Jump to content

Τι θα γίνει με το e-shop οεο?

Jerry007

Recommended Posts

Σας είχα πει για ένα δίσκο που είχα δώσει για RMA στο eshop πριν ενάμιση-2 μήνες. Τελικά είχαν χάσει κατά λάθος τα χαρτιά και τον είχαν στο ράφι χωρίς να ξέρουν σε ποιόν ανήκει. Μετά από τηλεφώνημά μου, μου τον άλλαξαν με καινούριο χτες.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Είμαι καθόλα ευχαριστημένος από ε-shop αλλά είχα και γώ την εμπειρία μου...έχω ένα τροφοδοτικό και κάθεται απλά γιατί μύριζε καμμένο και ζεσταινότανε πολύ κατα τη λειτουργία του και όταν το πήγα για να το ελέγξουν μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα!Εγώ φοβάμαι να κάψω υπολογιστή για 40 όχι ότι μου περισσεύουν...

Ρώτησα συγκεκριμένα τότε τον άνθρωπο του σέρβις που τον ζήτησα στο τηλέφωνο αν τον υπέβαλλε σε φορτίο και μου είπε απαγορεύεται να το κάνει...του λέω πώς θα δεις αν όντως υπάρχει πρόβλημα αν δεν τραβάει φορτίο και μου λέει αν κάψω τα μηχανήματα τι θα κάνω?

Είναι να μην πέσεις και σε στόκο!!!:flag:

Το έβαλε λέει και λειτουργούσε 2 ώρες απλά ξέρετε με συνδεμένα πράσινο-μαύρο...ηλεκτρολόγος δεν είμαι αλλά με το μικρό μου μυαλό λέω αν δεν το βάλει σε φορτίο τι να δει?

Ιστορια με μητρικη απο eshop. Αγοραζω τη μητρικη, δουλευει κανονικα και καποια στιγμη κολλαει και δεν ξανανοιγει. Πισω για service Στο eshop. Περνανε οι μερες συνεχεια τηλ εγω. Στην αρχη μου κανουν ειναι εκτος εγγυησης (ουτε 3 μηνες δεν την ειχα). Ε αρχισα να φωναζω και μου λενε κυριε περιμενετε.

Μετα απο 1 μηνα με παιρνουν τηλ και μου λενε η μητρικη αντικατασταθηκε. Παω να την παρω και τι να δω? Η μητρικη δεν ηταν καινουργια και λεω κατσε να δω αν δουλευει και βλεπουμε. Σιγα μην δουλευε. Την επομενη πισω τη μητρικη και το αφησα το θεμα. Μετα απο ενα μηνα αλλαγη με καινουργια, βεβαια μεχρι τοτε ειχα αγορασει αλλη απο Πλαισιο φυσικα. Μακριααα ποτε ξανα σε eshop ουτε για μελανια :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.