Jump to content

ξεκλείδωτα wifi κάνει να συνδεθώ ?

petkate

Recommended Posts

Γιατί εγώ είμαι υποχρεωμένος να ζω με την ακτινοβολία του στο σπίτι μου;

η "τερατωδης" εκπομπη των 20 δβμ ειναι 15-20δβμ κατω απο τα "ορια επικινδυνα για μακροχρονια εκθεση"εξασθενει αρκετα στην πορεια(και αυτο αν υπαρχει αερας,γιατι αν μεσολαβουν αλλα υλικα εξασθενει ακομη περισσοτερο) και η επικινδυνοτητα μιας τοσο εξασθενημενης εκπομπης ειναι αναλογη με την επικινδυνοτητα 1(μιας) σταγονας κρασιου πριν την οδηγηση.Και οσο για το πως καταφερνουν και συνδεονται τα λαπτοπς ,απλα να υπενθυμισω πως αυτα μπορουν να συνδεθουν και με σημα -70/-75dbm (ψιχουλα )

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
κάποιες συνδέσεις είναι ξεκλείδωτες για να παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση

π.χ δημαρχεία , πολιτιστικά κέντρα , μερικά κομματικα γραφεία :tongue: , κτλ. (ακόμα και κάποια καφέ το κάνουν φράπα , πλατεία , και ίντερνετ)

το ερώτημα είναι ,πώς θα καταλάβω τι είναι ?

εγώ πάντως πιστεύω ότι αφού δεν είναι κλειδωμένη μια σύνδεση και δεν υπαρχη πρόθεση υποκλοπής η άλλης παρανομίας έχω δικαίωμα να μπω

μερικά λαπτοπ το κάνουν και αυτόματα όταν βρουν ελεύθερο δίκτυο

240 k/bs downloding μια χαρά είναι

Θα το καταλάβεις από το όνομα του δικτύου.

Η παρανομία είναι οτι χρησιμοποιείς ξένη ηλεκτρονική ταυτότητα. (IP)

Ανάλογα τις ρυθμίσεις της ασύρματης κάρτας

στοιχεια=δεδομενα (data)...δεν σου λεει "προσωπικα στοιχεια"...ουτε αποθηκευμενα στοιχεια..επιτηδες ειναι ετσι σκετο,για να καλυπτει πολλες περιπτωσεις!

παντως αυτη η λογικη=απροστατευτο αρα μου ανηκει σπαει κοκαλα....

Και σε ποια μεταδιδόμενα στοιχεία έχει κανείς πρόσβαση όταν συνδέεται σε ένα ξεκλείδωτο WiFi?

Όταν απευθύνεσαι σε μένα και όχι σε κάποιον άλλο να προσέχεις τι γράφω και τι μου απαντάς γιατί θα γίνουμε βίδες.

Πού είπα ότι "είναι απροστατευτο αρα μου ανηκει"?

Αν παρκάρεις σε κάποιο πάρκινγκ που δεν έχει σήμανση ότι είναι ιδιωτικός χώρος είσαι παράνομος?

Θα το καταλάβεις από το όνομα του δικτύου.

Η παρανομία είναι οτι χρησιμοποιείς ξένη ηλεκτρονική ταυτότητα. (IP)

Ανάλογα τις ρυθμίσεις της ασύρματης κάρτας

Τι είναι ηλεκτρονική ταυτότητα, πώς καταλαβαίνουμε από μια IP ότι είναι ξένη και σε ποιο νόμο αναγνωρίζεται η IP ως ηλεκτρονική ταυτότητα?

Δεν ισχύουν όσα μας λες. Οι κάρτες Visa είναι άλλο θέμα.

Μην ξεχνάτε οτι η IP που παίρνει το ρουτερ σας ειναι η προσωπικής σας ηλεκτρονική ταυτότητα, αρα η σύνδεση κάποιου σε ξένο ασύρματο είναι παράνομη.
Ε? Δεν συνδυάζονται το πρώτο μέρος της πρότασης σου με το δεύτερο (μετά το άρα). H ip δεν φωνάζει είμαι του τάδε. Μπες σε ιδιωτικό δρόμο ή πάρκινγκ χωρίς σήμανση και πες μου αν είσαι παράνομος. Φτιάξε ένα directory, δώσε το στο Internet με τα νόμιμα αρχεία μουσικής σου και πες μου αν φταις ή όχι. Αν όμως βάλεις πριν μια προειδοποίηση ότι απαγορεύεται η είσοδος τότε όσοι μπούνε είναι παράνομοι και όχι αυτός που τα έχει για δική του αποκλειστικά χρήση.

