o polonos Αύγουστος 6, 2010 #2901 Αύγουστος 6, 2010 Επαιξε κανεις μπαλα για να τα ριχνουμε στον Χολεμπας ? Επαιξε μπαλα ο Ρομενταλ ας πουμε ?
kezm Αύγουστος 6, 2010 #2902 Αύγουστος 6, 2010 Ναι ρε συ Γιάννη, όσο απίστευτο κι αν ήταν αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ, εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα) σαν υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, θα κοίταγες να ασχοληθείς με την ομάδα που αγαπάς και να αναφερθείς στα θέματα που έχει (γήπεδο, πόλεμος μετόχων, μεταγραφές, κοκ).Δεν λέω να μην γράψει κάποιο πικάντικο σχόλιο, αλλά το σημερινό πρωτοσέλιδο ασχολιόταν ΜΟΝΟ με τον ολυμπιακό.Άρα το σημερινό πρωτοσέλιδο δεν ήταν Παναθηναϊκού περιεχομένου, αλλά Αντί-Ολυμπιακού περιεχομένου. (εξού και το σχόλιο μου για το Αντι-Ολυμπιακό αίσθημα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλω).Χίλιες φορές ένα μικρό έξυπνο και καυστικό σχόλιο παρά ένα πρωτοσέλιδο με κακόγουστα και προσβλητικά σχόλια. Σε μία άλλη δε φυλλάδα, έχει τον Χριστό στο σταυρό με το πρόσωπο του Μαρινάκη. Αν είναι δυνατόν!Τέλος πάντων, θεωρώ ότι όλες οι κ-οπαδικές εφημερήδες θα έπρεπε να είχαν κλείσει προ πολλού. Ακόμα και άνθρωπος (Φιλλόπουλος) σκοτώθηκε εξαιτίας του φανατισμού που προάγουν.
daemon13 Αύγουστος 6, 2010 #2903 Αύγουστος 6, 2010 είστε όλοι off-topic.....Ο τίτλος του θέματος είναι Ch.L-UEFA...... Τι ποστάρετε για το θρύλο?
yanni Αύγουστος 6, 2010 #2904 Αύγουστος 6, 2010 Όχι ρε συ kezm, δεν με πρόσβαλες, όπως και εγώ ελπίζω να μην σε πρόσβαλα. Κουβέντα γίνεται.Τώρα αυτό για το εξώφυλλο με τον Μαρινάκη στον σταυρό, εντάξει θεωρώ αυτόν που το σκέφτηκε και αυτόν που το αποδέχτηκε προς δημοσιοποίηση ως BEEP BEEP BEEP &&^&^&%%^#$%^$%%^ &^%&&^$^%^# %^%#%^#%&& &^%&$% &*$^$^. Να το πω αλλιώς; Μπα δεν θέλω να γίνω μόνιμο μπαν για κάποιους BEEP BEEP BEEP.Από εκεί και πέρα και για να μην μακρηγορώ, άλλο μια φυλλάδα και άλλο ο φίλαθλος. Ο φίλαθλος που θα γελάσει σήμερα με τα εξώφυλλα δεν είναι και αντι Ολυμπιακός. Αυτός που θα κάνει την πλάκα του με το στραπάτσο του Ολυμπιακού, δεν είναι και αντί Ολυμπιακός. Αυτός που ζει όμως από τα στραπάτσα του Ολυμπιακού, ή βγάζει λεφτά από αυτά ή απλά δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στην ζωή του και στην τελική είναι για λύπηση.
greekfragma Αύγουστος 17, 2010 #2906 Αύγουστος 17, 2010 Περίεργα πράγματα στην ΕΤ-1 καλοκαιριάτικα.....Καθημερινή 10:30 το βράδυ ακόμα τα πιτσιρίκια δεν είναι στα κρεβάτια τους..... hardcore τσόντα. Ελλάδα-Καναδάς 58 - 20 και είμαστε ακόμα στο ημίχρονο
greekfragma Αύγουστος 17, 2010 #2907 Αύγουστος 17, 2010 μόλις τελείωσε ο σ@δομισμός του Καναδά..... 123-49 +74 πόντοι.......
