gatonini Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο εσας παιζετε ή ειχατε παιξει το Arma (Armed Assault) τι σας 'εφτιαξε' και τι σας 'χαλασε' στο συγκεκριμενο game και αν εχετε υποψιν σας οτι υπαρχει ελληνικη ομαδα Modding του game περισσοτερες πληροφοριες στο λινκ http://arma.unreal.gr/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Ποιός κλαν'...? καλά οι μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι πωρωμένοι των clans... λες και ο στρατός δεν τους ήταν αρκετός, θέλουν και λοχίες στα games που παίζουν στον ελεύθερό τους χρόνο... τα λέμε στην μαύρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 404 μου βγάζει. Ποιος μίλησε για κλάνς Ιάκωβε παιδίμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyridas Δεκέμβριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 ειλικρινα παιδια δεν πατε καλα !!!!register ekana για να απαντησω σε αυτο και αυτος ηταν ο λογος !!!!εχεις δικιο για την ημερομηνια την ειδα και γω ετεροχρονισμεναΑλλα για απαντηστε μου σε κατι ετσι να το καταλαβω .Γιατι να προμοταρω κατι το οποιο στην ελλαδα ειναι και μοναδικο?μια ομαδα ειμαστε που παιζει ενα game και δεν υπαρχει αλλη που να παιζει το ιδιο οποτε γιατι θεωρηται οτι κανω διαφημιση?Και στο κατω κατω ρε παληκαρια ενα game ειναι που μερικοι απο μας εχουμε ασχοληθει ,κακο ειναι? η σε τι κανει κακο σε σας?Τελος παντων δεν θελω να με -σας κουραζω ειλικρινα ζητω συγνωμη που σας αναστατωσα δεν ειχα τετοιο σκοπο 2 χρηστες ειδαν το ποστ οποτε αν θελετε διαγραψτε και μενα και τα ποστ μου δεν υπαρχει προβλημα .ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Δεν είναι η διαφήμιση είναι ο τρόπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyridas Δεκέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 ποιος τροπος ρε παιδια?σε οτι ρωταει το παιδι απαντησα που εχει και λινκ απο το προηγουμενο site μας και τι του ειπα? οτι δεν υπαρχουν ελληνες που παιζουν αυτο το game και αφου εχει το λινκ απο τον σεπτεμβρη εδωσα το νεο.ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 ειλικρινα παιδια δεν πατε καλα !!!!register ekana για να απαντησω σε αυτο και αυτος ηταν ο λογος !!!!εχεις δικιο για την ημερομηνια την ειδα και γω ετεροχρονισμεναΑλλα για απαντηστε μου σε κατι ετσι να το καταλαβω .Γιατι να προμοταρω κατι το οποιο στην ελλαδα ειναι και μοναδικο?μια ομαδα ειμαστε που παιζει ενα game και δεν υπαρχει αλλη που να παιζει το ιδιο οποτε γιατι θεωρηται οτι κανω διαφημιση?Και στο κατω κατω ρε παληκαρια ενα game ειναι που μερικοι απο μας εχουμε ασχοληθει ,κακο ειναι? η σε τι κανει κακο σε σας?Τελος παντων δεν θελω να με -σας κουραζω ειλικρινα ζητω συγνωμη που σας αναστατωσα δεν ειχα τετοιο σκοπο 2 χρηστες ειδαν το ποστ οποτε αν θελετε διαγραψτε και μενα και τα ποστ μου δεν υπαρχει προβλημα .ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑΣυνηθίζουμε να μην διαγράφουμε δημοσιεύσεις, αλλά να τις μετακινούμε σε ένα off-topic archive το οποίο μπορείς να βρείς εδω.Δεν είναι η διαφήμιση είναι ο τρόπος...Συμφωνώ και επαυξάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyridas Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 OK αγαπητοι ναστε καλα!!!καταλαβα.α ξεχασα να σας πω οτι ειμαι και ολυμπιακος ,πορωμενος καφρος της θυρας 7 και η σελιδα του οσφπ ειναι www.olympiakos.gr οποτε αν θελετε βαλτε το και αυτο στο off topic archive ως εμμεση διαφημιση του θρυλου.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.