Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Το show του Πέπε Ρέινα στη φιέστα της Ισπανίας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZGq9UiGqr1k]YouTube - ΀ο show ΟΞΏΟ Ξ Ξ­ΟΞ΅ Αέινα ΟΟΞ· ΟΞΉΞ­ΟΟΞ± ΟΞ·Ο ΞΟΟΞ±Ξ½Ξ―Ξ±Ο[/ame]

  • Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/280882.html

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

....οτι ναναι.....

:hang2:

Αυτό γιατί νομίζω ταιριάζει περισσότερο στην ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ παρά εδώ;;;

"ΦΙλικές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη..."

"ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙ;"

http://www.sportnet.gr/report.php?id=230123

hahahah το comment όλα τα λεφτά!!

13/07/2010 19:04 3liakos...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΠΑΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟ ΣΙΜΙΤΗ

/edit: o γαυρος έκλεισε και τον Ρόμενταλ...και εμείς κλείσαμε τον αποτυχημένο Γκοβού....τον πρόεδρο μου φαίνεται τον "διάλεξε" ο καρκίνος γιατί μάλλον νόμιζε οτι θα πάρει παρασκηνιακά το πρωτάθλημα με δαύτον...γιούριαααααααααααα!!!

  • 4 weeks later...

Παει και ο ΟΣΦΠ. Μονο η παναθα κραταει τωρα!

P.S Ο Diogo ακομα παιζει μπαλα? Κατι ηξερε ο Σωκρατης που αρχισε να πουλα!

ντροπή....

1000% χάλια στήσιμο του Λίνεν.:jester:

Τι δουλειά είχε ο Μοντεστο, ο Χολεμπας, ο οσκαρ και ο Ντιογο ως βασικοί. Εμ το άλλο ο Ρομενταλ αριστερά;

Οι παίκτες ήταν σε χάλια φυσική κατάσταση και δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα στο κέντρο.

Για τα μαρκαρίσματα, τι να πω... Κορόιδο τους έπαιζαν οι Ισραηλινοί.

Ο τύπος νομίζει ότι παίζει στον Πανιώνιο...**πιπέρι**:happy2:

Ο Λίνεν σας φταίει.

Άντε με τα μυαλά σας να έρθει λίαν συντόμως ο Βαλβέρδε,να χάσετε στο πρώτο ματς του πρωκταθλήματος και να τον διώξετε και αυτόν.

Άντε βούρ στον επόμενο.

Μακάρι να συνεχίσει βασικός ο Αντωνάκης ο Τερματοφυλακάκης,θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος :D

O Λίνεν στην περίπτωση του Ολυμπιακού φταίει και φταίει πάρα πολύ. Διότι με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι τόσο νωρίς πλάκωσε στα πειράματα. Αντίστοιχη κατάσταση ήταν στον ΠΑΟΚ και αν δεν είχαν ξαποστείλει τον Μπερέτα τώρα δεν θα μιλάγαμε για ένα δεκάλεπτο στα ματς με τον Άγιαξ, αλλά για συντριβή του δικεφάλου.

Ένα δεύτερο λάθος του Λίνεν, που κάνουν και άλλοι προπονητές, ήταν ο Χολέμπας. Επειδή ήταν δική του επιλογή πήγε κατευθείαν στην 11άδα. Ρε Λίνεν. ΟΚ τον πήρες και τον έφερες. Άσε το παιδί να μάθει λίγο την ομάδα που πας να μας δείξεις από το πρώτο ματς τι σπουδαία μεταγραφή είναι και πόσο τον πιστεύεις. Τα ίδια που έπαθε ο Μπάγεβιτς πέρσι με τον Γιάχιτς. Δικιά του επιλογή, μόνιμα στην 11άδα και τι καταλάβαμε; Για τα μπάζα ήταν όλη την χρονιά. Έτσι και ο Χολέμπας. Ανάθεμα αν το παιδί έπαιξε σε βαθμό που να δικαιολόγησε την επιμονή του Λίνεν να τον έχει βασικό.

Ο Λίνεν φταίει διότι δεν είχε υπομονή. Πήρε έναν Ολυμπιακό που είχε και 2-3 καλά πέρα από τα 1-2 κακά που τον έριξαν στην πέμπτη θέση πέρσι και του τα στέρησε και αυτά τα 2-3 καλά, προσπαθώντας να αποδείξει ότι θα τον κάνει ομάδα από το πρώτο ματς (τα παιχνίδια με την Μπέσα απλά δεν υπάρχουν).

