unstoppable Σεπτέμβριος 21, 2009 #1341 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Ο Fernandez κανει διαφορα ναι, ο Garbajosa δεν παιζει μια πια, ο Gasol ειναι αντικειμενικα τεραστιος παιχτης, ερχετε απο πισω και ο αδερφος του που ειναι 5 χρονια μικροτερος. Και μην ξεχναμε οτι και Διαμαντιδης, Παπαλουκας, Φωτσης δεν ειναι μικροι σε ηλικια κι αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Σεπτέμβριος 21, 2009 #1342 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 για φαντάσου να έπαιζε και ο calderon...:-O:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 21, 2009 #1343 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Ο Αδερφός Gasol είναι καλός παίκτης, δεν είναι όμως ο παίκτης που θα κάνει την ομάδα να τρέχει μια ταχύτητά παραπάνω όπως ο Pau. Γι΄αυτό και θα μείνει στην μπασκετική ιστορία ως "Ο αδερφός του Gasol".Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος όσο αφορά το μέλλον της εθνικής μας. Και όσο αφορά τους Ισπανούς, τους βλέπω να γίνονται σαν τους Γερμανούς μετά την αποχώρηση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ντιρκ Νοβιτσκι. (Όχι σε τόσο άσχημο βαθμό βέβαια, αλλά την κοιλιά θα την κάνουν σίγουρα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 21, 2009 #1344 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 82 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs269.snc1/9631_1053848166234_1826707278_121438_1164716_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 22, 2009 #1345 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Καλά (?) τα πολιτικά, αλλά μην ξεχνιόμαστε:Στις 23,00 σήμερα, στο http://www.skai.gr/hd/hd.html δείχνει Racing Santander - FC BarcelonaΌσοι δεν μπορούν να το δουν Live μέσω του ΣΚΑΪ HD, το έχει κανονικά ο ΣΚΑΪ στις 00.00 [με μία ώρα καθυστέρηση] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Σεπτέμβριος 22, 2009 #1346 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Καλά (?) τα πολιτικά, αλλά μην ξεχνιόμαστε:Στις 23,00 σήμερα, στο http://www.skai.gr/hd/hd.html δείχνει Racing Santander - FC BarcelonaΌσοι δεν μπορούν να το δουν Live μέσω του ΣΚΑΪ HD, το έχει κανονικά ο ΣΚΑΪ στις 00.00 [με μία ώρα καθυστέρηση]επιτελους HD πράγματα σε αυτη την χωρα εστω και ιντερνετικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2009 #1347 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 κολλάει σε άλλον το Skai HD?.....connx έχω......αποκλείεται να φταίει η σύνδεσή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 22, 2009 #1348 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 ναι και εμενα κολαει και παντα κολαγε.βασικα δεν βλεπετε.περιεργο γιατι περσυ που ειχα δει euroleage τον παο ηταν μια χαρα σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Σεπτέμβριος 22, 2009 #1349 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 και σε μενα κολλουσε/κολλαει αλλα εχει φορες (λιγες αλλα καλες) που κυλαει νερακι! :OT:ωραιο post count! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 22, 2009 #1350 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 και εμένα κολλάει, και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κι αναρωτιόμουν αν φταίει η 4νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 22, 2009 #1351 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 μπααααα 4net και εδω.εχουμε δρομο ακομα στο ελλαντα για hd μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 23, 2009 #1352 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 connx έχω......αποκλείεται να φταίει η σύνδεσή μου. Πω ρε φιλε.. Μετα τα απειρα ποστ "αλητες 4νετ'χολ κλπ κλπ" θα γινεις κινητη διαφημιση του ΟΤΕ?? Ξεχνας κατι θρυλικα ποστ 3465σελιδων "Ενας νταβας στο κεφαλι μας κλπ κλπ" ποσο πουλημενος εισαι τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2009 #1353 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 είμαι τόσο πουλημένος όσο ξεφτίλες είναι οι εναλλακτικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 23, 2009 #1354 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Ξερεις φανταζομαι οτι περα απο τους ανυπαρκτους Πολωνους ΟΛΟΣ ο υπολοιπος πλανητης τους ξερει σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ετσι?? Πλεον παιζει να ειμαστε οι μονοι που τους λεμε FYROM Και φυσικά δεν κάνει λόγω παγκοσμιοποίησης; Οπότε ας προσαρμοστούμε και μεις για να μην στεναχωρούμε τους υπόλοιπους. Αμερικανιές στο full? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 23, 2009 #1355 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Και φυσικά δεν κάνει λόγω παγκοσμιοποίησης; Οπότε ας προσαρμοστούμε και μεις για να μην στεναχωρούμε τους υπόλοιπους. Αμερικανιές στο full?Oχι...απλα λογος για τον οποιον οι (ανυπαρκτοι μπασκετικα) Πολωνοι την αναφερουν ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 23, 2009 #1356 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 στραβομαρα ο διαιτητης.....αντε επομενη αγωνιστικη να παρει κ η αεκ ενα σφυριγμα με το βαζελο να γκρινιαζουμε ολοι μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 23, 2009 #1357 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Η εικόνα του αγώνα ήταν ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ο γαύρος όμως ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια, όπως έκανε και με εμας (ΠΑΟΚ) ....δυστυχώς....Έκραζε αυτό το απαράδεκτο παπαγαλάκι ο Νικολακόπουλος(όπως έιπε ο Πατέρας) για την διαιτησία και τώρα στο 0-0 δεν έδωσε κόκκινη για την αγκωνιά του Τοροσίδη καθώς και το πέναλτυ (χέρι του Μελμπεργκ)...Δυστυχώς είναι όλοι μας εναντίον του θρύλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 23, 2009 #1358 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 εμμεσο στον Νικοπολιδη στο 7'Κοκκινη στον (μετεπειτα)σκορερ Τοροσιδη στο 13'Πεναλτι και κοκκινη στον Μελμπεργκ στο 40'χωρια απο τα πολλα αλλα φαλτσοσφυριγματα...δλδ στο 41' κανονικα θα επρεπε να παιζει ο γαυρος με 9 παικτες και πιθανοτατα να εχει φαει κι ενα γκολακι απο το πεναλτιαντ'αυτου πηγε με 0-1 στα αποδυτηριακαι εν τελει πηρε το ματς και αφησε την καλυτερη , κατα γενικη ομολογια ΑΕΚ, να χασει το ματς και να παει με τσακισμενο ηθικο στο επομενο ντερμπυ με τον Π.Α.Ο....Ενος κακου μυρια επονται.Αξια τα γκολ του Τοροσιδη >(ειδικα το δευτερο)αλλα αν ηταν εκτος γηπεδου οπως θα επρεπε δεν θα τα εβαζεΚατα τη γνωμη μου μετα απο τετοια αλλοιωση αποτελεσματοςθα επρεπε να υπαρξει επαναληψη του αγωναΑυτη η κατασταση εχει καταντησει καρκινωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου και νομιζω πως ουτε οι φιλαθλοι του ολυμπιακου χαιρονται τετοιου ειδους επιτυχιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 23, 2009 #1359 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 Γιατι κοκκινη και πεναλντι στο χερι του Μελμπερκ...η αποσταση του απο τον Καφε ηταν ελαχιστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 23, 2009 #1360 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 για κοκκινες δεν ξερω αλλα πες μου οτι κανεις πλακα για το χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.