giogio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 γεια χαρα και παλι λυστε μου μια απορια γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση εχω 2 4870 512 c/f μεχρι προχθες ειχα λειτουργικο windows xp english απο επεξεργαστη εχω τον 8500 στα 4.3 ghz o/c ετρεξα κανα δυο benchmark και το σκορ ηταν μονιμα 21.250 λεω λογικο και αποφασισα να περασω σε αλλο επιπεδο και να βαλω vista ultimate english η αλλιως σβηστα ολα καλα και στα παιχνιδια και σε ολα αλλα τρεχω ενα bench 3dmark 06 και αντι για καλυτερα που αυτο περιμενα βγαζει 19.965 :blink:εβγαλα εβαλα drivers se safe mode αλλα τα ιδια το σκορ καρφωμενο στα ιδια επιπεδα και τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει και αν φταινε οι drivers που εχει η ATI για τα vista δωστε μου τα φωτα σας η τι αλλο μπορει να εχει παει λαθος!!!
whitesnake Σεπτέμβριος 15, 2008 #2 Σεπτέμβριος 15, 2008 Φυσιολογικότατος είσαι. Στα Vista είναι ελαφρώς μικρότερα τα σκορ πάντα. Γιατί περίμενες καλύτερο σκορ; Πού είδες κάτι τέτοιο;
giogio Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2008 Φυσιολογικότατος είσαι. Στα Vista είναι ελαφρώς μικρότερα τα σκορ πάντα. Γιατί περίμενες καλύτερο σκορ; Πού είδες κάτι τέτοιο;καπου το ειχε παρει το ματι μου σε ενα φορουμ που το συζητουσαν μαλλον λεγανε :baby::baby:τελικα με τα vista βγαζει 20.000 thanksss
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.