Όταν αγοράζω κάρτα Internet από το περίπτερο και μπαίνω με laptop (με αλλαγμένη mac) από ελεύθερο hotspot (πχ έξω από μια καφετέρια) έχω προσωπική IP? Δεν υπάρχει νόμος για προσωπικές IP. Ούτε μπορεί να με εντοπίσει κανείς, εκτός και αν τη στήνω κάποιες ώρες στο ίδιο hot spot. Το πολύ πολύ να φτάσουν στο hot spot.

Σε λίγο θα μας πούνε ότι πρέπει να δηλώνουμε στο Internet και αριθμό ταυτότητας. Η πρόσβαση στο Internet είναι ανώνυμη και προστατεύεται από ατομικά δικαιώματα. Δεν μπορεί το κάθε τσουτσέκι να έρχεται και να ζητάει κατάλυση για ψύλλου πήδημα. Αυτά τα κάνουν φασιστικά καθεστώτα και κάποιες δισκογραφικές εταιρίες, που με παράνομες πρακτικές (πολύ χειρότερες, ανήθικες και επιλήψιμες) θέλουν να πιάσουν τον "κλέφτη" τραγουδιών.

Η απαγόρευση πρόσβασης πιθανότατα απαιτεί και ένα υποτυπώδες κλείδωμα, ειδικά για το Internet. Αυτό δεν ισχύει στην καθημερινή ζωή, αλλά μόνο στο internet και είναι κατόρθωμα των "εταιριών DRM"....

Και σε ποια μεταδιδόμενα στοιχεία έχει κανείς πρόσβαση όταν συνδέεται σε ένα ξεκλείδωτο WiFi?

ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΒΥΤΕS.1ΒΥΤΕ=8bits.Απαγορευεται ναχεις προσβαση χωρις εξουσιοδοτηση στα δεδομενα που διακινει ο ξενος ρουτερας.Αλλα αχ συγγνωμη!Ξεχασα!Απορρητο για τις τηλεπικοινωνιες και "ιδιωτικοτητα" εχουμε μονο εμεις!Ο γειτονας οχι!Γιατι εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι απο τον γειτονα!

γιατί θα γίνουμε βίδες.

τα μπιρμπιλωτα τσακιρικα ματια μου ηδη διατρεχουν σοβαρο κινδυνο απο τα μαργαριταρια που γενναιοδωρα καθε φορα χαριζεις σε νομικα θεματα.

Πού είπα ότι "είναι απροστατευτο αρα μου ανηκει"?

"χαριζει" καποιος b/w

Αν παρκάρεις σε κάποιο πάρκινγκ που δεν έχει σήμανση ότι είναι ιδιωτικός χώρος είσαι παράνομος?

Μα εξομοιωνουμε τωρα τον ψηφιακο κοσμο με το παρκινγκ?Η ειμαστε τοσο πρωτογονοι στο ελλαντα που πρεπει να συννενοουμαστε με εννοιες 50ετιας και ανω(κανα παραδειγμα με φασολια δεν ειχες πχ)?Αλλο το παρκινγκ,αλλο το ασυρματο δικτυο.

Παρκινγκ:Δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ στον ποινικο κωδικα για παρανομια του παρκινγκ.Μπροστα απτο γκαραζ του γειτονα να σφηνωσεις το αυτοκινητο σου,θα σου κοψει μια κληση(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ) η τροχαια,το πολυ πολυ να στο μαζεψει ο γερανος και αυτο ηταν.Εγκλημα δεν ειναι και δεν προκειται να γινει.Δεν υπαρχει στο ελλαντα κανα εγκλημα που να λεγεται "καταπατηση" "παραπατηση" η ετσι.Τα εγκληματα ειναι συγκεκριμενα και απαριθμουνται περιοριστικα(δηλαδη αν δεν προβλεπεται κατι απο τον νομο εγκλημα δεν ειναι) σε ΠΚ και ειδικους νομους.