sstav Αύγουστος 18, 2010 #2909 Αύγουστος 18, 2010 καλά εντάξει...δεν θέλω εκεί να παίζουν σκυλιασμένα....με Ισπανία και μόνο θα δείξουμε αν και τι αξίζουμε (Ναβάρο αχώνευτε!)...
fortenick Αύγουστος 18, 2010 #2910 Αύγουστος 18, 2010 (Ναβάρο αχώνευτε!)...Ο calderon είναι ο αχώνευτος απο την εθνική των αχωνεύτων.
yanni Αύγουστος 19, 2010 #2911 Αύγουστος 19, 2010 Ο Νέμεθ στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι αυτή θα είναι η καλύτερή του μεταγραφή. Αυτή είναι η άποψή μου σαν ΑΕΚτζής που είμαι και ειλικρινά για 1,2 εκατομμύρια τον πήρανε ΤΖΑΜΠΑ.
deninho Αύγουστος 19, 2010 #2912 Αύγουστος 19, 2010 Ο calderon είναι ο αχώνευτος απο την εθνική των αχωνεύτων. Ο Γκασόλ είναι ο πιο αχώνευτος, γιατί παίζει και στην Εθνική των αχώνευτων, αλλά παίζει και στους αχώνευτους του νβα
raven_g20 Αύγουστος 19, 2010 #2913 Αύγουστος 19, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vM6LLv6hIow&feature=player_embedded]YouTube - Karpathos - Injured Player[/ame] no comments....
yanni Αύγουστος 19, 2010 #2914 Αύγουστος 19, 2010 no comments.... Εγώ πάλι σαν σχόλιο θα έλεγα τιμωρία και στους δύο παίκτες. Στον μεν Μπρους Λι αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του - από ότι διαβάζω έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του οπότε θα την βρει και από εκεί - στο μεν άλλον που έφαγε την κλωτσιά επίσης μερικές αγωνιστικές στο κεφάλι διότι εν μέρη είναι συνυπεύθυνος. Μου πήγε και μου έκανε 25 τούμπες από το φάουλ του άλλου λες και πέθαινε και μόλις έπεσε η κόκκινη κάρτα, τσουπ, αναστήθηκε ο παλιό θεατρίνος. Και μάλιστα συνέχισε το θεατρό του διότι την ώρα που τον είδε ο άλλος να σηκώνεται τον πλησίασε και τον έφτυσε αλλά ο μπλέ έπεσε πάλι κάτω λες και τον χτύπησε στο κεφάλι. Και στα δύο αστέρια τιμωρία. Και οι δύο προσβάλουν το ποδόσφαιρο, ο καθένας με τον τρόπο του. :rant:
DJD Αύγουστος 19, 2010 #2915 Αύγουστος 19, 2010 Εγώ πάλι σαν σχόλιο θα έλεγα τιμωρία και στους δύο παίκτες. Στον μεν Μπρους Λι αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του - από ότι διαβάζω έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του οπότε θα την βρει και από εκεί - στο μεν άλλον που έφαγε την κλωτσιά επίσης μερικές αγωνιστικές στο κεφάλι διότι εν μέρη είναι συνυπεύθυνος. Μου πήγε και μου έκανε 25 τούμπες από το φάουλ του άλλου λες και πέθαινε και μόλις έπεσε η κόκκινη κάρτα, τσουπ, αναστήθηκε ο παλιό θεατρίνος. Και μάλιστα συνέχισε το θεατρό του διότι την ώρα που τον είδε ο άλλος να σηκώνεται τον πλησίασε και τον έφτυσε αλλά ο μπλέ έπεσε πάλι κάτω λες και τον χτύπησε στο κεφάλι. Και στα δύο αστέρια τιμωρία. Και οι δύο προσβάλουν το ποδόσφαιρο, ο καθένας με τον τρόπο του. :rant:Οι τριτοκλασσάτοι παίχτες παίρνουν παράδειγμα από τους ακριβοπληρωμένους που κάνουν ακριβώς τα ίδια. Δε βρίσκω τι διαφορά έκανε ο παίχτης που έπεσε από την καθημερινότητα του Καραγκούνη.
HotPeanut Αύγουστος 19, 2010 #2916 Αύγουστος 19, 2010 Διαβάστε σχόλια στο youtube Ε ρε τι σου κάνει η τεχνολογία. Γνωστός σε όλο το κόσμο έγινε. Προβλέπω περούκα και 12κάποντο για το φίλο μας που θέλει να λέγεται ποδοσφαιριστής..
raven_g20 Αύγουστος 19, 2010 #2917 Αύγουστος 19, 2010 πωπω ξυλίκι στο φιλικό της Εθνικής!!! Τι έγινε?!?! Γιατί για άλλη μια φορά κότες ρε γμτ?!? Έκατσαν και τις φάγανε...μόνο ο φώτσης χώθηκε...ε ρε να μην είμαι εκει......
cddaraa Αύγουστος 19, 2010 #2918 Αύγουστος 19, 2010 Γαυροι εναντίων Βαζελων ακόμη και στις εθνικές...Αυτος ο σερβος με το 12 μεγάλος αλήτης,έκλασε μέντες και έπιασε καρέκλες για να προστατευτεί. Αλλά έπρεπε να αφήσουν τον Σχορτσιανίτη ελέυθερο να τον κόψει στην μέση.
yanni Αύγουστος 19, 2010 #2919 Αύγουστος 19, 2010 Οι τριτοκλασσάτοι παίχτες παίρνουν παράδειγμα από τους ακριβοπληρωμένους που κάνουν ακριβώς τα ίδια. Δε βρίσκω τι διαφορά έκανε ο παίχτης που έπεσε από την καθημερινότητα του Καραγκούνη.Μπα αυτός το έχει στο αίμα του. Δηλαδή ακόμα και μετά το κέρδος της κόκκινης κάρτας πάλι συνέχισε το θέατρο. Κάτσε ρε Καραμήτρο που σε φτύνει ο άλλος και κάνεις λες και το σάλιο του είχε οξύ. Ούτε alien να ήταν ο άλλος δηλαδή...Πάντως ότι η κατάληξη της όλης ιστορίας δεν του άξιζε (οι κλωτσιές που δέχτηκε), εννοείται. Κατανοώ τον εκνευρισμό του άλλου, αλλά όχι την συμπεριφορά του. Κλωτσιές σε σώμα και κεφάλι; Που νόμιζε ότι βρισκόταν; Σε πεδίο μάχης;Όσον αφορά την ουσία, η "καθημερινότητα του Καραγκούνη" δεν δικαιολογεί κανέναν να εξευτελίζει το άθλημα, ούτε καν τον ίδιο τον Καραγκούνη.....Μια χαρά στο Europa League. 3 στα 3 διότι δεν ξεχνάμε τον Άρη.Υ.Γ. Μόλις είδα τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ. Απίστευτα. Ιδού και οι πρωτοκλασάτοι με καρέκλες. Απίστευτα.
jiohkor3 Αύγουστος 19, 2010 #2920 Αύγουστος 19, 2010 Γαυροι εναντίων Βαζελων ακόμη και στις εθνικές...Αυτος ο σερβος με το 12 μεγάλος αλήτης,έκλασε μέντες και έπιασε καρέκλες για να προστατευτεί. Αλλά έπρεπε να αφήσουν τον Σχορτσιανίτη ελέυθερο να τον κόψει στην μέση.Πολύ απλά δεν πρέπει να ξαναπαίξει μπάσκετ για όλο το χρόνο ο τύπος που πήρε την καρέκλα.Αν είχε φάει ο Καντονά 8 μήνες τότε αυτός...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.