jesus Σεπτέμβριος 14, 2010 #3061 Σεπτέμβριος 14, 2010 To cl για μενα ξεκιναει απο τον επομενο αγωνα.Αυτον τον κανω delete επιτοπου οπως και οι παιχτες πρεπει να κανουν.Eδω τα παλικαρια αλλαξαν δεν ξερω και εγω ποσες 100αδες μπαλιες με λαθη μετρημενα στα δαχτυλα.Αρρωστο ποδοσφαιρο πραγματικα
deninho Σεπτέμβριος 14, 2010 #3062 Σεπτέμβριος 14, 2010 1. Μπαρσελόνα και Μπάρσα. Όχι Μπαρτσελόνα, ούτε Μπάρτσα 2. Αν και λέει el classico, νομίζω ότι αν στο πρώτο βάλουμε ένα γενικό τίτλο "αντίπαλος", και το δεύτερο το αφήσουμε ως έχει, καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις:
kezm Σεπτέμβριος 14, 2010 #3063 Σεπτέμβριος 14, 2010 Καλά όταν θα τα κλέψει τα παιχνίδια όπως πέρσι, εκεί να δω τι θα λες. και ΔΕΝ είναι Μπαρσελόνα, αλλά Μπαρθελόνα.
KoMM Σεπτέμβριος 14, 2010 #3064 Σεπτέμβριος 14, 2010 οταν ολοι οι αμυντικοι ειναι 2 ταχυτητες πιο αργοι απ τους αλλους δεν μπορεις να κανεις κατι.Αμα θες να κανεις κατι, τους αλλαζεις, δεν ειναι κατι φοβερο. Εμενα αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι περασαμε το κεντρο 5 φορες. Ειτε ψηλα η αμυνα , ειτε 5 ζωνες μεσα στην περιοχη θα τα φας τα 5 ,παιξτε και λιγο μπαλα ρε παιδι μου.. υ.γ.μας κακομαθαινει ο πρεσβης υ.γ.2 μπαρττττττσσσσσσσσα
HotPeanut Σεπτέμβριος 14, 2010 #3065 Σεπτέμβριος 14, 2010 Βγήκε και ο (να μην πω) να μας κάνει τον έξυπνο. http://www.sport-fm.gr/article/292757Κύριε Νικολακόπουλε 7 δεν πρόκειται να φάμε. Κάτσε καναπέ και δες, κάνει και κρύο (-1)
kezm Σεπτέμβριος 14, 2010 #3066 Σεπτέμβριος 14, 2010 14,8% ο Βύντρα λέει...:-O Δεύτερος με διαφορά μετά τον Μέσσι.
yanni Σεπτέμβριος 14, 2010 #3067 Σεπτέμβριος 14, 2010 1. Μπαρσελόνα και Μπάρσα. Όχι Μπαρτσελόνα, ούτε Μπάρτσα Ούτε Μπράτσα?
