MadBrainiac Σεπτέμβριος 17, 2008 #21 Σεπτέμβριος 17, 2008 Είναι και αυτό, αλλά σαν εργαλείο για ώρα ανάγκης δεν είναι κακό. Στο τέλος σου βγάζει το φόβο απο μέσα σου γιατι το να φλασάρεις την μητρική όλοι μας που και που έχουμε την τρομάρα μην πάει λάθος. Είτε γιατι κόπηκε το ρεύμα, είτε γιατι φλασάραμε μεσα απο Windows γιατι δεν ξέραμε καλύτερα, είτε γιατι η φλόπια τράβηξε bad sector. Υπάρχουν τόσα σενάρια που σε αποτρέπουν και γενικά και το λέμε συχνα. Εάν κάτι λειτουργεί γιατι να το πειράξεις. Στην περίπτωση αυτή λές ΟΚ το πειραξα, πήγε λάθος αλλά μπορώ να το φτιάξω .
PetrosD Σεπτέμβριος 17, 2008 #22 Σεπτέμβριος 17, 2008 είτε γιατι η φλόπια τράβηξε bad sector.Για αυτό εγώ χρησιμοποιώ καινούρια δισκέττα κάθε φορά. Δεν κάνω και συχνά bios update!
χαριηs Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #23 Σεπτέμβριος 18, 2008 παιδεια τελικα μου εστειλε μν ι αιτερια στο οποιο λεει πως 8α μου στειλουν το τσιπακι με το βιιος δωρεαν....κερναω σφινακια...
PetrosD Σεπτέμβριος 18, 2008 #25 Σεπτέμβριος 18, 2008 Τι λες ρε παιδάκι μου!! Υπάρχουν τέτοιες εταιρίες ακόμα;!;!
χαριηs Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #26 Σεπτέμβριος 18, 2008 Τι λες ρε παιδάκι μου!! Υπάρχουν τέτοιες εταιρίες ακόμα;!;!Dear Sir: I'll have the chip sent to that address. A karajan module is not something I can send so easily thou. The chip I can fit in the post and you can have for free but a karajan module is much larger and won't fit in the mail box. RegardsWendell SmithTechnical EngineerDFI Technical Support, EuropeEmail : support@dfi-europe.nlWebsite : www.dfi.com
PetrosD Σεπτέμβριος 18, 2008 #27 Σεπτέμβριος 18, 2008 Ρε αυτός ήθελε να σου στείλει και το karajan module, αν χώραγε σε φάκελο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.