Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Φάση θα έχει να νικήσει η Ν. Ζηλανδία την Γαλλία με >12pts και να μας στείλουνε με την Ισπανία :D

Τζάμπα και τα καραγκιοζιλίκια θα πάνε.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά άμα η Εθνική πάρει μετάλλιο κανείς δεν θα λέει για τις λακαμιές στον όμιλο ενάντια στην Ρωσία.Και στην τελική ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Κίνηση στρατηγικής είναι και εφόσον τους πάει ας την κάνουν.

άσχετα με το αν είναι λάθος ή σωστή η τακτική να χάσεις εσκεμμένα (εγώ τη θεωρώ λάθος)

αυτό που γράφει ο winters

Είναι μεγάλη χαζομάρα να γνωρίζουν από πριν τις διασταυρώσεις.

Σε κάθε διοργάνωση το βλέπει η FIBA αυτό το φαινόμενο και δεν κάνει τίποτα.

είναι η ουσία......η FIBA έχει χ@σμένη τη φωλιά της και δε κάνει τίποτα.....αν λοιπόν ο ίδιος ο διοργανωτής και το επίσημο όργανο του αθλήματος δε μπορεί να ξεχωρίσει το λάθος οι αποκάτω δε φταίνε σε τίποτα αν το εκμεταλλεύονται ή όχι....

και τα ρεζιλίκια και η ντροπή είναι αποκλειστικά της FIBA και όχι της κάθε Εθνικής.

Καλά να πάθουν... ας έπαιζαν, τα ξαναείπα άλλωστε.

Τα μεγαθήρια θα τα δεις και παρακάτω σίγουρα (είτε λέγεται Η.Π.Α είτε λέγεται Ισπανία).

Τουλάχιστον ας παίζανε να παίρνανε και τη νίκη.

Τι να πει κανείς... τουλάχιστον ας είναι ξεκούραστοι να νικήσουμε.

Σε περίπτωση που περάσουμε την Ισπανία έχουμε Σερβία (λογικά) μετά...για να δούμε τι θα δούμε...:banging::banging:

Ξεφτίλα αλλά ποιος λέει ότι δεν θα υπήρχε η ίδια ή και χειρότερη μουρμούρα αν κερδίζαμε και μετά αποκλειόμασταν; Στην Ελλάδα - διορθώστε με αν κάνω λάθος - ο οπαδός, ο φίλαθλος, ή ακόμα και αυτός που απλά έτυχε και άνοιξε την TV σε αγώνα της Εθνικής θέλει, σε έναν βαθμό ΑΠΑΙΤΕΙ, νίκη με τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν δεν κερδίσουν είναι ξεφτίλες, χώματα, πτώματα, τεμπέληδες, πουλημένοι....

Προφανώς έτσουξε, και καλώς και έτσουξε.

Όμως:

* Πιάσανε κανέναν, αφού λειτουργούσε το CCTV? Εγώ έβλεπα πρόσωπα, από πολύ μακριά, με γυμνό μάτι -όσο δεν έτσουζε από τα δακρυγόνα-. Αν δεν συλλάβανε κανέναν, γιατί δεν το κάνανε;

* Η αστυνομία που είχε την ευθύνη της ομαλής εισόδου των φιλάθλων/οπαδών, και άφησε να μπουν μέσα καμιά 200αριά κοπρόσκυλα, είχε κάποια ποινή;

Και μην μου πει κανείς τι δουλειά είχε η αστυνομία σε ένα αθλητικό γεγονός. Σε όλα τα μέρη της Ευρώπης, από την Ελλάδα και την Ιταλία, μέχρι την Ελβετία και την Αυστρία, έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα έχει αστυνομία.

* Θα υπάρξουν αντίστοιχες ποινές και για τις άλλες ομάδες (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ, και δεν ξέρω 'γω τι άλλο) στο μέλλον;

Αν δεν υπάρξουν, θα είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ποινή ήταν απάντηση σε εκείνη την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ονομάτιζε πρόσωπα που καταστρέφουν το ελληνικό μπάσκετ.

Αν, από την άλλη, υπάρξουν, αλλά συνεχίσουν να μην συλλαμβάνουν όσους κάνουν τα επεισόδια -ή/και τους ηθικούς αυτουργούς-, θα κάνουν μια τρύπα στο νερό

Στα μαλακά... με την έφεση 3-4 αγωνιστικές.

Φυσικά και η βαθμολογική τιμωρία διέφυγε, αφού εδώ ισχύουνε οι κανονισμοί των δυνατών...

μετά το άσχημο χθεσινό σκόρ της Εθνικής (πως και δεν εχουν βγεί ακόμη να πουν να φύγει ο looser πορτογάλος προπονητής; :smoke:)

σήμερα θέλω τόσο πολύ να κερδίσουμε τους αχωνευτότερους ΟΛΩΝ και εκνευριστικούς Ισπανούς....Ναβάρο σε εχω άχτι...

Mute την TV γιατι δεν αντεχω τον σχολιασμο. Να ημαστε λιγο αντικειμενικοι με το αθλημα και να μην βγαζουμε κραβγες και να λεμε "ΕΛΕΟΣ" ενω μεταδιδουμε. Ας μην τα βαζουμε με την διαιτισια μονο οταν εχουμε συμφερον. Εδω στο Ελλαδα γινονται πραγματα και θαυματα και δεν μιλαει κανεις και οι διαιτητες αν κανουν λαθος φοβουνται τη ζωη τους. Παγκοσμιο πρωταθλημα ειναι και λαθη θα γινουν απο παντου.

Ναι αλλα δεν χανει ο φιλαθλος που δεν ξερει απο μπασκετ λιγο την ουσια αν ακους μονο οτι μια πλευρα αδικειται? Εγω εκνευριζομαι γιατι ξερω τι θα λενε αυριο και ηδη ειμαι ετσι απο την "ηττα" με την Ρωσια. Εκει γιατι δεν εσπρωχνε την ομαδα ο εκφωνητης,γιατι δεν ακουγα παθος? Δινουμε δικαιωμα και εμεις:rant:

Το λάθος σου είναι θα συνεχίζεις να ασχολείσαι με τον αγώνα (και οποιοδήπότε αγώνα) και μετά το τέλος του.....Δεν θα τους αφιέρώσουμε και παραπάνω χρόνο τους "Αθλητές" μας... :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.