Άρθρο 334

Διατάραξη οικιακής ειρήνης

1. Όποιος εισέρχεται παράνομα ή παραμένει παρά τη θέληση του δικαιούχου στην κατοικία άλλου ή στο χώρο που αυτός χρησιμοποιεί για την εργασία του ή σε χώρο περικλεισμένο που αυτός κατέχει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

δηλ πρεπει να μπεις σε περιφραγμενο χωρο η σε σπιτι για να εισαι παρανομος...ετσι χυμα στο κυμα δεν στοιχειοθετειται κατι...

Φτιάξε ένα directory, δώσε το στο Internet με τα νόμιμα αρχεία μουσικής σου και πες μου αν φταις ή όχι.

Οοοοχι προς θεου..ειναι παρανομο μονο αν το κανουν οι νιγκαζζ...Οταν το κανω εγω εχει τη βουλα ...

Η πρόσβαση στο Internet είναι ανώνυμη και προστατεύεται από ατομικά δικαιώματα.

εεεεε:flag::flag:?το ψηφισες που το ψηφισες ,δεν το δημοσιευεις και στην εφημεριδα της κυβερνησεως?

Δεν μπορεί το κάθε τσουτσέκι να έρχεται και να ζητάει κατάλυση για ψύλλου πήδημα

μονο εγω εχω δικαιωματα και ολοι οι αλλοι γυρω μου ειναι τουβλα...και πως νοειται απορρητο για καποιον που χρησιμοποιει ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ξενο δικτυο δεν μπορω να φανταστω...μηπως και ο διαρρηκτης που μπαινει σε ξενο σπιτι εχει επαγγελματικο απορρητο και για αυτο δεν πρεπει να συλλαμβανεται?

Αυτά τα κάνουν φασιστικά καθεστώτα

ωστε οποιος δεν στεκεται σουζα στην αυθαιρεσια μου ειναι φασιστας."Επιμενω ελληνικα"

που με παράνομες πρακτικές (πολύ χειρότερες, ανήθικες και επιλήψιμες)

ειπαμε..το "εγω " ποτε δεν κολλαει σε αποσταση μικροτερη των 5 λεξεων με το "παρανομια"...αλλα κολλαει σε ολους τους αλλους.Γιατι μονο τα δικα μου "δικαιωματα" αξιζουν προστασια και κανενος αλλου.Και οταν ασκω εγω (η νομιζω πως ασκω) κατι που το θεωρω δικαιωμα μου ολα θα μπλοκαρουν για να κανω το κεφι μου εγω.Και οι αλλοι πρεπει να καθονται να μου παραχωρουν τα δικαιωματα τους και να μου λενε και ευχαριστω.

Η απαγόρευση πρόσβασης πιθανότατα απαιτεί και ένα υποτυπώδες κλείδωμα, ειδικά για το Internet.

ε??και 2ος νομος για μια μερα?γμτ...ξεκουρασου και λιγο...

αλλά μόνο στο internet και είναι κατόρθωμα των "εταιριών DRM"....

και οι Εβραιοι και τα νεφιλιμ και τα ελλοχιμ....

η "τερατωδης" εκπομπη των 20 δβμ ειναι 15-20δβμ κατω απο τα "ορια επικινδυνα για μακροχρονια εκθεση"εξασθενει αρκετα στην πορεια(και αυτο αν υπαρχει αερας,γιατι αν μεσολαβουν αλλα υλικα εξασθενει ακομη περισσοτερο) και η επικινδυνοτητα μιας τοσο εξασθενημενης εκπομπης ειναι αναλογη με την επικινδυνοτητα 1(μιας) σταγονας κρασιου πριν την οδηγηση.Και οσο για το πως καταφερνουν και συνδεονται τα λαπτοπς ,απλα να υπενθυμισω πως αυτα μπορουν να συνδεθουν και με σημα -70/-75dbm (ψιχουλα )

Σας μαθαίνουν και τεχνολογίες ασύρματων τηλεπικοινωνιών, αλλά και βιολογία, και φυσική στη Νομική; :nada:

Πέρα από αυτό.. υπάρχει στην Ελλάδα περίπτωση που έχει καταδικαστεί κάποιος, επειδή απλά μπήκε στο internet μέσω του wireless router του γείτονα που ήταν ξεκλείδωτο; Αν ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Αν όχι, δεν μπορείς να μας λές ότι εμείς κάνουμε λάθος κι εσύ είσαι σωστός.

Στο κάτω κάτω της γραφής, το σήμα του ρούτερ είναι στο σπίτι μου/σε δημόσιο χώρο, δεν πήγα εγώ στο σπίτι του άλλου να "κλέψω" σήμα.

Θα συμφωνήσω με τον deninho και θα παρακαλέσω να ρίξετε λίγο τους τόνους.

Και στον πατέρα μου στήσανε(με τη βοήθεια του tech support της X εταιρίας) το wireless και όταν το τσέκαρα στις διακοπές το pc συνδεόταν στου γείτονα το wireless(προφανώς κανείς από τους 2 δεν είχε τις σχετικές γνώσεις).

Τώρα όσο αφορά το ηθικό της υπόθεσης δεν την καταλαβαίνω την ερώτηση.. χρειάζεται να σου υποδείξουν οι υπόλοιποι αν είναι ηθικό ή όχι?

Σας μαθαίνουν και τεχνολογίες ασύρματων τηλεπικοινωνιών, αλλά και βιολογία, και φυσική στη Νομική;

οχι,απλα 2 πραματα που θυμομουν απο το awmn ειπα...στο "plugmein" ειναι το σχετικο διαγραμμα...

υπάρχει στην Ελλάδα περίπτωση που έχει καταδικαστεί κάποιος,

και να υπαρχει και να μην υπαρχει,δεν ειμαστε αγγλια/αμερικη οπου ο δικαστης φτιαχνει δικαιο (χονδροειδης εκφραση).Αν σου κανει μηνυση ο αλλος δεν μπορεις να πεις "ε μα το κανουν ολοι,ε μα δεν εχει ξαναεμφανιστει αλλη τετοια περιπτωση"...(αν παντως το δοκιμασει κανεις ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα)

Υστερίες με αρκούδες.

και με γατες

funny-pictures-message-is-simple

δεν πήγα εγώ στο σπίτι του άλλου να "κλέψω" σήμα.

κι εγω που νομιζα οτι για την επικοινωνια με το ρουτερ πρεπει να κανω και εκπομπη που να φτασει μεχρι το σπιτι του αλλου... :hehe:

Βλέπω φαντάζεσαι λέξεις και φράσεις... Δεν μίλησα για δεδικασμένο, γιατί εδώ δεν είμαστε δικαστήριο, και μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ;) Αν ο άλλος μου κάνει μήνυση, θα χρειαστεί να αποδείξει πρώτα ότι φταίω που μπήκα στο Internet μέσω της σύνδεσής του. Και φυσικά φαντάζεσαι ότι αν αποδειχτεί ότι δε θα φταίω εγώ που μπήκα στο Internet μέσω του ελεύθερου ασύρματου δικτύου του, ότι μπορώ να το τραβήξω στα άκρα μετά

κι εγω που νομιζα οτι για την επικοινωνια με το ρουτερ πρεπει να κανω και εκπομπη που να φτασει μεχρι το σπιτι του αλλου...

φτηνό "χιούμορ"...

η γνωμη μου ειναι να συνδεεσαι χωρις διχασμους αλλα θα ηταν καλυτερο να περιοριστεις στο σερφαρισμα!

θα χρειαστεί να αποδείξει πρώτα ότι φταίω

το "φταιω" ειναι μεχρι την 6η δημοτικου.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το "θελω-αποσκοπω"(δολος) η το δεν "θελω" και χρησιμοποιουνται οι "ενδεικτες" (Indikatoren)

φτηνό "χιούμορ"...

οταν μου λες οτι το σημα φτανει ως την πορτα σου και για αυτο φταιει ο ιδιοκτητης του ρουτερ σου απαντω με αντιστοιχη λογικη....

Θα συμφωνήσω με τον deninho και θα παρακαλέσω να ρίξετε λίγο τους τόνους.

Και στον πατέρα μου στήσανε(με τη βοήθεια του tech support της X εταιρίας) το wireless και όταν το τσέκαρα στις διακοπές το pc συνδεόταν στου γείτονα το wireless(προφανώς κανείς από τους 2 δεν είχε τις σχετικές γνώσεις).

Τώρα όσο αφορά το ηθικό της υπόθεσης δεν την καταλαβαίνω την ερώτηση.. χρειάζεται να σου υποδείξουν οι υπόλοιποι αν είναι ηθικό ή όχι?

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Προσωπικά δεν θα έμπαινα σε ξένο δρόμο και δεν θα πάρκαρα σε ξένο πάρκινγκ αν το ήξερα ότι είναι ιδιωτικά κι ας μην υπάρχει το απαιτούμενο σήμα. Πολλοί το κάνουν. Αν δεν υπάρχει σήμα η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

Στον κόσμο που ζούμε, το θέμα είναι υστερικό και για αρκούδες. Έχει αξία μόνο για τη RIAA μια και πρόσφατα βγήκε απόφαση στη Γερμανία ότι δεν έχουμε ευθύνη αν υπάρχει wifi και κάποιος άλλος κατεβάζει (πιθανότατα κατέβαζε ο ίδιος). Ποια αστυνομία θα ασχοληθεί και ποιος θα κάνει μήνυση, ακόμα και αν σπάσουμε κλειδωμένο wifi και κλέψουμε πραγματικά data. Θα ασχοληθούν μόνο αν βγάλουμε στη φόρα τα άπλυτα επώνυμου. Αλλά σιγά μην πιάσουν τον κλέφτη. Πολύ περισσότερο, δεν έχει νόημα να συζητάμε τι θα γίνει αν μπούμε σε αφύλακτο wifi που σε τελική ανάλυση ΔΕΝ είναι παράνομο.

εαν βρω ξεκλειδωτο , εαν εχω μεγαλη αναγκη να μπω στο ιντερνετ , το πιθανοτερο ειναι οτι θα μπω. Ομως δεν υπαρχει περιπτωση να υποκλεψω , να αλλοιωσω ή να κανω κατι κακο στο δικτυο που θα μπω.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΒΥΤΕS.1ΒΥΤΕ=8bits.Απαγορευεται ναχεις προσβαση χωρις εξουσιοδοτηση στα δεδομενα που διακινει ο ξενος ρουτερας.Αλλα αχ συγγνωμη!Ξεχασα!Απορρητο για τις τηλεπικοινωνιες και "ιδιωτικοτητα" εχουμε μονο εμεις!Ο γειτονας οχι!Γιατι εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι απο τον γειτονα!

τα μπιρμπιλωτα τσακιρικα ματια μου ηδη διατρεχουν σοβαρο κινδυνο απο τα μαργαριταρια που γενναιοδωρα καθε φορα χαριζεις σε νομικα θεματα.

"χαριζει" καποιος b/w

Μα εξομοιωνουμε τωρα τον ψηφιακο κοσμο με το παρκινγκ?Η ειμαστε τοσο πρωτογονοι στο ελλαντα που πρεπει να συννενοουμαστε με εννοιες 50ετιας και ανω(κανα παραδειγμα με φασολια δεν ειχες πχ)?Αλλο το παρκινγκ,αλλο το ασυρματο δικτυο.

Παρκινγκ:Δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ στον ποινικο κωδικα για παρανομια του παρκινγκ.Μπροστα απτο γκαραζ του γειτονα να σφηνωσεις το αυτοκινητο σου,θα σου κοψει μια κληση(ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ) η τροχαια,το πολυ πολυ να στο μαζεψει ο γερανος και αυτο ηταν.Εγκλημα δεν ειναι και δεν προκειται να γινει.Δεν υπαρχει στο ελλαντα κανα εγκλημα που να λεγεται "καταπατηση" "παραπατηση" η ετσι.Τα εγκληματα ειναι συγκεκριμενα και απαριθμουνται περιοριστικα(δηλαδη αν δεν προβλεπεται κατι απο τον νομο εγκλημα δεν ειναι) σε ΠΚ και ειδικους νομους.

δηλ πρεπει να μπεις σε περιφραγμενο χωρο η σε σπιτι για να εισαι παρανομος...ετσι χυμα στο κυμα δεν στοιχειοθετειται κατι...

Οοοοχι προς θεου..ειναι παρανομο μονο αν το κανουν οι νιγκαζζ...Οταν το κανω εγω εχει τη βουλα ...

εεεεε:flag::flag:?το ψηφισες που το ψηφισες ,δεν το δημοσιευεις και στην εφημεριδα της κυβερνησεως?

