλε γκολ η Ρεαλ δεν καταλαβα αν μετρησε:wall:

Αυτα ειναι απολαυστε...

Καλο ειναι να κοιταμε και τον εαυτο μας :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bUZzMaL2ZYo&feature=player_embedded]YouTube - BRUTAL Foul in Euroleague basketball by Batiste !!![/ame]

Αυτα ειναι απολαυστε...

Καλο ειναι να κοιταμε και τον εαυτο μας :)

YouTube - BRUTAL Foul in Euroleague basketball by Batiste !!!

Γιατί δεν λες αυτό που πραγματικά θες να πεις και καταπιέζεσαι παιδί μου; <<<<<:toomuchne

EDIT: xaxaxa κανεις και like τρομάρα σου.! Πραγματικά αν είχε δείξει "πρότερο έντιμο βίο" θα μπορούσες να ήσουν πιστευτός, αλλά δεν γίνεται. Έχεις πετάξει τα γυαλιά και έχει βάλει φακούς. Παλιά έδειχνεις οπαδός και ήσουν οπαδός, τώρα δείχνεις φίλαθλος αλλά είσαι οπαδός.

το ειδα και γω χτες και μου πεσανε τα ματια...κριμα γιατι μεχρι τωρα δεν ειχαμε δειγματα τραμπουκισμου απ τον μπατιστ. Απαραδεκτο σε ολα τα επιπεδα. Δε χτυπας ποτε οταν ο αλλος ειναι κατω.

Ντροπη.

απόλυτα κατακριτέο αλλά υπάρχουν στιγμές που ακόμα και τα καλύτερα παιδιά κάνουν λάθη...(πες το αδρεναλίνη, πες το αγωνιστική πίεση κλπ)

Ο Ομπράντοβιτς καλώς έπραξε μετά την ενέργεια του Μάικ. Νομίζω οτι ο Μάικ πάντως δε θα μπορεί να κοιμηθεί από τις τύψεις για τα επόμενα 10βράδια.....ήδη μετράει 2 βράδια άυπνος.

Πραγματικά αν είχε δείξει "πρότερο έντιμο βίο" θα μπορούσες να ήσουν πιστευτός, αλλά δεν γίνεται.

To εκανε ρααα... του πατησε το κεφαλι...

Δεν τιμωρηθηκε....

Δεν το δε κανεις...

Στα γραφεια της Fiba εβλεπαν αλλο ματς :hehe:

..ήδη μετράει 2 βράδια άυπνος.

Καλά μην τρελένεσαι κιόλας. Δεν είναι και από τα καλόπαιδα ο Batiste.

To εκανε ρααα... του πατησε το κεφαλι...

Δεν τιμωρηθηκε....

Δεν το δε κανεις...

Στα γραφεια της Fiba εβλεπαν αλλο ματς :hehe:

Η FIBA από που και ως που; Δουλειά της ULEB είναι. Δεν έχουν αρμόδια όργανα για αυτά τα θέματα, σχεδόν όλες τις αποφάσεις τις παίρνει ο Bertomeu μόνος του, ο οποίος δεν φημίζεται και για φίλοπράσινα αισθήματα. Η Union δεν ζήτησε τιμωρία και το θέμα θεωρείται λήξαν.

(Τραγική ULEB σε πολλά επίπεδα...)

Εάν ο πατέρας δεν διώξει σήμερα τον Νιόλια τότε θα είναι πολύ κότα.

Η ομάδα δεν πάει πουθενά χωρίς προπονητή. Έλεος.

τοσο χαλια παιξαμε παλι;

ο τζιμπουρ πρεπει να φαει 2-3 αγωνιστικες χαλαρα για το φαουλ που εκανε. πραγματικα απορω πως δεν εδωσε κοκκινη ενω ηταν τοσο κοντα ο κακος.

τοσο χαλια παιξαμε παλι;

ο τζιμπουρ πρεπει να φαει 2-3 αγωνιστικες χαλαρα για το φαουλ που εκανε. πραγματικα απορω πως δεν εδωσε κοκκινη ενω ηταν τοσο κοντα ο κακος.

Dailymotion - PAOK-AEK kitrines kartes - a Sports & Extreme video

η αλήθεια είναι ότι ήταν εγκληματικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.