greekfragma Δεκέμβριος 18, 2009 #1681 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Δε ξέρω αν έχει δει κανείς τι κάνει η επίθεση και το κέντρο της Μπορντό. Εγώ πάντως έχω κακό προαίσθημα για την κλήρωση της Πανάθας σε 10 λεπτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 18, 2009 #1682 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Roma!! Ωραίο ταξιδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 18, 2009 #1683 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Δε ξέρω αν έχει δει κανείς τι κάνει η επίθεση και το κέντρο της Μπορντό.Εγώ πάντως έχω κακό προαίσθημα για την κλήρωση της Πανάθας σε 10 λεπτά... Έπεσες μέσα :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2009 #1684 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Μπα....η Ρόμα για μένα είναι ομάδα που μπορούμε να την περάσουμε.Καμιά Λίβερπουλ φοβόμουνα Πάντως σε περίπτωση που περάσουμε τη Ρόμα μετά πάμε για τον νικητή Σταντάρ Λιέγης-Σαλτσμπουργκ καλά είναι.....και νομίζω οτι ο Νιόπλιας τα χει αυτά τα ματσάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 18, 2009 #1685 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 πάλι καλά που το έχουμε σιγουράκι την Ρόμα.. Πάντως δεν είναι ομάδα φόβητρο των τελευταίων ετών αλλά δεν παύει να έχει πολύ βαριά φανέλα...ας ελπίσουμε θα τα χαλάσει με Τότι τουλάχισον έτσι η μισή ομάδα δεν θα παίζει...έναν καλό αμυντικό να πάρουμε στο κέντρο, κανα θηρίο στόπερ να μην περνάει καμία ψηλή μπαλιά...όσο για τους γρήγορους δεν φοβάμαι έχουμε βύντρα όσο για γαύρο...έπεσε ομάδα που δεν θέλετε...θα δείτε στο μέλλον...με τους γάλλους δεν έχετε και καλή προϊστορία + αν ήταν μεγάλη ομάδα θα παίζατε χωρίς άγχος...ενώ τώρα θα αρχίσουν τα όργανα του στυλ σιγά την μπορντώ, και πέσαμε με εύκολη,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 18, 2009 #1686 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 http://www.sport-fm.gr/article/209687 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 18, 2009 #1687 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 μεσα ημουν γωνια γωνια.πραγματικα φοβερη ατμοσφαιρα.ειμασταν στο -20 και ακομα τραγουδουσαμε..οταν σου εχει χαρισει τοσες χαρες μια ομαδα...πρωτη φορα που παω στο οακα και χανουμε..και εχω παει αρκετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 19, 2009 #1688 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Added bonus ότι θα έχουμε παρέα τα αδέλφια της Lazio ε φράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 19, 2009 #1689 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Added bonus ότι θα έχουμε παρέα τα αδέλφια της Lazio ε φράγμα Δικά σου ναι, δικά μας όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 20, 2009 #1690 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 ποπο μια τριπονταρα που εβαλε ο καλαμποκηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς απο την μεση του γηπεδου.και σωστο σουτ οχι βαραω και οπου παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 20, 2009 #1691 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Ο Καλαμπόκης σήμερα ακόμα και πάσα να δώσει, τρίποντο μπαίνει, τι να λέμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 20, 2009 #1692 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 παρατασουλα:bigsmile:.καθοριστικο το φαουλ που δοθηκε στον ραις στην διεκδίκηση με τον κλεισα.και λαθος κατα την γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 20, 2009 #1693 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 A ρε πανιωναραααααααααααααααααααααααααααααααααα28 ποντακια ο καλαμποκης.Τεραστιο απολαυστικο ματς!Φτου φτου φτου παντα τετοια να βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 20, 2009 #1694 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 το παλεψε να το γυρισει μετα το goal ο διαιτητης αλλα δεν τα καταφερε:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 21, 2009 #1695 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 το παλεψε να το γυρισει μετα το goal ο διαιτητης αλλα δεν τα καταφερε:dance3:καλα εισαι...και το χεράκι απλωμένο εκεί ψηλά τι δουλειά είχε? είδε κανα πουλάκι κ πήγε να το γραπώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 21, 2009 #1696 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 ειδε ενα UFO και το εδειχνε στα φιλαρακια του:to_pick_ones_nose3:"Ποπο μ@λ$κ3ς κοιταχτε τι περναει απο πανω μας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2009 #1697 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 πάω να το βάλω και στα Αστεία videos:hehe: αχαχαχαχα....έλιωσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 22, 2009 #1698 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/12/john-terry.htmlαυτά ειναι!!! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Δεκέμβριος 22, 2009 #1699 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Καλά, από όλες τις υποψήφιες γκολάρες του Κριστιάνο Ρονάλντο "ψηφίσανε" ; Είπαμε κυβερνούν τα agencies, οι διαφημίσεις και το χρήμα, αλλά και άνθρωποι είναι πολύ αλλοτριωμένη μάζα ρε παιδί μου. Τελικά θα έπρεπε σε polls να κερδίζει η επιλογή με τους λιγότερους ψήφους ....http://www.contra.gr/Soccer/World/258776.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 22, 2009 #1700 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Εδώ ο Κακά (!!!!!) φέτος βγήκε πάνω από τον Ινιέστα, και ο ουλτρεξάκιας πάνω από το Τσάβι, στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Στα σοβαρά πράγματα τώρα (δε νομίζω να είναι σοβαρή μια φηφοφορία, όταν γίνεται υπό την αιγίδα της FIFA της οποίας ο πρόεδρος χαρακτήρισε τον Ουλτρεξάκια -κι οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή- "σύγχρονο σκλάβο"). Σόλωνα, η ομάδα πέρα από εκτός έδρας, άρχισε να χάνει κι εντός έδρας. Τι θα γίνει; Θα πάει ο πρόεδρας σε καμιά προπόνηση να τους τρίξει τα δόντια; Θα τους ρίξει κανένα βαρύ πρόστιμο; Ο Alvin Gentry θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της ομάδας, ή θα φέρει κανέναν καλύτερο? (D'Antoni ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts