raven_g20 Δεκέμβριος 8, 2009 #1661 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 επιτέλους...περιμένω να ακούσω/δω δηλώσεις και του Δομάζου....επιτέλους θα παίξουμε λίγο μπάλα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 11, 2009 #1662 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 http://www.sport-fm.gr/article/208674 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 12, 2009 #1663 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Απλά δεν υπάρχει...τι άλλο θα κάνει ρε σι....με σπασμένο δάκτυλο έβγαλε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού...δείτε την φάση στο 0.35....με το αριστερό βγάζει την πάσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2009 #1664 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_Qvcv00keJg&feature=player_embedded όσο Παναθηναικός και να είμαι δε μπορώ να μη γελάσω ρε παιδιά με ΤΟΣΑ καρότα που πέσανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 12, 2009 #1665 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Τολμώ να ρωτήσω.. γιατί..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2009 #1666 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Γιατί γελάω με τα καρότα?......γιατί δεν έχει ξαναγίνει σε άλλη χώρα στο κόσμο οι οπαδοί να παίρνουν τόσο φανατικά την εκατέρωθεν καζούρα και να υλοποιούν ακρότητες......είτε με λαγους και καρότα είτε με τον Κέρμιτ για το Μπάγεβιτς παλιότερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 12, 2009 #1667 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Και τα μπρατσάκια στους παίκτες του ΠΑΟ, στο πόλο, σε έναν αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Δεκέμβριος 12, 2009 #1668 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2009 #1669 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Κοζώνης ήταν και πάειΑνακοίνωσε ότι αποσύρεται ο Κοζώνης, η θέση της ΠΑΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2009 #1670 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 δε θα κάτσω να ασχοληθώ δευτερόλεπτο με τον Τεν Κάτε......αντιθέτως θέλω να πω οτι ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΟΠΛΙΑ+ΒΑΖΕΧΑ......ειλικρινά δεν ήθελα να δω ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον στο παγκο της ομαδας μου...τους θεωρω ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ.καλλιο αργά παρά ποτέ:jump1:ο τεν τεν ηταν ΜΟΝΟ το προβλημα? μαλλον ο αντωνιου ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 13, 2009 #1671 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-6MUPDdNQqE&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=gUO3xe3AoP0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Δεκέμβριος 13, 2009 #1672 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gUO3xe3AoP0οντως ηταν πεναλντι...απλως απ το βιντεο που το δα εγω δε φαινοταν καλα η φαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 16, 2009 #1673 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 πως ειναι ετσι το γηπεδο ρε παιδια?ελεος δλδ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 17, 2009 #1674 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 (edited) Νενικηκαμεν!! όλε!! Πάντως για πρώτη φορά φέτος είδα την ομάδα να παίζει με κάθετες μπαλιές...ακόμα και ο Μπίαρσμιρ έβγαλε κανα δυο τέτοιες...άθλιος ο χώρος (βέβαια επηρεάζει και τις 2 ομάδες) αλλά και φυσική κατάσταση δεν έχουν οι δικοί μας...εκεί στο 2ο ημίχρονο τα πρώτα 20-25 λεπτά είμασταν χώμα...ειδικά στο κέντρο...αν και οι αντίπαλοι έπαιζαν και αυτοί ανοιχτά, εξού και ο λόγος που παίξαμε με αρκετές κάθετες, περιμένω να δω με Γιάννενα τι θα κάνουμε μιας και θα παίξουν με κλειστή άμυνα... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2009 από raven_g20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 17, 2009 #1675 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Δεν ντρέπονται λιγάκι οι υπεύθυνοι του γηπέδου; Το γήπεδο της Πεύκης έχει καλύτερο αγωνιστικό χώρο, ακόμη και μετά από καταιγίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 17, 2009 #1676 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Μέγας σταύλος... νομίζω έχει θέμα με λιμνάζοντα νερά κάτω απο το ταρταν (που το κάνουν σαν έλος) και έτσι γίνετε ο χώρος κακάκια...Δεν είδατε ο Σισσέ μετά το πρώτο γκόλ που πήρε φόρα να πανηγηρίσει γλυστρώντας και έφαγε τα μούτρα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Δεκέμβριος 17, 2009 #1677 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Μέγας σταύλος... νομίζω έχει θέμα με λιμνάζοντα νερά κάτω απο το ταρταν (που το κάνουν σαν έλος) και έτσι γίνετε ο χώρος κακάκια...Δεν είδατε ο Σισσέ μετά το πρώτο γκόλ που πήρε φόρα να πανηγηρίσει γλυστρώντας και έφαγε τα μούτρα του?πλάκα πλακα φανταζεσαι να τραυματιζοταν εκει?γενικοτερα ειναι αδικαιολογητοι καραγυφτοι, γιατι παίρνουν του κοσμου τα λεφτα και απο ΠΑο και απο Αεκ!και αν σκεφτειτε, στα περισσοτερα ματσ ειναι μονο το μισο ανοιχτο, εκει που βλεπει η καμερα. Αντε σε καμμια Ευρωπη και σε 2-3 ντέρμπυ να ανοιξει ολο.ΕΛ(Ε)ΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 18, 2009 #1678 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 πήγα να σπάσω την τιβι πάλι χθες βράδυ...τι σκ@τ@ διαιτησία ήταν αυτή? αυτόν τον καριό*η τον γιουκερμπράντ τον έχω αχτι χρόνια ρε π****η....κάργα ανθέλληνας...μια ζωή Ελληνικές ομάδες τις παίζει κόντρα ακόμα και την Εθνική!!! είναι για σφαλιάρες...τι άκυρη τεχνική ποινή ήταν αυτή και πόσο περισσότερο άκυρο ήταν το σφύριγμα για αντιαθλητικό στον σπανούλη??? τρελάθηκα!!! %^)(*$@%*@%$@*#(%*@$# Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2009 #1679 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 πήγα να σπάσω την τιβι πάλι χθες βράδυ...τι σκ@τ@ διαιτησία ήταν αυτή? αυτόν τον καριό*η τον γιουκερμπράντ τον έχω αχτι χρόνια ρε π****η....κάργα ανθέλληνας...μια ζωή Ελληνικές ομάδες τις παίζει κόντρα ακόμα και την Εθνική!!! είναι για σφαλιάρες...τι άκυρη τεχνική ποινή ήταν αυτή και πόσο περισσότερο άκυρο ήταν το σφύριγμα για αντιαθλητικό στον σπανούλη??? τρελάθηκα!!! %^)(*$@%*@%$@*#(%*@$#άστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 18, 2009 #1680 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Μπαρσελόνα, Γιουνάιτερντ, Μαδρίτη, Τσέλσκυ κλπ τη γλυτώσανε προς το παρόν. Στους 8, όμως, ο εφιάλτης της κλήρωσης με τον ΟΣΦΠ θα επιστρέψει edit: Τα συλληπητήριά μου στους οπαδούς της Μπορντό, και καλό κουράγιο στους παίκτες της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts