o polonos Ιούλιος 7, 2010 #2841 Ιούλιος 7, 2010 Οπου στην παραταση παλι θα κερδιζε η ολλανδια. Αφου ειχε κατεβασει τον Φορλαν
tassoss Ιούλιος 8, 2010 #2844 Ιούλιος 8, 2010 ΒΤW...όσο τον παρατηρώ... Απίστευτο παιχτάκι.. ΒΤW...όσο τον παρατηρώ...
sstav Ιούλιος 8, 2010 #2845 Ιούλιος 8, 2010 χθες η Ισπανία επαιξε όπως έπρεπε...εκλεινε όλους τους χώρους, κράταγε μπάλα και έκανε τις ευκαιρίες...Τι και αν δεν έπαιζε ο Τόρρες για την Ισπανία μπροστά ανύπαρκτοι οι Κλόζε, Ποντόλσκι, Οζίλ, και ο Κεντίρα δεν ήταν όπως στα άλλα παιχνίδια...τους εβλεπα να περπατούν στο γήπεδο και αναρωτιώμουν μα τι κανουν! σε ημιτελικό παίζουν! Πιστεύω φοβήθηκε η Γερμανία την Ισπανία αδίκως, αλλά δικαίως πέρασαν οι Ισπανοί....Όποιος και αν το παρει πάντως το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδαμε από Γερμανία...
greekfragma Ιούλιος 8, 2010 #2846 Ιούλιος 8, 2010 ΩΠΑ!τι ωραίο γλυκό αριστερό ποδαράκι για να βγάζει μπαλιές σε Γκοβού Σισέ είναι αυτός?http://sport24.gr/html/ent/762/ent.373762.asp
jiohkor3 Ιούλιος 8, 2010 #2847 Ιούλιος 8, 2010 Πιστεύω φοβήθηκε η Γερμανία την Ισπανία αδίκως Σα να ήταν λίγο κουρασμένοι και στις αποφάσεις τους οι Γερμαναράδες, μήπως στις 4άρες που ρίξανε να έπρεπε να είχαν συγκρατηθεί λίγο και να παιζαν και λίγο άμυνα....λέω γω...όπως και να έχει πάλι θα δούμε έναν ευρωπαικό τελικό
raven_g20 Ιούλιος 8, 2010 #2848 Ιούλιος 8, 2010 Δεν νομίζω να την φοβήθηκε...απλά μέχρι τώρα η Γερμανία έβρισκε ομάδες μπροστά της που δεν την παλεύουν...όταν αντιμετώπισε μια ΟΜΑΔΑ όπως την Ισπανία που δεν είναι κάμερες, φωτογραφίες και παιχνιδάκια αλλά μιλάει στο γήπεδο με αυτό το control/passing game που παίζει και ξαφνικά φτάνει στην περιοχή με 4-5 παίχτες τα βρήκε σκούρα...για αυτό δυσκολεύτηκε με Σερβία και Γκάνα...όταν βρήκε την πεθαμένη Αγγλία που δεν μπορούν να αλλάξουν 2 πάσες και τα μυαλά τους είναι συνέχεια στα ΜΜΕ και εγώ δεν ξέρω τι και μετά την Αργεντινή του σουπερστάρ μερεντόνα (μεγαλύτερη φούσκα ομάδα του π.κ.) ήταν λογικό να τις περάσει γιατί οι Γερμανοί πάντοτε σε όλες τις διοργανώσεις που βρίσκονται καταφέρνουν να είναι "συμπαγής", πειθαρχημένη ομάδα και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους...μόνο για αυτό τους παραδέχομαι...από την άλλη ι Ισπανία έδειξε, σε μένα, για άλλη μια φορά ότι πρέπει η ομάδα 1) να ξεκινά χωρίς Τόρρες, γιατί είναι πολύ ντεφορμέ, και να βάζει έναν εκ τους Silva/Pedro και 2) να παίζει επιτέλους ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ! είναι κρίμα ομάδα με τέτοιους παίχτες να μένει πίσω και να φοβάται να επιτεθεί...χθες που επιτέλους έπαιξε πιο επιθετικά έκανε αρκετές φάσεις, ασχέτως αν το γκόλ ήρθε από στημένη...πρέπει να παίζει με νοοτροπία Real M. δλδ τρώω 2 γκολάκια αλλά βάζω 5...:crazy_pilot:
