Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Άσχετο:

Αν ήμουν Παπανδρέου, Παπαθανασίου, Διαμαντοπούλου κτλ θα καλούσα έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής σήμερα το βράδυ να περάσω ότι μου έμεινε να περάσω στα κρυφά...

Άσχετο Νο2:

Ο Σαμαράς μπορεί να τρέξει;

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Νομίζω ότι ο Μαραντόνα είναι και λίγο σαματάς. Γιατί να μην πάει για το flawless στον όμιλο έτσι ώστε να έχει καλά στατιστικά για να μην τον κατηγορήσουν όταν αποκλειστεί;

θα τον κατηγορησουν οτι δε τους ξεκουρασε :p

εγω ελπιζω οι αργεντινοι να μας λυπηθουν, εχουμε κ μεις δντ κτλ, και να μας δωσουν κανα Χ με 5-5 σκορ να περασουμε αερα :hehe:

ακομα δεν τελειωσε τιποτα! υπαρχουν πολλα πιθανα σεναρια για να περασουμε και γουσταρω που ακομα με κραταει ζωντανο!

ελα Ελλαδαρα...ΠΑΜΕ!!!!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα 10' μετά της έναρξη του ματς και το επανέφερε 10' μετά την λήξη του. Ας είναι καλά τα 2 UPS που έχω και μου έδωσαν την δυνατότητα να δω περίπου 25' αγώνα συμπεριλαμβανομένων των δύο γκολ της Εθνικής.

....λολ... το ένα μάτι το είχα στην οθόνη και το άλλο στο UPS!!!! Τουλάχιστον κερδίσαμε.

τα σπασε ολα ο υπαλληλος της ΔΕΗ στον υποσταθμο σου μολις φαγαμε το γκολ...μετα που ακουσε για την ισοφαριση ετρεχε να τα φτιαξει:hehe:

λογικο! καθολου τυχαιο!

Βρε δεν ήταν αυτό. Η διακοπή έγινε πριν το γκολ της Νιγηρίας. Η πλάκα ήταν στο δεύτερο γκολ της Εθνικής. Μόλις μπήκε...τέλος και η δεύτερη μπαταρία :p

Χωρίς πλάκα. Κάθε μπαταρία και γκολ μου πήγαινε. Αν είχα 1-2 UPS ακόμα θα είχαμε βάλει πιθανόν 1-2 γκολ ακόμα!!!!

World Cup 2010: Greece win with help from Nigeria's Kaita and Enyeama

Με την καλή κουβέντα είναι η αγγλική guardian πάντα :hehe:

Hττα κορέας και X με αργεντινή

Χ κορεας και νίκη με Αργεντινή

νικη Νιγηριας (1-0 πχ) και ηττα Ελλαδας περναει η Νιγηρια!!! θα το παλεψουνε ολες οι ομαδες (πλην Αργεντινης!!!)

Αυτός ο Σαμαράς μπήκε στο 40, έκανε του κόσμου τις ατομιστίες και στο 60 αρχισε το περπάτημα λες και βγήκε βόλτα στο πάρκο

οχι τρελλαινομαι με την παρτυ του...αλλα αν τον παρατηρησεις οταν δεν εχει την μπαλα...ειναι ο μονος που τρεχει αναμεσα απο τις 2 γραμμες των αντιπαλων να δημιουργησει κανενα διαδρομο.

Αλλα τι να τον κανεις στην ελλαδα ..αφου λειπουν και οι πασαδοροι που μπορουν να βγαλουν καθετη μπαλια αλλα και επιθετικοι που θα τους κοψει να τρεξουν -συνηθως- διαγωνια απο τα πλαγια.

Κατσουρανης με τα 1000ζορια..σαλπιγγιδης στο τσακιρ κεφι και γκεκας οταν θυμηθει να ξεκινησει πισω απο τον αμυντικο...(αν και τρεχει μονο ευθεια αυτος)

Οι υπολοιποι συμπεριλαμβανομενων και των παραπανω 3 μου θυμιζουν τα ποδοσφαιρακια που ειχαμε μικροι με τα ελατηρια.

Πωπω! Πολυ καλος αγωνας του Μεξικο,τους πατησε τους Γαλλους. Πολυ τρεξιμο ως το 90! Χαρηκα ποδοσφαιρο σημερα!

στις 2 ή στις 4 (πμ) ειναι ο τελικος (των τελικων)...? εχω μπερδευτει με ΕΤ UTC GMT κτλ...

edit. νομιζω το χω τωρα:p9pm ET --> 2am UTC --> 4πμ ελλαδος (UTC+2)

στις 2 ή στις 4 (πμ) ειναι ο τελικος (των τελικων)...? εχω μπερδευτει με ΕΤ UTC GMT κτλ...

edit. νομιζω το χω τωρα:p9pm ET --> 2am UTC --> 4πμ ελλαδος (UTC+2)

Ακριβώς.. Στις 4:05;)

Glen Davis ένας μικρός θεούλης.....1ο 12λεπτο και ο Pau μετράει ήδη 3 ταψιά:hehe:

ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:triniti:

πώπω αυτός ο Rondo....ώρες ώρες κολλάει ο εγκέφαλός του......Βάλε τον Glen Davis μέσα ρεεεεεεεεεεεε!

κατεβασαν γενικό τελικά οι Κέλτες......χάλια ο τελικός...πολύ ξύλο και διαιτησία 60-40 lakers.

40λεπτά μπροστά στο σκορ και το χασαν.....σιχτιρ.:rant:

πάω να ψοφήσω στον ύπνο:yawn:

We are the champions, my frieeeeennnndddddd!!!!!

L.A. Lakers 16th Title!!!!

LA-Lakers-Pau-Gasol-006.jpg

Μεγάλη δουλειά ο Pau όπως επίσης ο Kobe που μίλησε προς το τέλος!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=KDmsXxF8WiY[/ame]

Ωραίο ματσάκι...μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά....μεγάλη ανατροπή, καρδιά πρωταθλητή.

f5c084882cb951ae9c626779a4e04272-getty-99856385mw163_nba_finals_ga.jpg

/edit: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oda0WkFcus0]YouTube - Ron Artest 2010 Finals G7 Press Conference[/ame]

haha δεν παίζεται!! :)

Τελικα τα πρωταθληματα δεν κερδιζονται με αμυνα.

Κερδιζονται με την κλαψα και τα flops.

Συγχαρητηρια στην Πωλινα και στα υπολοιπα κοριτσια. Αξιοι πρωταθλητες. Μονο ο Kobe αξιζει απο αυτη την ομαδα. Οι υπολοιποι ειναι για τα πανηγυρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.