Jump to content

Q9550 Overclocking Thread

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Εβαλα επανω μια Noctua NH-D14, το πηγα στα 400fsb (3400mhz) και οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Σε full load 69 βαθμους. Σε idle 35.

Απλως τις μνημες πηγα να τις κανω 4-4-4-12 και εκανε συνεχομενα beep's, πατησα reset και οταν μπηκα στο BIOS ηταν ηδη 4-4-4-12 (δεν ξερω γιατι δεν ανοιγε πριν) αλλα για καλο και για κακο τις αφησα τις RAM 800mhz 5-5-5-15

Εβαλα επανω μια Noctua NH-D14, το πηγα στα 400fsb (3400mhz) και οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Σε full load 69 βαθμους. Σε idle 35.

Απλως τις μνημες πηγα να τις κανω 4-4-4-12 και εκανε συνεχομενα beep's, πατησα reset και οταν μπηκα στο BIOS ηταν ηδη 4-4-4-12 (δεν ξερω γιατι δεν ανοιγε πριν) αλλα για καλο και για κακο τις αφησα τις RAM 800mhz 5-5-5-15

Αν τον κλείσεις για λίγο και τον ξανανοίξεις οι ρυθμίσεις κρατιούνται αλλά πρέπει να τις αλλάξεις. Ποιες μνήμες έχεις; Για να τις πας 4-4-4-12, ή πρέπει να κατέβασες τα hertz που τρέχουν, ή να δώσεις περισσότερο ρεύμα.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Εκανα μια γκαφα στο Bios και δεν κρατησα το σεταπ που ειχα για το 3.83. :cry::cry:

Εχει κανεις να μου πει ξανά πρόταση??

Μαξιμους φορμουλα 2, για χρηση 24/7 το θελω, απλα θελω να κανω κατι τεστακια.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Γειά σας παιδιά, θέλω λίγο βοήθεια να 'κουμπώσω' λίγο τον 9550 καθώσ περιμένω την 580 απο βδομάδα και δεν θέλω να έχω τρομερό bottleneck...mobo έχω asrock p45xe, θελω λίγο βοήθεια βήμα βήμα, καθώς το φοβάμε πολύ το oc στο cpu, παλιότερα βλέπτε είχα αχρηστέυσει το pc προσπαθόντας να γλιτωσω bottleneck με ε6600 και gtx280...παρόμοια περίπτωση, λοιπόν έβαλα 8,5χ355, τρέχω prime95 αυτή τη στιγμή, περίπου πόσο πρέπει να πάει για να μην έχω τρομερό bottleneck σε 1920χ1080 με την 580? ram είναι a-data ddr2 800, που βλέπω τους voltage χρονισμούς? Α, και πσύκτρα coolermaster 212...δίνω κ ένα scrnshot

45241506.png

Uploaded with ImageShack.us

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.