μονο εγω εχω δικαιωματα και ολοι οι αλλοι γυρω μου ειναι τουβλα...και πως νοειται απορρητο για καποιον που χρησιμοποιει ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ξενο δικτυο δεν μπορω να φανταστω...μηπως και ο διαρρηκτης που μπαινει σε ξενο σπιτι εχει επαγγελματικο απορρητο και για αυτο δεν πρεπει να συλλαμβανεται?

ωστε οποιος δεν στεκεται σουζα στην αυθαιρεσια μου ειναι φασιστας."Επιμενω ελληνικα"

ειπαμε..το "εγω " ποτε δεν κολλαει σε αποσταση μικροτερη των 5 λεξεων με το "παρανομια"...αλλα κολλαει σε ολους τους αλλους.Γιατι μονο τα δικα μου "δικαιωματα" αξιζουν προστασια και κανενος αλλου.Και οταν ασκω εγω (η νομιζω πως ασκω) κατι που το θεωρω δικαιωμα μου ολα θα μπλοκαρουν για να κανω το κεφι μου εγω.Και οι αλλοι πρεπει να καθονται να μου παραχωρουν τα δικαιωματα τους και να μου λενε και ευχαριστω.

ε??και 2ος νομος για μια μερα?γμτ...ξεκουρασου και λιγο...

και οι Εβραιοι και τα νεφιλιμ και τα ελλοχιμ....

Χαίρομαι που διαβάζεις το νόμο και βλέπω ότι συμφωνούμε. Δηλαδή κι ο νόμος μιλά για καταπάτηση, μόνο όταν ο χώρος είναι περιφραγμένος. Θα προσθέσω ότι αρκεί και η σήμανση. Άλλο λοιπόν να πιστεύω ότι μου "χαριζει" καποιος b/w το πάρκινγκ του και άλλο ότι το χρησιμοποιώ, γιατί ούτε είναι περιφραγμένο, ούτε έχει σήμανση. Τα ίδια ισχύουν και στο Internet. Αναλογικά. Δεν αρκεί λοιπόν το διάβασμα η ιδιότητα και η παράθεση των νόμων, αφού τα ίδια διαβάζουμε αλλά διαφορετικά τα κατανοούμε.

Κάλεσε τον καθηγητή σου στη Νομική να διαβάσει τα μαργαριτάρια μας.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί έκανες παράθεση την πρόταση μου, αφού απάντησες σε κάτι άσχετο. Νομίζω υπήρξα αρκετά σαφής.

Δεν αναρωτήθηκα αν με βλάπτει.

Δεν έγραψα ότι με βλάπτει.

Δεν έγραψα ότι δεν με βλάπτει

Δεν με ενδιαφέρουν τα όρια επικινδυνότητας

Αναλογικά.

Η αναλογια χρησιμοποιειται σε πιο πρωτογονα δικαιικα συστηματα σαν το Μουσουλμανικο ...Εδω χρησιμοποιειται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.Απο την στιγμη που υπαρχει ρητη σαφεστατη ρυθμιση"μην μπεις σε ξενο δικτυο" δεν μπορει κανεις να εξουδετερωσει το γραμμενο με μια αυθαιρετη ευκαιριακη κατασκευη "αναλογιας" (να σου κατεβασω 1000 τετοιες βασει της ιδιοκτησιας/δικαιωματων κλπ κλπ).Για αυτο εχουμε τοοοοοοση νομοθεσια για να μην χρειαζεται ο καθενας να προσπαθει να βρει τι ειναι νομιμο στο wifi βασει του τι ειναι νομιμο στο ιδιωτικο παρκινγκ.

Άλλο λοιπόν να πιστεύω

Εκκινεις απο εσφαλμενο σημειο.(υποκειμενικη πεποιθηση).Κι εγω βλεπω τα βυζια της γειτονισσας οταν κανει τοπλες μπανιο στην πισινα.Αν πιστεψω οτι θελω να της τα πιασουν δικαιουμαι να παω να της τα πιασω?

Κάλεσε τον καθηγητή σου στη Νομική

συγγνωμη που εκφερω γνωμη στην επιστημη μου πριν τα 45.

Αυτή η ... ρητη σαφεστατη ρυθμιση"μην μπεις σε ξενο δικτυο" ... εφαρμόζεται και όταν κατεβάζει κάποιος αρχεία μουσικής από τον υπολογιστή μου?

Edit

Μουσουλμανικά μιλάω μόνο σε μουσουλμάνους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.