SHOG Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Χαιρετώ παιδες... Έχω ένα πρόβλημα με τη Visual Basic... Θέλω μέσω ενός κουμπιού να αλλάζει η φόρμα και ενώ έχω βάλει στο κουμπί Show.όνομα φόρμας μου βγάζει Expected Function or Variable Δοκίμασα και να κάνω load τη φόρμα from start αλλά και πάλο μου βγάζει Argument not optional Mήπως ξέρει κανείς...??(Παράκληση λίγο γρήγορα...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Form1.show() είναι η εντολή όπου Form1 το όνομα της φόρμας. Εκτός αν αναφέρεσαι στην φόρμα που είσαι εκείνη την στιγμή, οπότε είναι: Me.Show() Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Ok! ThanksΝόμιζα οτι ήταν show.form1:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Σεπτέμβριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 αρε darien;) μην δεις vb με την μια answer τελικα το εκανα εκεινο με το cpu...ηταν πολυ πιο ευκολο αποσα καναμε lol..2 γραμμες κωδικας..(cpu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.