jiohkor3 Ιούλιος 8, 2010 #2849 Ιούλιος 8, 2010 Και από τα υπόλοιπα μουντιάλ αυτό που παρατηρώ είναι πως οι ομάδες πλέον έχουν σοβαρό θέμα με προπονητές. Αμφιβάλλω για παράδειγμα ότι θα βλέπαμε αυτό που είδαμε(ήταν ώρες ώρες πολύ ριχό) αν έπαιζαν πιο ανοιχτά και όχι τόσο να κρατήσουν το 0 πίσω και τα δυό τους. Όλοι πάνε σε ένα πρότυπο μουρίνιο (η ρεχάγκελ χεχε) και προσωπικά δεν μου αρέσει:rant:
ερμαρος Ιούλιος 8, 2010 #2851 Ιούλιος 8, 2010 EUROLEAGUE 2010-11GROUP A GROUP BCaja Laboral OlympiacosMaccabi Tel Aviv Real MadridPartizan Unicaja MalagaProkom RomaZalgiris BambergQualified B Qualified AGROUP C GROUP DBarcelona CSKA MoscowMontepaschi Siena PanathinaikosLietuvos Rytas ValenciaFenerbahce Efes PilsenCibona AJ MilanoCholet Basket Union Olimpija
o polonos Ιούλιος 8, 2010 #2852 Ιούλιος 8, 2010 Η γερμανια χθες εκανε το 1ο σοβαρο παιχνιδι. Οπου και εδειξε το τι μπορει να κανει σε παιχνιδια σαν και αυτα... Τα μεχρι χθες παιχνιδια της γερμανιας ηταν με ανυπαρκτες ομαδες. (η αργεντινη συμπεριλαμβανεται) Κληθηκε χθες η γερμανια να αντιμετωπισει μια σοβαρη και σωστα οργανωμενη ομαδα, που ξερει να παταει σωστα στο γηπεδο. Και ας μην βαζει 3-4 γκολ σε καθε παιχνιδι. Οπως και να εχει εγω τα λεφτα μου τα πηρα :happy2: ΕΔΙΤ ο Πεδρο πρεπει να ακουσε τα μπινελικια της ζωης του για την ευκαιρια που πεταξε ετσι ευκολα. Ηθελε και καλα να γραψει το ονομα του με χρυσα γραμματα...
ΝTG Ιούλιος 8, 2010 #2853 Ιούλιος 8, 2010 To θέλω στιφάδο... με τοσα πρωταθληματα που θα ξεκινησουν μετα τις διακοπες εγω το θελω....διπλα μου. Αν μαλιστα αναγνωριζει και νουμερα θα παιζω και ημιχρονο-τελικο.
mariosdeme Ιούλιος 8, 2010 #2854 Ιούλιος 8, 2010 με τοσα πρωταθληματα που θα ξεκινησουν μετα τις διακοπες εγω το θελω....διπλα μου.Αν μαλιστα αναγνωριζει και νουμερα θα παιζω και ημιχρονο-τελικο. correct score καλύτερα έχει καλύτερες αποδόσεις.
mariosdeme Ιούλιος 9, 2010 #2856 Ιούλιος 9, 2010 Στο Μαϊάμι (και) ο ΛεΜπρόνΘα βγάζει φωτιές το Μαιαμι φέτος...
HotPeanut Ιούλιος 9, 2010 #2858 Ιούλιος 9, 2010 τι βλέπετε για κυριακή??λεω να το παιξω χ με 3,25..Αυτά δεν τα ρωτάνε.. Απάντηση
mariosdeme Ιούλιος 9, 2010 #2859 Ιούλιος 9, 2010 Όσα έχω μέσα στο bwin πάνω στην Ισπανία από σήμερα επειδή θα πέσει η απόδοση...
performer Ιούλιος 9, 2010 #2860 Ιούλιος 9, 2010 και γω την ισπανια βλεπω πρωταθλιτρια αλλα απο το σημειο της λευκης βουλας..και οι λογοι ειναι πολλοι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.