serafino Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Eβαλα αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι αλλα εχει τρελλες απαιτησεις. Αν το βαλω στο maximum σερνεται απολυτως...(Εχω Α64 Χ2 4400, 3GB ram, 7800GS extreme edition).Mηπως παιζει ρολο αν ο δισκος ειναι αδειος ή γεματος? Γιατι ο δικος μου ειναι τιγκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Λογικά σε κόβει η 7800 φίλε serafino... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Καταπληκτικο παιχνιδι?.........ειναι ισως το χειροτερο που εχω παιξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Tο Flatout2 και ο υπερσυγχρονος κλωνος του που βγηκε προσφατα, το FlatOut Ultimate Carnage ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ως τωρα σε racing game.Εχεις δει αλλο racing παιχνιδι με τετοια γραφικα, που να μπορεις ελευθερα να τρακαρεις τους αντιπαλους σου, και σε σημειο που να τους πετας εξω και να κανεις τα αμαξια τους ακορντεον?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Αστο... Ολα high και aa μολις στην 1η σκάλα τρέχει λιγο χειρότερα απο νερό... Και δεν ειναι οτι καλύτερο εχει κυκλοφορήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Αν είναι πραγματικά γεμάτος ο δίσκος και fragmented παίζει να ζορίζεται και με το pagefile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Αστο... Ολα high και aa μολις στην 1η σκάλα τρέχει λιγο χειρότερα απο νερό... Για κανε μια μεταφραση, τι σημαινει αυτο? Και δεν ειναι οτι καλύτερο εχει κυκλοφορήσει... Aμα ξερεις καποιο παρομοιο ή καλυτερο σε παρακαλω να μου το πεις να το βαλω αμεσως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Σεπτέμβριος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 ρε παιδια multi δε παιζει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.