Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Εμένα πάντως με ενοχλούν αυτοί που τα παίρνουν, όχι αυτοί που τα δίνουν.

Φταίουν και οι δύο...και πολύ περισσότερο αυτός που τα δίνει για να αποκτήσει προβάδισμα σε βάρος της αντίπαλης ομάδας.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ελα μωρε παιδια,μην ασχολειστε τωρα με τα παρε δωσε.Αυτα πιστευω ολοι τα ξερετε οτι παιζονται στο ποδοσφαιρο και οχι μονο στην Ελλαδα.

Θα πρεπε να ανυσηχειτε περισσοτερο που παιρνετε 700 ευρω εσεις,ενω ο Μπεκαμ παιρνει 10 εκατομμυρια για να σουταρει 5 φαουλ...

42 πόιντς και 11 ριμπάουντ ο Amar'e. 17 πόντους και 15 ασσιστ ο Steve Nash. 20 πόντους ο Lopez. 118-109 οι Suns τους Lakers. Boxscore, highlights και τα ρέστα εδώ

Μπερδεγουέι, οι Cavs έδιωξαν τον Mike Brown, σύμφωνα με το TNT

o μπορκέτι ήταν "μαέστρος" στις κεφαλιές

θυμάμαι σε εκείνο το μουντιάλ δεν έχασα παιχνίδι...νομίζω επόμενος αγώνας της ιταλίας ήταν με την κροατία, που έχασε 2-1, νομίζω έβαλε γκολ και ο ολιτς...

42 πόιντς και 11 ριμπάουντ ο Amar'e. 17 πόντους και 15 ασσιστ ο Steve Nash. 20 πόντους ο Lopez. 118-109 οι Suns τους Lakers. Boxscore, highlights και τα ρέστα εδώ

Μπερδεγουέι, οι Cavs έδιωξαν τον Mike Brown, σύμφωνα με το TNT

το οποιο σημαινει οτι φευγει και ο James γιατι δικη του επιλογη ηταν ο Brown...

Για τους αλλους δεν σχολιαζω... μου εχει σπασει τοσο πολυ τα νευρα που δεν δειχνει κανεναν αγωνα ζωντανα ο Σκαι... που αδυνατω να νευριασω για τους αθλιους καραγκιοζηδες του LA.

Και να φανταστείς ότι είχα ζητήσει, πριν ξεκινήσουν τα Playoffs, να δείξουν και κανέναν αγώνα των Suns, και μου είχαν απαντήσει με το αρχικό τους πρόγραμμα

Τόσους αγώνες μετά, ρε γμτ, δεν έχουν βρει ευκαιρία να δείξουν live τους Suns?

ΥΓ Τα αποτελέσματα της [μη ηθελημένης] κουτουλιάς του Ψαρά στο Nash.

E καλα νταξει... Το ξερουμε οτι ετσι παιζουν ολοι. Απο τον Bowen στον Fisher...

Παντα φυσικα φταιει "η κακια στιγμη". Αμα αρχισει να πεταει αγκωνες το Amar'e σε ποια σειρα καθισματων θα φτασουνε τα δοντια του Gasol???

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, όπως λέει και το λαϊκό άσμα... http://www.sport24.gr/html/ent/592/ent.363592.asp

Πάνω που πάμε να κάνουμε κάτι σαν ομάδα, τα χαλάνε πάλι όλα. :suicide2:

αυτά γίνονται για να πουλάνε οι φυλλάδες και το καλοκαίρι.

Αυτά γίνονται διότι ο Βγενόπουλος ονειρεύεται να γίνει ο Έλληνας Μπερλουσκόνι. Μένει να ανακατευτούν και οι "Θέλω να πουλάω περισσότερα και ακριβότερα φάρμακα με την ανοχή του Ελληνικού κράτους" Γιαννακόπουλοι για να γίνει εντελώς beep η κατάσταση.

Απο τα πανηγυρια και τις φωνες η απο πανω μου χτυπουσε το πατωμα της για να μη φωναζουμε αλλα εμεις δεν πηραμε πρεφα ασπου πηρε τηλ(ελεος) και το σηκωνει η μανα μου και της λεει"Δεν το πιστευω οτι πηρες τηλεφωνο οταν καθε βραδυ στις 3 ουρλιαζεις στο αγορι σου(1-0)!! Εγω φταιω για το ποτε θελει να κοιμηθει η απο πανω? Παμε γερα ΠΑΟ:woot:

Στη Νότια Αφρική δεν είναι τόσο τραγικά με τις αρρώστειες όσο προς τον ισημερινό. Οι τιμές πάνω κάτω εκεί κυμμαίνονταν πάντα, απλώς ποτέ δεν πήγαν σε τόσο φτωχή χώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.