KoMM Νοέμβριος 7, 2009 #1521 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 7, 2009 #1522 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 παντα τετοια και στο 92 ε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Νοέμβριος 7, 2009 #1523 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Νόμισα ότι είναι κάτι σαν το "δικό" μας Tendex, για αυτό και το κοίταγα.Thanx Δείκτες σαν το Tendex μόνο στην υπανάπτυκτη Ελλάδα χρησιμοποιούνται σε αποκλειστική βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 8, 2009 #1524 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ωραια τα πρωτοσελιδα σημερα :sick: που ηταν ολοι αυτοι οι αντικειμενικοι τοσα χρονια που εχουν κατασφαχτει ομαδες και ομαδες;πως γινεται να ειναι πρωτο θεμα το γκολ του μητρογλου που ναι μεν ειναι κανονικο αλλα ειναι απ τις κλασσικες δυσκολες φασεις, και δεν ειναι η διαιτησια στο ματς του αρη;τελος, ελπιζω να καταλαβουν οι ολυμπιακοι γιατι τοσα χρονια ολοι κανουν QQ οταν εχουν αντιστοιχη διαιτησια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 8, 2009 #1525 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 μα το γκολ του μήτρογλου σωστά δε μέτρησε.......... δεν υπάρχει offside...υπάρχει χέρι στην τελευταία πάσα του dudu και καλά με το κεφάλι....για δέστε καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=geKL4SixmkM&feature=player_embedded hint 0:59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 8, 2009 #1526 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 το διαβασα κ αυτο αλλα δεν ξερω..απ το συγκεκριμενο ριπλει δε φιανεται τοσο καθαρα. το θεμα ειναι οτι θελουμε 10 ριπλει απο 40 καμερες για τη συγκεκριμενη φαση, και χανεται η ουσια.... τελος, απο αναποδο κορνερ προηλθε το ολο σκηνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 8, 2009 Author #1527 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ε τους γραφικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 8, 2009 #1528 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 (edited) δες και τον παίχτη του Ηρακλή δεξιά από το Dudu τι ζητάει..... Δες επίσης σε ποιο ύψος φαίνεται να ακουμπάει στο κεφάλι του Dudu....με τη μύτη ή με τα δόντια πρέπει να την βρήκε κοίτα ποιος μιλάει για τον Πρωταθλητή Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2009 από greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 8, 2009 #1529 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ε τους γραφικούς όλα αυτά πότε θα τα κόψει κάποιος εισαγγελέας. Κι άντε αυτα είναι γραφικότητες. Κάτι άλλα, όμως, με διαφημίσεις κρασιών ντα πίπα, και άλλες παρόμοιες καφρίλες, που το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν το μίσος μεταξύ των οπαδών, που κανονικά δεν πρέπει να έχουν να χωρίσουν κάτι, πρέπει να τσεκουρώνονται. Από τα 60 λεπτά που που είδα από το χθεσινό ματς (αποκοιμήθηκα λίγο αφότου μπήκε ο Σοϊλέδης), το μόνο που μου έμεινε ήταν η αρκετά καλή παρουσία του Φετφατζίδη, και η καλή παρουσία του Νικλιτσιώτη. Έδειξαν ότι έχουν προσόντα, και είναι κρίμα που έπρεπε να είναι εκτός 7 παίκτες για να πάρουν ευκαιρία να παίξουν [κάτι παρόμοιο γίνεται και σε όλες τις ελληνικές ομάδες, της Σούπερ Λίγδας, πλην της Ξάνθης] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 8, 2009 #1530 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ελα ρε τι κοιταμε τις οπαδικες...κ του βαζελου τα ιδια ***** ειναι...κ γω παλια οταν ημουν 15 χρονων επαιρνα ντερμπι κ σπορταιμ, τη μια να μου ανεβασει το ηθικο και την αλλη να μου πει τι εγινε στ αληθεια το υπεργραφικο ειναι που φωναζει ο οσφπ για διαιτησια και βαρεθηκαμε....τι βαρεθηκε; την αβαντα; επισης, θελω να δω αν θα υπαρξει τιμωρια για τα αντικειμενα κ τα βρισιδια στο τελος. γιατι 100κ οσο τιμια λεφτα κ αν ειναι, σε ομαδες οπως οσφπ και παο δε κανουν τπτ....βαλε εκει 1 μυριο να δουμε αν θα ξανακανουν τιποτα οι "οργανωμενοι"... και αμα ξαναγινουν, στο ψαχνο, χασε 20 βαθμους και ch-l/uefa...μονο ετσι θα μαθουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 8, 2009 #1531 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 που το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν το μίσος μεταξύ των οπαδών, που κανονικά δεν πρέπει να έχουν να χωρίσουν κάτι, πρέπει να τσεκουρώνονται. ...