εμαθα οτι ο ολυμπιακος ετοιμαζεται να κανει ενσταση για το χθεσινο αγωνα με το επιχειρημα οτι το Ισραηλ δεν ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη και ως εκ τουτου δεν θα επρεπε να αγωνιζεται στο europa league η μακαμπι...

Εξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος την Παρασκευή θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν, αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Ντιόγκο. "Μη γυρίσουν στην Ελλάδα!", η απειλή του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.
Πηγή

Δυστυχώς με το καλημέρα η ομάδα, ο κόσμος, ο Μαρινάκης, πλήρωσαν τις επιλογές του 71χρονου πρώην ιδιοκτήτη.

Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η χρονιά για φέτος κάπως έτσι θα κυλήσει... Αγύμναστοι και αδιάφοροι ποδοσφαιριστές, χωρίς κίνητρο. :hmm:

ea6gka προφανώς και κάνεις πλάκα :), γιατί δεν παίζει αυτό.

Αλήθεια, οι Παναθηναϊκοί, ομάδα δεν έχουν να ασχοληθούν που αφιερώνουν ολόκληρο πρωτοσέλιδο για τον Γαύρο;

Αλλά μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, πιο πολύ Αντί-Ολυμπιακοί αισθάνονται, παρά Παναθηναϊκοί.

Αλήθεια, οι Παναθηναϊκοί, ομάδα δεν έχουν να ασχοληθούν που αφιερώνουν ολόκληρο πρωτοσέλιδο για τον Γαύρο;

Αλλά μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, πιο πολύ Αντί-Ολυμπιακοί αισθάνονται, παρά Παναθηναϊκοί.

Παναθηναικος ειμαι.Την πρασινη μαζι με ολες τις αλλες φανατικες εφημεριδες τις θεωρω γελοιες και ηλιθιους αυτους που τις αγοραζουν.

ΟΜΩΣ το σημερινο ΄΄ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ΄΄ στην φανελα πανω ηταν αρκετα πετυχημενο.

Συμφωνώ στα περί κοπαδικών εφημερίδων(συμπεριλαμβανομένου Πρωταθλητή και γαύρου...).

Και το σχόλιο "μένουμε Ελλάδα" είναι πετυχημένο.

Αλλά θα μπορούσε να αρκεστεί μόνο σε αυτό και όχι να αφιερώσει ολόκληρο πρωτοσέλιδο.

Ακόμα και αρνητική διαφήμιση να κάνεις στον "αντίπαλο", καλό του κάνεις.

Αυτό που έπαθε χτες ο Ολυμπιακός είναι μοναδικό και θα ξανά γίνει σε 10-15 χρόνια. Είναι απολύτως λογικό οι οπαδικές και όχι μόνο εφημερίδες των άλλων ομάδων να αφιερώνουν ακόμα και ολοσέλιδα γιουχαρίσματα, όπως ακριβώς οπαδοί σε μια π.χ. καφετέρια θα μπορούσαν να αφιερώσουν μεγάλο μέρος της συζήτησής τους στο στραπάτσο του Ολυμπιακού. Δεν βλέπω κάτι παράλογο αν λάβουμε υπόψιν την (παρά)λογική αυτών των εφημερίδων.

Πάντως αυτά τα περί αντί-Ολυμπιακών πάντοτε τα θεωρούσα πολύ εγωιστικά, επικίνδυνα, αλλά και στάχτη στα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού (χωρίς παρεξήγηση kezm, απλά αυτά τα περί αντι-Ολυμπιακών με ενοχλούν απίστευτα).

Και μου φαίνεται αστείο όταν Ολυμπιακός με τις φυλλάδες που έχει η ομάδα να σχολιάζει οτιδήποτε. Δεν το λέω προσωπικά, αλλά όταν παίρναμε το Euro, χρυσά σε ολυμπιάδες, και ότι άλλο, και το ΦΩΣ είχε απέξω τότε με font 200 «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ» και σε μια γωνίτσα κάτω δεξιά «Η Ελλάδα πήρε το euro», δεν νομίζω πως γίνεται να σας κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο. (χρονικά δεν συμπίπτουν, δόθηκε σαν παράδειγμα).

Και για να εξηγηθώ, ΟΛΕΣ αυτές οι «εφημερίδες» δεν κάνουν ούτε για να ζεσταθεί άστεγος. Είναι σκουπίδια πιο μεγάλα από τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ. Απλά ειδικά οι φυλλάδες του Ολυμπιακού δεν παίζονται.

Πάλι καλά που δεν έχει προκριματικά και το πρωτάθλημα γιατί ούτε εκεί θα παίζατε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.