Jump to content

Q9550 Overclocking Thread

Nephiλiμ

Recommended Posts

Λοιπον με 1,2 στο cpu termination kai 1,5 στο cpu pll το pc ποσταρε αλλα δεν εμπαινε στα windows. Με 1,3 και 1,6 αντιστοιχα ολα μια χαρα αφου περασε και το IntelBurnTestV2.

Ειναι κατι αλλο που πρεπει να δω απο ρευματα;

Ευχαριστω

γενικως φιλε μου προσπαθησε να βαλεις τα ελαχιστα δυνατα ρευματα σε ολα για να ειναι σταθερο! κατεβαζε ρευμα και δοκιμαζε!:victory:

edit: και οτι τιμες βαζεις, να τις βαζεις απο το bios! ειναι κριμα το pc σου να μπουταρει με αυτα τα ρευματα τα υπερβολικα που ειχες αρχικα!:yes4:

Λοιπον με 1,2 στο cpu termination kai 1,5 στο cpu pll το pc ποσταρε αλλα δεν εμπαινε στα windows. Με 1,3 και 1,6 αντιστοιχα ολα μια χαρα αφου περασε και το IntelBurnTestV2.

Ειναι κατι αλλο που πρεπει να δω απο ρευματα;

Ευχαριστω

εγω με αυτα τα ρευματα που εχεις ποσταρει δεν μπαινω ουτε γι'αστειο os με την m2f!:wall::wall::wall::cry::cry::cry:

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply
εγω με αυτα τα ρευματα που εχεις ποσταρει δεν μπαινω ουτε γι'αστειο os με την m2f!:wall::wall::wall::cry::cry::cry:

Τελικα μαλλον ειμαι τυχερος αφου για m2f πηγαινα http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1149083 αλλα επειδη δεν ειχε την sound card ειπα να παω στην gigabyte.

Τελικα μαλλον ειμαι τυχερος αφου για m2f πηγαινα http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1149083 αλλα επειδη δεν ειχε την sound card ειπα να παω στην gigabyte.

κανονικα μεσα την εχει, απλα δεν το δειχνει φιλε μου! οι gigabyte το εχουν το καλο να ανεβαζουν πολυ με quad, απλα εχουν αναφερθει αρκετες φορες οτι ειτε εκαψαν ram, ειτε οτι καποιο ram dimm νεκρωσε, ειτε οτι δεν ξανανοιξαν ποτε μετα απο απενεργοποιηση κανονικα! ( και σε asus συμβαινουν αυτα αλλα οχι τοσο συχνα)

@redbighunter Μιλαω παντα για το stock house του πλαισιου οποτε asus m2f στα 116,35 € ειχε 2 3 κομματια απλα κανενα δεν ειχε την onboard supremefx στο κουτι τους.

σορρυ δεν το καταλαβα! μην φανταστεις οτι ειναι κατι το τρομερο η supremefx ομως...:unsure:

zpaf-ακο δεν αντεξες και αλλαξες mobo ε?

αστα η m2f ειναι για καρπαζιες.

Χαμηλωσε λιγο τα ρευματα,οχι πως θα παθει και τιποτα.

Δεν εχω δει degrade του cpu και ας του χω δωσει 1.70:hehe: κατα λαθος για 3 μερες.

Δυστυχως το vroop ειναι τοσο μεγαλο που δεν με αφηνει να ριξω το core voltage.

Ισως μια EP45-UD3 λογω υπαρξης llc απο το Bios ή κανα μολυβακι :hehe: να εφτιαχνε λιγο την κατασταση.

Τα αλλα νομιζω με την βοηθεια των παιδιων εδω ηρθαν καλα.

post-2962-1416074221,5797_thumb.jpg

post-2962-1416074221,7681_thumb.jpg

Δυστυχως το vroop ειναι τοσο μεγαλο που δεν με αφηνει να ριξω το core voltage.

Ισως μια EP45-UD3 λογω υπαρξης llc απο το Bios ή κανα μολυβακι :hehe: να εφτιαχνε λιγο την κατασταση.

Τα αλλα νομιζω με την βοηθεια των παιδιων εδω ηρθαν καλα.

τοσο ρευμα θελουν οι ραμ σου? με λιγοτερο δεν ειναι σταθερες?

@redbighunter εχεις δικιο ευχαριστω στα 2.1 επρεπε να ειναι.

δεν κανει τιποτα φιλε μου! pll, vtt δεν μπορεις να τα μειωσεις καθολου? δεν ειναι σταθερο? επισης με τα references δεν εχεις παιξει καθολου μπας και σε βοηθησουν να μειωσεις τις τασεις?

PLL μπορεις καλλιστα να το αφησεις 1.5... δε νομιζω οτι θα σου κανει διαφορα.., για το VTT, με μικρα βηματα, μπορεις να δοκιμασεις να το κατεβασεις και βλεπεις την σταθεροτητα/ασταθεια.

( για όσους ψάχνουν past 500Mhz καταστάσεις rockstable για 24/7 - μην αυτό-μαστιγώνεστε άδικα γιατί το p45 θέλει πολύ ρεύμα εκεί πάνω - με 4 dimmάκια τουλάχιστο που είμαι εγώ - ... :bye: )

61721501.png

ειναι παν-γνωστο φιλε μου οτι με 4 αντι για 2 dimmακια φιλε μου κλοκαρεις πολ πιο δυσκολα!

1.272 για 3.6?

jebus.

εμενα με τοσο παει 4.

για αυτο ειπα νωριτερα περι (cpu) ορεξεως , κολοκυθοπιτα , κομματι με κομματι ξερουμε οτι μπορει να διαφερει πολυ , αν και παρολο το "φαινομενικα" μετριο VID (1.2125), δεν πιστευω οτι χρειαζεται πανω απο 1.2 (σε linx load...) για τα 3.6.

το 1.272 ειναι σιγουρα σε idle , δεν ξερω το vdroop της msi.. αλλα πολυ πιθανο να πεσει και σε 1.21-1.22 σε load με linx (χωρις LLC)

για αυτο ειπα νωριτερα περι (cpu) ορεξεως , κολοκυθοπιτα , κομματι με κομματι ξερουμε οτι μπορει να διαφερει πολυ , αν και παρολο το "φαινομενικα" μετριο VID (1.2125), δεν πιστευω οτι χρειαζεται πανω απο 1.2 (σε linx load...) για τα 3.6.

το 1.272 ειναι σιγουρα σε idle , δεν ξερω το vdroop της msi.. αλλα πολυ πιθανο να πεσει και σε 1.21-1.22 σε load με linx (χωρις LLC)

post-8723-1416074223,4081_thumb.jpg

post-8723-1416074223,5246_thumb.jpg

post-8723-1416074223,5856_thumb.jpg

post-8723-1416074223,664_thumb.jpg

post-8723-1416074223,7446_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.