ειπε ο ανθρωπος που αγαπαει (και) την Ρεαλ και χαθηκε μεσα στην ομιχλη... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 8, 2009 #1532 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ^αυτό είναι το πραγματικό μου πρόβλημα με την (Real) Madrid. και η σχέση αγάπης που έχουν με το βασιλιά της Ισπανίας Κατά τα άλλα, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κάποιον οπαδό της Μαδρίτης, και κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο, αν σκεφτείς ότι απέχω μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, και μερικές δεκαετίες από ότι έγινε και προκάλεσε το μίσος. Θα μου πεις, αν είναι έτσι γιατί είμαι μέλος στο FC Barcelona. Αρκετοί λόγοι, μεταξύ των οποίων: * Δημοκρατικότητα συλλόγου. Έχω δικαίωμα να ψηφίσω και τον πρόεδρο/το πρόγραμμα που με εκφράζει, έχω δικαίωμα να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος/μέλος του ΔΣ * Δεν είναι εταιρία, αλλά αθλητικός σύλλογος, που σημαίνει ότι κανείς δε βάζει λεφτά από τη τσέπη του, και επομένως δεν έχει το FCB τσιφλίκι του [και ούτε δίνω τα λεφτά μου σε κανέναν μεγαλομέτοχο] * Κοινωνικά προγράμματα [πριν από τη συνεργασία με τη Unicef, μέσω του Fundacio Barcelona δινόταν ποσοστό του προϋπολογισμού του FCB, και γινόταν κοινωνικό έργο ανά την υφήλιο [σχολεία σε Βοσνία, Μεξικό, υποτροφίες για φοίτηση στο Παν/μιο της πόλης της Βαρκελώνης κ.α.] * Υποστήριξη σε ένα μεγάλο σύλλογο, το ποδοσφαιρικό τμήμα του οποίου, αρκετές φορές στην ιστορία του, και 4 φορές όσο ζω, έχει παίξει αυτό που λένε "Joga Bonito" and the list goes on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 8, 2009 #1533 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Απίστευτο ματς, απίστευτο το τελευταίο goal της Λυών..Λυών-Μαρσέιγ 5-5 !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Νοέμβριος 8, 2009 #1534 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ...........μου σηκωθηκε η τριχα...οποιος φιλαθλος σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να δει οπωσδηποτε αυτο το παιχνιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Νοέμβριος 9, 2009 #1535 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 όπως είπα και σε άλλο site έχουν δίκιο το γκόλ ήταν οφσαίντ..αδικήθηκαν τι να κάνουμε...τώρα αν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται...ε τι να πεις...πρέπει να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήριαn και αν χρειαστεί να ζητήσει και ακρόαση θεού (όπως έλεγε και ο μέγας Στράτος Δ.) και αν δεν πετύχει τίποτα τότε, επειδή αδικούνται 10 χρόνια τώρα, ας προσφύγει στα Alien η στο Γαλαξιακό Δικαστήριο μήπως και βρει το δίκιο του...:hang3:προκαλούν και δεν θα τους βγει σε καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 9, 2009 #1536 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 (edited) ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι κόκκινοι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2009 από performer Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #1537 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 βρηκες και συ τη σωστη εφημεριδα οι 5-6 οπαδικες ουτε για κωλοχαρτο δε κανουν... παντως απο περιεργεια εγω θα θελα να δω 2 σεναρια : α) στο καραισκακη ο παο χανει καθαρα κ ωραια, τι θα γραψει η πρασινη που μας τα χει ζαλισει με πλατες μαιμουδες κτλ β)ο παναθηναικος κερδιζει με πετσινοχαλκινο πεναλτι στο 85+, να δω τι θα γινει στα ΜΜΕ/sites/facebook/blogs/...one can only hope 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 9, 2009 #1538 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι γαύροι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία; Ψήνεσαι για ένα banάκι από γαύρο; Να προσέχουμε τι λέμε παρακαλώ. Εκτός από την εμπάθεια σας σκεφτείτε ότι ο Λάμπης έχει "γάβρους", "βάζελους", "χανούμια" κι ότι άλλο θέλετε. Όποιος γουστάρει rough talk, στο καφενείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 9, 2009 #1539 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι κόκκινοι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία; i'm sorry:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 18, 2009 #1540 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Αφρική λέμεεε!!!!! :happy2::happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts