Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

tragikos, ο Χριστοδουλόπουλος έπρεπε να είχε φύγει στο 5 λεπτό εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής αγκωνιάς στον "Αβραάμ" :)Όμως:

Με τα αν και τα ίσως, δεν κερδίζονται ματς. Ας έβαζε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο που έπαιζε μόνος του, 2 γκολ παραπάνω, να τελείωνε το παραμύθι

ΥΓ Την αγκωνιά κι εγώ στο ριπλέι την είδα, και μάλιστα από την κάμερα στην τελική γραμμή του γηπέδου. Από εκεί που ήταν οι διαιτητές ήταν αδύνατον να το δουν.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Εμένα πάντως που άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο του Φωτός σήμερα.

http://contra.gr/press/newspapers/31102010/fos_l.jpg

Δεν ξέρω αν κάτι μου διαφεύγει αλλά όλη η πρώτη σελίδα μου φάνηκε ως ιδιαίτερα αντικειμενική σε αντίθεση με τις φυλλάδες τύπου Γαύρος και Πρωταθλητής που προσπαθούν να εφεύρουν δικαιολογίες και να καλλιεργήσουν μίσος.

Εμένα πάντως που άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο του Φωτός σήμερα.

http://contra.gr/press/newspapers/31102010/fos_l.jpg

Δεν ξέρω αν κάτι μου διαφεύγει αλλά όλη η πρώτη σελίδα μου φάνηκε ως ιδιαίτερα αντικειμενική σε αντίθεση με τις φυλλάδες τύπου Γαύρος και Πρωταθλητής που προσπαθούν να εφεύρουν δικαιολογίες και να καλλιεργήσουν μίσος.

Αυτές οι φυλλάδες καλλιεργούν φανατισμό αλλά δεν είναι ο σκοπός τους αυτός. Ο στόχος τους είναι να πουλήσουν όσο περισσότερα φύλλα μπορούν. Απλά έχουν διαλέξει ένα συγκεκριμένο κοινό.

Έτσι είναι το εμπόριο.

Αυτές οι φυλλάδες καλλιεργούν φανατισμό αλλά δεν είναι ο σκοπός τους αυτός. Ο στόχος τους είναι να πουλήσουν όσο περισσότερα φύλλα μπορούν. Απλά έχουν διαλέξει ένα συγκεκριμένο κοινό.

Έτσι είναι το εμπόριο.

Εξώφυλλα σαν αυτά γεμίζουν τις κερκίδες με ιδιαίτερα εκδηλωτικούς "φιλάθλους", ενώ ταυτόχρονα δίνουν άλλοθι σε ομάδες και προέδρους όταν αποτυγχάνουν. Ο αριθμός των φύλλων δεν είναι ο πρωτεύον στόχος.

οσο ωραια και αν φαινεται η εικονα δειχνει οτι η νοοτροπια της εξεδρας εχει μεινει στα 90's και δεν εχει εκσυγχρονιστει καθολου για να πλησιασει την "γιορτη" που ειναι καθε ματς στο ξωτερικο.

βεβαια πως να γινει αυτο, με το επιπεδο ποδοσφαιρου που παιζεται.

Sportnet

Ο πρωταγωνιστής της φάσης στην οποία κέρδισε πέναλτι στο ντέρμπι ο Τζιμπρίλ Σισέ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, μιλώντας σε παίκτες του Παναθηναϊκού και σε «πηγαδάκι» που στήθηκε στο ντόπινγκ κοντρόλ με παίκτες των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, παραδέχθηκε την παράβαση. «Ήταν πέναλτι», έλεγε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Τέλος το ποδόσφαιρο για μένα.... Τουλάχιστον το γήπεδο, οι εφημερίδες, και γενικά ότι αφήνει χρήματα σε όλο αυτό τον υπόκοσμο...:TD:

σου πω την αλήθεια το είχα παρατηρήσει κ εγω...έκανε μπαμ οτι είναι φτιαγμένο μιας και φαίνεται και θυμόμουν και την φάση...τεσπα...αυτά τα πρωτοσέλιδα που προέρχονται είτε από τους πράσινους είτε από τους κόκινους η μπλε ή κ εγώ δεν ξέρω τι λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο ως μέσο συσπείρωσης των οπαδών τους...αυτό κ μόνο

εγώ για άλλο αναρωτιέμεαι...πως ο μ(γ)αριδάκης έβριζε μετά το ντέρμπυ τον βασσάρα και μετά τον έκανε θεό?! Ενώ εμείς δεν έχουμε κ λόγο να τον δείρουμε μιας και μας έχει δώσει τόσα παιχνίδια εναντίον της ΑΕΚ (μεγάααααλο χειρουργείο)

συμπέρσμα: ο μαρινάκης μου φαίνεται ακόμα πιο μακάκας και από τον χοχοχο...:fist:

Η ομαδα δεν ειχε ΨΥΧΗ το σαββατο...περσι οταν παγωσαμε ολο το οακα με το 0-1 του mat η ομαδα ειχε ΨΥΧΗ,αφηστε που η ομαδα ηταν μπ@$%&*λο περσι..

Τωρα πεναλτυ πιστευω οτι δεν υπαρχει...μπορει να κανω λαθος κ οντως να ειναι δεν ξερω..αλλα ετσι πως το βλεπω πιο πολυ το κερδιζει ο σισσε..

Ευθυνη φυσικα εχει και ο βαλβερδε για το στησιμο της ομαδας..(φετφα και παρντο δεν επρεπε να παιξουν)

Δεν ξενερωνουμε ομως ποτε

Πάντως με κάθε ευκαιρία δείχνουν τους διαιτητές ως υπεύθυνους και μετά καταδικάζουν τις επιθέσεις προς αυτούς όταν οι ίδιοι είναι στην πραγματικότητα οι ηθικοί αυτουργοί. Και επειδή στον Μαρινάκη δεν αρκεί να τρομοκρατεί τους διαιτητές φροντίζει να φανατίζει και τον κόσμο.

Βόμβες Μαρινάκη μετά το ντέρμπι - Super League - Ολυμπιακός - Contra.gr

Ο τυπάς είναι χειρότερος από τον Κόκκαλη, δεν το συζητάμε.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C7TyevpwHbY]YouTube - RAC1-FC Barcelona vs Sevilla 5-0 HD 720[/ame]

Στο 5ο γκολ, ο εκφωνητής αναφωνεί [έχω κόψει μερικές από τις επαναλήψεις, αλλά το νόημα δεν αλλάζει :p]:

"gol-gol-gol, ñam*-ñam-ñam, Villa-ñam" :rofl: :rofl: :rofl:

*ñam ---> μιαμ

edit: όπου "ñ"--->n με περισπωμένη ή παχύ "νι" [σαν αυτό που λένε σε κάποιες περιοχές, και το κοροϊδεύουν οι αθηναίοι]

Απιστευτα εκνευριστικοι οι τυποι φωναζουν για 1μιση λεπτο στην αρχη.ΠΟΠΟ για σφαλιαρες τα παλικαρια.Τι φωναζεις ετσι μωρεεεεεεεεε.Στο mute η τν με την μια ομως

Απιστευτα εκνευριστικοι οι τυποι φωναζουν για 1μιση λεπτο στην αρχη.ΠΟΠΟ για σφαλιαρες τα παλικαρια.Τι φωναζεις ετσι μωρεεεεεεεεε.Στο mute η τν με την μια ομως

Λες και κάνει γαργάρες είναι. Γολ-γολ-γολ...Είναι ενοχλητικό αυτό το πράγμα όλη την ώρα. :slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.