Jump to content

υδροψυξη τελος...

unknown

Recommended Posts

λεω τελος στα νερα... τσαμπα κοπος τελικα..

ψαχνω αεροψυκτρα για cpu στα 50ευρω... τυπου scythe (τις τετραγωνες) που περνουν ενα 12αρι.. με τη μεγιστη δυνατη αποδοση

και να χωραει σε αυτο 134903-a.jpg

εχω τον 6550 αλλα πιθανο ειναι να μπει και τετραπυρηνος...

overclocking κανω αλλα τωρα βαρεθηκα.. 500mhz περιπου ανεβαζω τωρα.. ισα ισα ωστε να μην χρειαστει να ψαχτω με μνημες και αλλα ωραια (βαριεμαι)

Ποιό CM είναι αυτό?...δεν ξέρω αν χωράνε μεγάλες ψύκτρες αν βάλεις τον πλαϊνό πάνω fan, μάλλον θα χτυπάνε.

Για ψύκτρα, θα σου πρότεινα αυτή, είναι αρκετά αθόρυβη και με πολύ καλές επιδόσεις. Επίσης, είναι αρκετά φθηνή για την κατηγορία της.

Xigmatek Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles

Είναι το μικρό αδερφάκι των 1283/1284. Υπόψιν, παίρνει 92mm ανεμιστήρα. Αν και δεν βρίσκω λόγο να βάλεις άλλο, ο μαμίσιος της είναι top notch. Για την κατηγορία τιμής της, έχει καταπληκτική απόδοση...

επαναφερω μιας και δεν προλαβα να αγορασω τπτ

βρηκα και αυτη... παιρνει 12αρη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1147285&catalog=20&category=69977719

να τη προτιμησω απο αυτη που ειπατε?

Ναι είναι καλύτερη. Τώρα, αγοράζεις σύμφωνα με το budget σου πάντα, όχι σύμφωνα με το τι είναι το πιο αποδοτικό...αν ρωτάς το αν αξίζει τα λεφτά της, αν δεν κάνεις εντελώς brutal oc ΚΑΜΙΑ ψύκτρα δεν αξίζει φράγκο. Έτσι απλά...:flex:

κοιτα δοκιμασα με το intel burn test που στρεσαρει το επεξεργαστη οσο δεν παει.δεν πιστευω οτι σε καθημερινη χρηση ζοριζεται τοσο πολυ ακομα και με παχνιδια.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ακομα και στους 68 βαθμους,ακουμπαω την ψυχτρα στην βαση της και δεν ειναι καν χλιαρη.ακομα και μεταλικο πλαισιο του επεξεργαστη ειναι κρυο.επισης θα δοκιμασω με 2 ανεμιστηρες σε διαταξη push pull με λιγο παραπανω στροφες για να δω τι θα κερδισω σε βαθμους.

• 2 weeks later...

κοίτα να dis η scythe είναι πιο αποδοτικές "αποσο" γνωρίζω k εγώ πάντως να σου πω εγώ χρησιμοποιώ την coolermaster spear k τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από τέλεια σχεδιασμός,απόδοση εγώ προσωπικά πεζό στους 30 βαθμούς:banging: με 2πύρινο k με oc,θόρυβος,ταχύτητα 2.200 k βάλε,είναι k ομορφούλα.

τώρα αν θες να κοιτάξεις για scythe κοίτα την ninja απότι έχω ακούσει είναι καλή σε απόδοση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.