Jump to content

Αγορα νεου PC Για Games...Τη γνωμη σας..

Τακας

Recommended Posts

Παντως για πληκτρολογιο και ποντικι σου προτεινω τα ακολουθα:

Πληκτρολογιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=787515&catalog=23&x=30&category=69978166&page=1 ή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=962503&catalog=23&x=30&category=69978166&page=1

Και τα δυο συνοδευονται με ποντικι οπου στο πρωτο πακετο ειναι μαπα και στο 2ο ειναι κορυφαιο αμα εχεις καλο mousepad. Παρολαυτα αμα δεν σου αρεσει κανενα απο αυτα παρε το mx518 logitech που ειναι επισης κορυφαιο. Αυτο που εβαλες και πανακριβο ειναι και ειναι και laser που σε μερικα mousepad χανει. Καλα το πληκτρολογιο που πηρες ειναι επισης ακριβο και δεν σου χρειαζεται, αυτα που σου προτεινω ειναι απλα και παρα πολυ βολικα. Το εχω ψαξει πολυ το θεμα και ξερω απο αυτα πιστεψε με.

Να ρωτησω γιατι?τι εχεις να μου προτηνεις?

Επειδή είχα nzxt,θα σου πώ ότι τα (κακά) υλικά που έχουν καθώς και η σχεδίαση τους θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.¨Επειτα δεν νομίζω ότι τέτοιο σύστημα μπορεί να στεγάζεται σε ένα κουτάκι της πλάκας..Εγω αμα είμουν στην θέση σου θα πήγαινα για κάτι πιό ποιοτικό,όπως ένα cosmos s,stacker ή κάποιο lian li.

Στο ιδιο στυλ με αυτο που κοιτουσες περιπου ειναι και το akasa.

Λιγο πιο πανω σε λεφτα ειναι το antek p182

και αρκετα λεφτα πιο κατω (και σιγουρα σε αλλη κατηγορια) ειναι το thermaltake matrix VX.

Aλλο αλουμινενιο κουτακι με παραθυρο και 60Ε δεν βρισκεις.(λογικα χωραει αυτα που θες)

Λιγο πριν φτασεις στο cosmos S (και στα υπολοιπα των 200Ε) πηρε το ματι μου το

ζαλμαν gs1000

Αυταααα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.