Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Όταν έχουμε την καραμέλα του στημένου πιο εύκολη από ότι ο Αστρολάβος το Lol-cat, και αυτό πάει και στην Fifa, στην μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, και αναφέρεσαι σε πιθανό (έστω) στήσιμο αγώνων υπέρ των 2 αυτόν ομάδων, λες και το χρειάζονταν, ή λες και τα γκολ που κεράσανε ήταν θέμα στησίματος, το έλεος λίγο ωχριά αν με ρωτάς.

Να δούμε πότε θα διαβάσεις αυτό το διαολεμένο ή.

Θέλεις να κάνεις συζήτηση ή απλά να την πεις στον κολλημένο με τα στησίματα; Αν είναι το δεύτερο άντε να σου κάνω την χάρη και να το παίξω εραστής της θεωρίας που λέει ότι 100% τα πάντα και πάντα είναι στημένα. Μπορεί πάλι αυτό το "δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος" να το έχεις άχτι και να χάρηκες που εχτές τα διαιτητικά λάθη ήταν υπέρ των καλύτερων ομάδων.

Αυτό στο οποίο όμως δεν αλλάζω γνώμη - ο καθένας μας δικαιούται μιας προσωπικής γνώμης - είναι ότι η ψυχολογία μιας ομάδας παίζει μεγάλο ρόλο σε ένα ματς. Το πιθανότερο είναι να έληγαν 3-2 και 2-1 αντί για 4-1 και 3-1 αντίστοιχα πάλι υπέρ Γερμανών και Αργεντινών τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη επηρεάζουν μια ομάδα, ασχέτως αν αυτή αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που κουβαλάνε μια χώρα στις πλάτες τους εκείνη την στιγμή.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είπα ΠΟΤΕ πως δεν επιρεάζουν, αλλά ΠΑΝΤΑ γίνονται, σε κάθε διοργάνωση, είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Δεν έχω κανένα αχτι να βλέπω να παίρνει την εύνοια η Γερμανία / Αργεντινή (άσχετα που δεν πάω τους Αγγλους), απλα λέω 3 ποστ τώρα, πως ΝΑΙ γίνανε, αλλά ΟΧΙ δεν νομίζω πως θα άλλαζε κάτι, μιας και στα 2α ημίχρονα (που δεν είδες) δεν άλλαξε κάτι απο τις ισοροπίες στον αγωνιστικό χώρο.

αυτό το διαολεμέν το ή το έχω διαβάσει και τις 2 φορές που το έγραψες, δεν πάει ΜΟΝΟ σε εσένα το σχόλιο μου για την καραμέλα του στημένου, πάει γενικά στο θρεντ αυτό και που κάθε φορά που δεν κερδίζει ο "δικός μας" είναι όλα στημένα.

(και πάλι δεν πάει σε εσένα το "δικός μας").

Δεν είπα ΠΟΤΕ πως δεν επιρεάζουν, αλλά ΠΑΝΤΑ γίνονται, σε κάθε διοργάνωση, είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Δεν έχω κανένα αχτι να βλέπω να παίρνει την εύνοια η Γερμανία / Αργεντινή (άσχετα που δεν πάω τους Αγγλους), απλα λέω 3 ποστ τώρα, πως ΝΑΙ γίνανε, αλλά ΟΧΙ δεν νομίζω πως θα άλλαζε κάτι, μιας και στα 2α ημίχρονα (που δεν είδες) δεν άλλαξε κάτι απο τις ισοροπίες στον αγωνιστικό χώρο.

αυτό το διαολεμέν το ή το έχω διαβάσει και τις 2 φορές που το έγραψες, δεν πάει ΜΟΝΟ σε εσένα το σχόλιο μου για την καραμέλα του στημένου, πάει γενικά στο θρεντ αυτό και που κάθε φορά που δεν κερδίζει ο "δικός μας" είναι όλα στημένα.

(και πάλι δεν πάει σε εσένα το "δικός μας").

Θα σχολιάσω μόνο αυτό

μιας και στα 2α ημίχρονα (που δεν είδες) δεν άλλαξε κάτι απο τις ισοροπίες στον αγωνιστικό χώρο.

από το post σου, κάνοντας απλά την παρατήρηση ότι το δεύτερο ημίχρονο δεν είναι ξεχωριστός αγώνας. Αν το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει από το 0-0 και είναι διαφορετικό ματς τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.

Αυτά :)

Το ηξερα οτι αυτος ο σκ@το καραφλας που σφυραει αποψε στην βραζιλια κατι μου θυμιζε....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VzRuGuvcRsw&feature=related]YouTube - Austria-Polonia 1-1[/ame]

Αν παρακολουθείς Premier League τότε θα διαπιστώσεις πως ο "καράφλας" είναι ένας αξιόλογος διαιτητής .

