Jump to content

Q9550 Overclocking Thread

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

(Ακόμα να βάλω το cross+pull! και ακόμα να παίξω με glts/skews/pl... απουσία χρόνου!)

Ναι, οι DFIs έχει αρκετό "tweak-headroom"...

Πάντως εύκολα 500άρια κάνει και η Gigabyte EP45-UD3P P45 (αν και καίει μνήμες) οι περισσότερες καλές θέσεις εδώ

http://www.hwbot.org/hardware/processor/core_2_q9550_2.83ghz

είναι με τον μπλε φονιά μνημών :fun:

αν θελουμε δηλ μια μητρικη που να ανεβαζει ΟΣΟ γινεται τον Q9550 ασχετως αν ειναι ή οχι 24/7 full stable ΜΕ υποστηριξη DDR3, ποια θα παιρναμε?

υγ: ποσταρω εδω κυριως λογω των τελευταιων ποστ καθως και της αμεσης σχεσης της ερωτησης με τον γενικο θεμα q9550 o/c!

:weep: δεν την βρηκα πουθενα την συγκεκριμενη σε ελληνικο καταστημα...

βρηκα ep45-ud3r και μετα παει ep45t-ud3lr/ud3p/ds3r κτλ...

εγω παντως βαρεθηκα το tweaking και απλα καρφωσα 471 fsb με τα παντα ολα στο auto.

ασταδιαλα πια.:p

και εισαι σταθερος εκει με ολα auto?

ωραιος:T: εγω με ολα auto δεν μπουταρει καν!

τι μνημες εχεις και με τι διαιρετη?

Corsair 8500C5DF 4Gb (ΑΚΑ οι κλασικες 1066αρες)

διαιρετη 5:6.

κανενα tweak.

Πραγματικα βαρεθηκα.

^ και εγω με abit ip35 pro ειμαι!

πηγα σταθεροτατα μεχρι 460 αλλα απο κει και πανω πανε ολα δυσαναλογα και ανεβαζει και temps το pwm (απο uguru)

επαιξες τιποτα με gtl κτλ?

γενικως,θα μπορουσες να μου πεις λιγο τις ρυθμισεις που εχεις?

Ο μόνος τρόπος να μην ζεστένονται τα pwm είναι να τα φυσσάει κάποιος ανεμιστήρας...τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις. Καμία ειδική ρύθμιση δεν χρειάστηκε να κάνω απλά ανεβάσα τις τάσεις και έπαιξε. Αλλά μετά κατέβασα το fsb λόγω θερμοκρασιών και των μεγάλων τάσεων που θέλει για 471. Ίσως τον χειμώνα το ξανανεβάσω.

Help SOS q9550 σε maximus formula.

Παίζω με 459 fsb kai 8.5 multi για 3.9. το NBridge voltage μιάζει να επιρεάζει το stability μου πολύ. ;exv ft;asei 1.63 με θερμοκρασίες NB 61 βαθμούς. να συνεχίχω? ποσους βαθμούς αντέχει το χ38?? παλιά ακούγονταν για μέχρι 40? κάποιοι λένε και 70.... με τον 6600 το έιχα στο 1.40 και δεν ανεβαζε πάνω από 40 αλλά τώρα δεν βλεπω άλλη λύση....

επίσεις έχω geil evoone ddr2 800 5-5-5-15 αν ρίξω τα timing σε 6-6-6 μπορεί να ανέβει πάνω από τα 900 που αντέχει me 5-5-5? με ποιό πρόγραμμα να τεστάρω tη ram??? memtest? occt large data set? prime95 large fft?

GiagiaBite EP45 UD3P

Τις ρυθμισεις θα τις ποσταρω απο το σπιτι. Ολα τα CPU features (exec. disable bits / EIST / C1E / VT κλπ κλπ) enabled γιατί χρειάζονται.

Φίλε, κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δεν νομίζω ότι πάει 4Ghz με τα mplimplikia αυτά στο ΟΝ. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος και τα έχεις disabled ?

Μπα και σε μενα με P35 δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι "μπλιμπλικια " on ή off.
Κουταμάρα μου μεγάλη τότε που δεν πήρα την ABIT IP35 PRO. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την Maximus Formula, η πρώτη έκανε ~120 (σε προσφορά τότε από Πλαίσιο) και η άλλη 259 και διάλεξα Asus και Χ38 :wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.