deninho Σεπτέμβριος 14, 2010 #3068 Σεπτέμβριος 14, 2010 Καλά όταν θα τα κλέψει τα παιχνίδια όπως πέρσι, εκεί να δω τι θα λες. και ΔΕΝ είναι Μπαρσελόνα, αλλά Μπαρθελόνα. Εάν είναι Ατήνα και όχι Αθήνα, τότε ναι, είναι Μπαρθελόνα κι όχι Μπαρσελόνα. Στην τοπική γλώσσα, την καταλανική, (που είναι επίσημη γλώσσα στην Καταλούνια, στη Βαλένθια, στη Γαλλία στα ανατολικά Πυρηναία, στις Βαλεαρίδες Νήσους, και στην Ανδόρρα, ενώ την μιλάνε και σε άλλα σημεία τους κόσμου π.χ. στη βορειοδυτική Σαρδηνία, με τον αριθμό αυτών που μιλάνε τη γλώσσα να υπολογίζεται στα ~9,5 εκατομμύρια), το "c", όταν ακολουθείται από "e" ή "i" προφέρεται "σ". Ειδάλλως προφέρεται "κ". Το Barça γράφεται με το "c" που έχει μια γραμμή από κάτω*, το οποίο πάντα προφέρεται ως "σ" bona nit *Alt+0231
KoMM Σεπτέμβριος 14, 2010 #3069 Σεπτέμβριος 14, 2010 Βγήκε και ο (να μην πω) να μας κάνει τον έξυπνο. http://www.sport-fm.gr/article/292757Κύριε Νικολακόπουλε 7 δεν πρόκειται να φάμε. Κάτσε καναπέ και δες, κάνει και κρύο (-1) χαχα γιατι ασχολεισαι με τετοια ατομα; εγω το σταυρο μου δεν τον εκανα, ετρωγα σπανακοπιτα , επινα την κολα μου, και ειδα 6 γκολακια μελι. Και ηρεμος θα κοιμηθω και θα χω μπονους αυριο τα πρασινοκοκκινα πρωτοσελιδα για να γελασω λιγο. Καρπαζα στον πρεσβη θα λενε οι μεν, πλειστεισιον οι αλλοι καναπες κλπ κλπ. Εγω ξενερωνω γιατι δεν προσπαθησαμε να παιξουμε καθολου ρε γαμωτο, να πεις θα παω για το 3-2/4-2/5-2...Τιποτα, απ τα αποδυτηρια μπηκαν χ3σμ3νοι και με ξενερωνει αυτο και 1-0 να χαναμε..Μπες μεσα να φας σιδερα, να πεσουν κορμια και χασε 15-0 και ας σπασεις και το ρεκορ του γαυρου...χαλαλι. υ.γ.jk για το ρεκορ
kezm Σεπτέμβριος 14, 2010 #3070 Σεπτέμβριος 14, 2010 [ame]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B1[/ame] (wikipedia)Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας ...Ρε σεις ο Βύντρα είχε 14,8 πριν, πως έπεσε τόσο;
vic Σεπτέμβριος 14, 2010 #3072 Σεπτέμβριος 14, 2010 Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας ... Στο link αυτό έχει μέσα 1) Μπαρτσελόνα 2) Μπαρσελόνα 3) Μπαρτελόνα
armored Σεπτέμβριος 14, 2010 #3073 Σεπτέμβριος 14, 2010 Καταγγείλτε το MEGA που βάζει ΤΣΟΝΤΕΣ στις 21:45
deninho Σεπτέμβριος 14, 2010 #3074 Σεπτέμβριος 14, 2010 Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας ...Είχε γίνει λάθος όταν κατατέθηκαν τα χαρτιά στο πρωτοδικείο για την αναγνώριση του Συνδέσμου, διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και δεν είναι ότι πιο εύκολο -όσον αφορά στο τρέξιμο- να αλλάξεις την ονομασία, οπότε έμεινε ως έχει. Στα κείμενα μέσα, όταν χρησιμοποιείται το "τσ" αντί του "σ", γίνεται εκ παραδρομής. Λογικά, δε θα βρεις πρόσφατο άρθρο είτε στο σάιτ, είτε στο φόρουμ, που να λέει "Μπαρτσελόνα" αντί για "Μπαρσελόνα". Τουλάχιστον όχι από τους συχνούς θαμώνες.Αν επιμένεις, όμως, ότι κάνω λάθος, σε παραπέμπω και εδώ:http://www.omniglot.com/writing/catalan.htmhttp://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090527140954AAxM2D8Ελπίζω να σε κάλυψα.ΥΓ Τη Wikipedia δεν την πολυεξετάζω. Τη χρησιμοποιώ σε εργασίες, μεν, αλλά μόνο για να χρησιμοποιήσω τις πηγές, κι όχι το κείμενό της αυτό καθ'αυτό.
