Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

αν είχε άδικο, αναρωτιέμαι πως θα εκφραζόσουν :...:

και για να σε προλάβω, ξέρω ότι έτσι αποκαλούν τους οπαδούς του Άρη, αλλά αυτό δε δικαιολογεί έναν μειωτικό χαρακτηρισμό

Αμα δεν σου αρεσει πηγαινε στο μεγαρο μουσικης.Για μπαλα ειναι το τοπικ δηλαδη εμενα αμα με πουνε βαζελο θα στραβωσω?Αλλοιως να αλλαξει το ονομα και γραφει συναξη φιλαθλου πνευματος thelab.Απλα ελεος.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Αμα δεν σου αρεσει πηγαινε στο μεγαρο μουσικης.Για μπαλα ειναι το τοπικ δηλαδη εμενα αμα με πουνε βαζελο θα στραβωσω?Αλλοιως να αλλαξει το ονομα και γραφει συναξη φιλαθλου πνευματος thelab.Απλα ελεος.

για μπάλα είναι το τόπικ αλλά εδώ δεν είναι γήπεδο ούτε αλάνα.

είναι τεχνολογικό forum και το offtopic υπάρχει για χαλάρωμα.....όχι για αντιπαλότητες και χαρακτηρισμούς.

αν δε μπορείς να το καταλάβεις μπορείς άνετα να πας να βγάζεις την ποδοσφαιρική σου έξαρση σε άλλους χώρους.

για μπάλα είναι το τόπικ αλλά εδώ δεν είναι γήπεδο ούτε αλάνα.

είναι τεχνολογικό forum και το offtopic υπάρχει για χαλάρωμα.....όχι για αντιπαλότητες και χαρακτηρισμούς.

αν δε μπορείς να το καταλάβεις μπορείς άνετα να πας να βγάζεις την ποδοσφαιρική σου έξαρση σε άλλους χώρους.

Η σοβαροφανεια ειναι μεγαλο ελατωμα συμπλεγματικε.Αντε καλο βραδυ.

Η σοβαροφανεια ειναι μεγαλο ελατωμα συμπλεγματικε.Αντε καλο βραδυ.

Ειδικά τις ποδοσφαιρικές συζητήσεις τις έχω πολύ ψηλά στο status σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τη ζωή μου....Άντε καλό μπάνιο:hehe:

τώρα που είπες για βαβουζέλες, ελπίζω στο world cup να τις απαγορέψουν...στα φιλικά παιχνίδια μου φαγαν τα αυτία ρ σ...δεν μπορο'υσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι με ήχο...άσε που παραπονιούνται και οι παίχτες και έχουν το δίκιο τους...:rant:

Εγω εχω ακούσει ότι δε θα τις απαγορέψουν.

Νομίζω πως τους έκαναν κάποια μετατροπή και μειώθηκε ο παραγόμενος θόρυβος, και θα κυκλοφορούν υποτίθεται οι μονταρισμένες στο μουντιάλ.

τώρα που είπες για βαβουζέλες, ελπίζω στο world cup να τις απαγορέψουν...στα φιλικά παιχνίδια μου φαγαν τα αυτία ρ σ...δεν μπορο'υσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι με ήχο...άσε που παραπονιούνται και οι παίχτες και έχουν το δίκιο τους...:rant:

Φαντασου να ακους 20000 ατομα με βαβουζελες απεναντι σου χωρις να μπορεις να κλεισεις τον ηχο..(και να περηφανευονται οτι κανανε κερκιδα)

Είσαι μπροστά με 72-71 μέσα στην έδρα του αντιπάλου.......Και τρως το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο.....πάει το κυπελλάκι?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9p5aZIPm0Iw&feature=player_embedded]YouTube - Cibona - Partizan 74:75[/ame]

και με μια καλύτερη λήψη από τις κερκίδες του αντίπαλου:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p0mradF62LA&feature=player_embedded]YouTube - Celebration FAIL ! Cibona - Partizan finale 2010[/ame]

:rofl::worship:

Φαντασου να ακους 20000 ατομα με βαβουζελες απεναντι σου χωρις να μπορεις να κλεισεις τον ηχο..(και να περηφανευονται οτι κανανε κερκιδα)

'Εχω δει όλους τους φιλάθλους και προχτές έκαναν από τις καλύτερες κερκίδες ever.... (και είχαν πολύ καλύτερη από εμάς...)

Με 9 παίκτες θα τελειώσει η Ιντερ.

κάποιος πρέπει να βάλει στο στοίχημα και τις κόκκινες κάρτες να τζογάρουμε

εγώ πάω περισσότερο στο 2-1 ημίχρονο 4-1 τελικό και ματσάρα όσο δε πάει με ξυλίκι και αποβολές

Ματσάρα δε θα το λεγα για πρώτο ημίχρονο...χάσαμε και το σκορ......τουλάχιστον να περάσει η Μπάρσα....δε μπορώ να βλέπω αντιποδόσφαιρο από τους Ιταλούς ρε γμτ:p

Κωλοδιαιτητή.. :rant:

Ελεος η Ίντερ φέτος πόσο σπρώξιμο...στον πρώτο αγώνα της μετρουν οφσαιντ γκολ, σημερα ακυρώνετε γκολ καθαρό της Μπάρτσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.