Jump to content

Q9550 Overclocking Thread

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply
Παιδιά με τα skews παίζεται καθόλου,βοηθάνε ;

βοηθανε, στα 445 π.χ που ανεφερα πριν για τη μητρικη μου , ειμαι σταθερος μονο, με 100ps delay στο cpu clock. η λογικη απλοικα μου λεει παντως, οτι αυτο που θα χρειαστει να πειραξεις ειναι να προσθεσεις λιγο delay στο cpu clock, ωστε να περιμενει λιγο το nb clock, που ειναι και ο αδυναμος κρικος αλλωστε , (κατι που επαληθευσα με δοκιμες στην Χ38, πειραζοντας το delay για το NB, οπου δεν ξεκιναγε καν...)

Εγώ έχω σταματήσει τα πειράματα,γιατί η s1284 δεν πατάει σωστά γιατί 2 απ΄τα push 'n pins έχουν ψιλοσπάσει και έχω μια βρωμόπαστα και χάνω και από εκεί βαθμούς.Να φανταστείτε δίνω π.χ. 1.300V και βαράω 80άρια...:suicide:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
μια χαρα εισαι...ερχονται και ζεστες:T:

υγ: οχι πως εχει καμια ουσιωδη διαφορα αλλα αν θυμαμαι καλα ησουν @4ghz (και ολα auto?)... τι εγινε και "επεσες"?

Ναι ημουν.

Απλως ηθελε αρκετο PLL και τα temps ανεβαιναν πολυ αναλογικα με τις επιδοσεις που εδιναν.

-ασε που με το τελευταιο BIOS που βαλα δεν ειναι και πολυ σταθερο-

edit:

450FSB

450l.png

471FSB

471c.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.