johncsj Σεπτέμβριος 14, 2010 #3075 Σεπτέμβριος 14, 2010 Καλά... δεν αντέχω, αλλά θα ποστάρω! Χωρίς να είμαι βάζελος/μακρυά από εμάς αυτά ("γριά" είμαι ), οι γαύροι μόνο να ξεκατινιάζουν ξέρουν. Μιλάνε για τον Δαλούκα, όταν την τελευταία 15ετία έχουν πάρει 10άδες πέναλτυ από πατινάζ και 11 πρωταθλήματα από "κουτόχορτο" (από αυτό που μας πουλάνε ). Τα δικά τους κατορθώματα δεν τα θυμούνται (aka juventus/manchester united/makabi haifa style) όταν αυτές ήταν και στα μετριότατά τους, αλλά σχολιάζουν αμέσως την 5άρα που έφαγε ο Παναθηναϊκός από την πιο φορμαρισμένη ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη. Ωραίοι είναι... επειδή όμως εγώ την "κόβω" τη δουλειά, όταν θα φάνε καμιά 3άρα από τις βαζέλες (όπως τους χαρακτηρίζουν), σε ποιον Δαλούκα θα τα ρίξουν δεν ξέρω. Και για αυτούς που "δεν καταλαβαίνουν", θα τα πω πιο απλά: Είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα. Πολύ μελό και διπροσωπία πέφτει στο ελληνικό ποδόσφαιρο... και μετά μας ενοχλεί η Πάττυ. Υγ: Πραγματικά no offence στους γαύρους, αλλά ελληνικές ομάδες που τρώγονται μεταξύ τους, μόνο ομάδες δεν λέγονται. Αυτή η μιζέρια πρέπει κάποτε να σταματήσει (έστω ακόμα κι όταν παίζουνε αντίπαλες ομάδες ελληνικές, με αυτές του εξωτερικού). Αυτά από εμένα... χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν (ξαναλέω). :flower:
deninho Σεπτέμβριος 14, 2010 #3076 Σεπτέμβριος 14, 2010 Επειδή το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν, και επειδή έγιναν διάφορα τις τελευταίες μέρες στον ελληνικό αθλητισμό, προειδοποιώ ότι όποιος ξεφύγει από το κλίμα συζητήσεων εντός του Λάμπη, και κινηθεί σε επίπεδο καφενείου και πιο κάτω, έχει αυτόματα κάρτα και thread ban μιας εβδομάδας. Ευχαριστώ για την κατανόηση
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2010 #3077 Σεπτέμβριος 18, 2010 Καφενείο σήμερα η άμυνα και το κέντρο του ΠΑΟ....επηρεασμένοι ή όχι από το 5-1 στη Βαρκελώνη? δε ξέρω.....εγώ ξέρω οτι είναι καφενείο ακόμα και απέναντι σε παίκτες επιπέδου Καβάλας.Καντέ Βύντρα και Μπουμσονγκ σε άλλο πλανήτη...ευτυχώς υπάρχει και ο Μαρίνος και μαζεύει τα κραυγαλέα.....ο Σίλβα ο αόρατος άνθρωπος αντί ο αόρατος τοίχος......Καραγκούνης πλέον ας πάει για σύνταξη....φτάνει πια....ούτε οι τούμπες δεν έχουν φρεσκάδα.Πάλι καλά που υπάρχει ένας Νίνης και ένας Σισέ και δε κλείνω την τηλεόραση.
KoMM Σεπτέμβριος 18, 2010 #3078 Σεπτέμβριος 18, 2010 ποιος βγηκε και μπηκε ο γκαρσια; γκοβου;ο ιωαννιδης πιτσιρικι ειναι;
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2010 #3079 Σεπτέμβριος 18, 2010 χάζεψαν όλοι με την 5άρα και δε ξέραν που πατάγανε......άντε να δω τώρα τι θα πάει να τους πει ο Πατέρας....
HotPeanut Σεπτέμβριος 19, 2010 #3080 Σεπτέμβριος 19, 2010 Κάλα, βλέπουμε πολύ μπάλα-θέαμα και φέτος...Αίσχος λίγκα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.