Jump to content

Q9550 Overclocking Thread

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Με 914 είμαι εγώ.

Το VID @ core temp πρέπει να αλλάζει μόνο όταν αλλάζει το multi (EIST&C1E enabled) εμένα με Χ6 είναι 1,0500V και με Χ8,5 1,1625V... περίεργα μας τα λες, ξαναflashαρε - clearCMOS - load optimized και πες μου ;)

Μπορεί να άργησα λίγο να πάρω την συγκεκριμένη CPU αλλά τελικά τα κατάφερα. Είμαι με όλα default και έχω φτάσει 400fsb. Είμαι prime stable και linpack stable χωρίς να έχω δώσει καθόλου ρεύμα. Είναι δυνατόν? Τόσο καλός έιναι. Ο E8400 που είχα είχα αρχίσει να δίνω ρεύμα από πολύ πιο πριν...

έχω φτάσει 3.95 rock stable με 1.3 cpu voltage , 1.6 pll, 1.63 nb voltage (465fsb*8.5).

από εδώ και πάνω για κάθε 1 fsb μου ζητάει 0.02 πάνω στο nb voltage, και λίγο CPU voltage. για 3.97 (467 fsb) θέλω 1.67 nb voltage και πάει λέγοντας. Μάλλον έπιασα τα όρια της maximus formula (x38) μου? το cpu φαίνεται καλό κομάτι για να πιάνει 3.95 με 1.3 ή κάνω λάθος? άρα με άλλο mb θα πιάσει πιο ψηλά?

τι να πεις φιλε μου!?

και γω κανονικα θα πρεπε να μαι 4 χαλαρος...με τετοιο κομματι cpu κ mobo.

μαλλον δεν εχω βρει το κολπο...δν θελω να πιστευω οτι μου κατσαν μουφες.

αν θυμαμαι καλα η φορμουλα καπου εκει παιζει..

εχω νεα!

κατι παιζει με τις μνημες μου.

σε 5:6 διαιρετη ειμαι σταθερος με 1066 κ 2.2 ρευμα

και τον επεξεργαστη στα 3.77 με 1.3

με τα ιδια σετς και 1/1 τις μνημες πιο κατω απο τα παραπανω δηλαδη,στα 888 για την ακριβεια δεν ειμαι σταθερος!

πειτε μου τι συμπερασμα βγαζεται.:suicide2:

• 2 weeks later...
ποιο bios version προτινετε για την M2F για καλο ανεβασμα με νερακι στον Q9550?

edit: τωρα εχω το 1901

και με αυτο να μεινεις.

-καλο θα ηταν να ρωταγες στο m2f thread αλλα τεσπα.-

και με αυτο να μεινεις.

-καλο θα ηταν να ρωταγες στο m2f thread αλλα τεσπα.-

επειδη θελω να ανεβασω τον Q9550, γι'αυτο ρωτησα εδω! ειχα ρωτησει στο M2F Thread αλλα για διπυρινο! δεν ηξερα αν ισχυει το ιδιο και για τον τετραπυρινο!:help:

επειδη θελω να ανεβασω τον Q9550, γι'αυτο ρωτησα εδω! ειχα ρωτησει στο M2F Thread αλλα για διπυρινο! δεν ηξερα αν ισχυει το ιδιο και για τον τετραπυρινο!:help:

τι "βλεψεις" εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.