επιτέλους η βραζιλία έπαιξε λίγο μπαλίτσα!! είχα αρκετό καιρό να δω 3-4 παίχτες να μαζεύονται σε μικρό χώρο, να κρύβουν την μπαλλα και την κατάλληλη στιγμή να βγαίνει η κάθετη στον επιθετικό...αυτό είναι και το στύλ τους...το 1ο γκόλ από την άλλη δείχνει την επιρροή του ευρωπαικού στυλ παιχνιδιού, μιας και σχεδόν όλοι οι παίχτες παίζουν στην ευρώπη, στο τρόπο παιχνιδιού που ΘΑ έπρεπε να παίζει η βραζιλία...δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...το επόμενο ματς με ολλανδία θα είναι καλό πάντως και αν δεν ανεβάσει και άλλο τον ρυθμό η βραζιλία δεν βλέπω να περνάμε...ελπίζω το @@ ο μπόμελ να μην σακατέψει κανέναν παίχτη...:nerd:

επιτέλους η βραζιλία έπαιξε λίγο μπαλίτσα!! είχα αρκετό καιρό να δω 3-4 παίχτες να μαζεύονται σε μικρό χώρο, να κρύβουν την μπαλλα και την κατάλληλη στιγμή να βγαίνει η κάθετη στον επιθετικό...αυτό είναι και το στύλ τους...το 1ο γκόλ από την άλλη δείχνει την επιρροή του ευρωπαικού στυλ παιχνιδιού, μιας και σχεδόν όλοι οι παίχτες παίζουν στην ευρώπη, στο τρόπο παιχνιδιού που ΘΑ έπρεπε να παίζει η βραζιλία...δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...το επόμενο ματς με ολλανδία θα είναι καλό πάντως και αν δεν ανεβάσει και άλλο τον ρυθμό η βραζιλία δεν βλέπω να περνάμε...ελπίζω το @@ ο μπόμελ να μην σακατέψει κανέναν παίχτη...:nerd:

Δλδ θελεις να μου πεις οτι το χθεσινο παιχνιδι με τοσες τσεκουριες που επεσαν σ'αρεσε ?

Τεσπα για σημερα βλεπω και τα δυο ματς Χ :mamba:

Το ίνδαλμα ο Ronaldo......

Ούστ....σίχαμα...μας φτύνεις κιόλας.....

Και αυτός ο COSTA ρε παιδιά....πόσες κόκκινες γλύτωσε σήμερα;

Όπως είπε και ο winters ήταν ανέκαθεν αντιπαθητική ομάδα, αλλά πλέον μπήκε στο πάνθεον, ναι εξαιτίας των 7 γκολ απέναντι σε μια ομάδα σαφώς μικρότερης δυναμικότητας.

Αν βρουν μια σοβαρή ομάδα απέναντί τους, κάνουν προσευχές, θυσίες, τάματα, ανάβουν λαμπάδες κλπ, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Αν δεν τα καταφέρουν, στο τέλος του ματς βάζουν τα κλάματα, και ζητάνε προστασία από τους αγαπητικούς τους.

τελικά, απλώς παίξανε ξύλο. Όπως κι αν έχει... κλαψ & λυγμ και κλαψ & λυγμ :D

Ο Ροναλδο τα εβγαλε τα λεφτακια του ρε παιδια...

Να κατσει να τρεξει πισω απο την μπαλα τωρα ? αμα πεσει και χαλασει το μαλλι ?

Δεν πατε καλα μου φαινεται...

Θα παει αυριο - μεθαυριο με το καλο...pepsi - nike - και αλλες τοσες εταιριες...

Σαν τον Beckham και αυτος....

Κριμα που δεν ηρθε Χ παντως και εχασα το στοιχημα :hehe:

Μόλις έβγαλε τον Αλμέιδα και αν κατάλαβα καλά έκανε και εσωτερική αλλαγή πηγαίνοντας τον Ρονάλντο στην κορυφή, η Πορτογαλία εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Καλούτσικο παιχνιδάκι το χθεσινό αν βγάλεις κανα 2 νεκρά 10-15 λεπτα που υπήρχαν...η ισπανία έπαιξε το passing game που το ξέρεις καλά με κατοχή αλλά όχι πολλά πράγματα ενώ η πορτογαλία έκανε κάποιες φάσεις στην αρχή και μετά με το ζόρι έφτανε στην αντίπαλη περιοχή...από την μια η πορτογαλία πιστεύω φοβήθηκε πολύ την ισπανία, κακώς γιατί έμπαζαν στην άμυνα οι ισπανοί, και από την άλλη ο βίγια σαν αριστερό χαφ είχε χαθεί για αρκετό χρονικό διάστημα...ο τόρες πάντως δεν την παλεύει άλλο...κανονικά δεν πρέπει να τον έχει μέσα..χαραμίζεται ο βίγια...

αυτός ο π****ς ο ρ. κόστα, τι ζώο ήταν αυτό ρε σεις?? μιλάμε κόκκινη απ΄ τα αποδυτήρια έπρεπε!!! πόσα μπουνίδια, κλοτσίδια, σπρωξίδια και δεν συμμαζεύεται έφαγε ο καημένος ο βίγια από δαύτον και άντεξε...χαράς το κουράγιο του..

εν τω μεταξύ τιμώρησαν Λαριοντα και Ροσσέτι και κρατάνε ακόμα το βύσμα του Μπλάτερ... τον ανίκανο Ντεμπλέκερε.

Έχει να πεσει γέλιο...

Πάλι καλά που ο μπλάτερ έφτιαξε το ποδόσφαιρο και το μουντιάλ...πάλι καλά που έδιωξε τους και καλά κακούς διαιτητές...πρώτη φόρα στα 5 π.κ. που έχω δει είδα διατησία 90-10%...κυριολεκτικά...τέτοια κακή διαιτησία, τόσο κατά της βραζιλίας δεν το έχω ξαναδεί...και να πω οτι επωφελήθηκαν τόοοοοοοοοοοσο πολύ από διαιτησία για να το αξίζουν παέι στο καλό..αλλά οχι και έτσι.,..κοινώς ας το δώσει στον κλαψομ***ι μερεντόντα να τελειώνουμε...τέρμα και το π.κ...ουστ από εδω....:tongue::tongue::tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.