tsan Σεπτέμβριος 21, 2008 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι τους και εναν 8600 που μου καηκε μου τον αλλαξανε σε 3 ημερες και καποιες μνημες που ηθελα με αφησαν να τις ανοιξο για να δω την chip φορανε και τις εδωσα πισω και μου εφεραν αλλες:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread771416003307 Σεπτέμβριος 21, 2008 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 Φίλε μου tsan, σου εύχομαι να μην μπλέξεις μαζί τους. Κι εγώ την Maximus Extreme κατάφερα να την κάνω RMA τέσσερις φορές και τις τέσσερις όμως έπρεπε να κινήσω γη και ουρανό. Σε δυο χρόνια έχω κάνει πάνω από 1500 ευρώ αγορές από εκεί και η στραβή έκατσε με έναν raptor-X. Tέλος πάντων εδώ και 8-9 μήνες δεν έχω πάρει ούτε ανεμιστήρα από αυτούς. Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι οι υπάλληλοι ντρέπονται να βγουν να πουν "Ναι δουλεύω στο e-shop"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 21, 2008 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι τους και εναν 8600 που μου καηκε μου τον αλλαξανε σε 3 ημερες και καποιες μνημες που ηθελα με αφησαν να τις ανοιξο για να δω την chip φορανε και τις εδωσα πισω και μου εφεραν αλλες:fun:Εγω παντως ενα πληκτρολογιο τους ειχα ζητησει να μου φερουν απο το υπογειο της στουρναρη να το δω (το κουτι γιατι να το ανοιξουν ουτε που το συζηταγαν) και εγινε βιετναμ μεσα στο μαγαζι. Το μονο που ηθελα ειναι να το δω για να παρω 2 αν μου αρεσε. Τελικα με αφησαν να το ακουμπησω μονο αφου το ειχα πληρωσει και υπογραψει την αποδειξη. Εννοειται οτι δεν αγορασα 2ο παντως. Κια γενικα μονο κανα φουρφουρι παιρνω πλεον απο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 21, 2008 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 Δεν ετυχε να πας σε service γι αυτο το λεςΛαθος σου.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 21, 2008 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 Εγω παντως ενα πληκτρολογιο τους ειχα ζητησει να μου φερουν απο το υπογειο της στουρναρη να το δω (το κουτι γιατι να το ανοιξουν ουτε που το συζηταγαν) και εγινε βιετναμ μεσα στο μαγαζι. Το μονο που ηθελα ειναι να το δω για να παρω 2 αν μου αρεσε. Τελικα με αφησαν να το ακουμπησω μονο αφου το ειχα πληρωσει και υπογραψει την αποδειξη. Εννοειται οτι δεν αγορασα 2ο παντως. Κια γενικα μονο κανα φουρφουρι παιρνω πλεον απο εκει...Το γεγονος οτι δεν σε αφησαν να το ανοιξεις διασφαλιζει τον επομενο πελατη απο το να παρει ανοιγμενο προιον (κακα τα ψεματα αν εσυ δεν το επαιρνες δεν προκειται να το πετουσαν).οσο αφορα την κακη εξυπηρετηση, ενταξει το rma πασχει λιγο αλλα εχει μακραν τις καλυτερες τιμες. και το αρχεγονο ελληνικο dna μας υποβαλλει παντα να τη βγαζουμε φτηνα, οποτε τα μεγαλα λογια καλο ειναι να τα αποφευγουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 21, 2008 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι τους και εναν 8600 που μου καηκε μου τον αλλαξανε σε 3 ημερες και καποιες μνημες που ηθελα με αφησαν να τις ανοιξο για να δω την chip φορανε και τις εδωσα πισω και μου εφεραν αλλες:fun:Ρε τσάνε.. σοβαρά μιλάς; :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Σεπτέμβριος 21, 2008 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 καταλαβενο την αγανακτηση σας παντως εμενα με αφησαν να δω τα chip και μου εκαναν το rma χωρις μα μου το cpu και τοις μνημες επε$ιδη δεν ειχαν τα chip που ηθελα δεν τις πηρα και παραγκιλα αλλες μνημες που πηρα την επομενη μερα:giveup: με ξερεις να κανω πλακες Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 29, 2008 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Εγω που ετυχε καμια 5αρια φορες παλι ευχαριστημενος ειμαι... αλλα και εσεις... υπομονη 0! Νταξει δεν λεω να τραβηξει η ιστορια κανα μηνα... αλλα δεν εχουν και αποθηκες σε καθε γειτονια... ελεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2008 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Εγω που ετυχε καμια 5αρια φορες παλι ευχαριστημενος ειμαι... αλλα και εσεις... υπομονη 0! Νταξει δεν λεω να τραβηξει η ιστορια κανα μηνα... αλλα δεν εχουν και αποθηκες σε καθε γειτονια... ελεος! Πλαισιο Βουλιαγμενης...κοσμος full στο servιce, η μητρική μου χαλασμένη και μεσα σε 30 λεπτά είχα πιστωτικό/αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 29, 2008 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Πλαισιο Βουλιαγμενης...κοσμος full στο servιce, η μητρική μου χαλασμένη και μεσα σε 30 λεπτά είχα πιστωτικό/αντικατάσταση. Το κακο που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2008 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Ουτε το πλαίσιο έχει αποθήκες σε κάθε γειτονιά αλλά το service είναι n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epp1733 Σεπτέμβριος 29, 2008 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 και εγώ πάντως δν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα με το RMA του eshop,όταν μου χαλασε το ενα module απο τα 2 του πακετου της ram,το πήγα κ σε 1 ωρα μου έστειλαν sms για να πάω να παραλάβω τις καινουριες ram...(καταστημα καλλιθεας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 29, 2008 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Ουτε το πλαίσιο έχει αποθήκες σε κάθε γειτονιά αλλά το service είναι n1 Αυτοι αποθηκη εχουν σε καθε καταστημα τους, σε αντιθεση με το eshop που μονο μερικα εχουν... τα αλλα εκτελουν χρεη παραγγελιων... Επισης σχολιαζω το 1ο ποστ οπου καθυστερησε η παραγγελια λογο ελλειψης αποθεματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Σεπτέμβριος 29, 2008 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Στο e-shop Καλλιθέας πήγα τον περασμένο χειμώνα ολόκληρο το pc μου καθώς είχα πρόβλημα με τους δίσκους και μυριζόμουν ότι φταίει η μητρική. Με άφησαν να μιλήσω με τον ίδιο τον τεχνικό εκεί, ο οποίος φαινόταν και να κατέχει και να έχει όρεξη. 2 μέρες μετά με πήραν να με ενημερώσουν ότι δεν φτιάχνεται (πρόβλημα στη Southbridge νομίζω), και γίνεται αντικατάσταση με μητρική της επιλογής μου. Μεσολάβησε Σ-Κ και το παρέλαβα με την μητρική ήδη εγκατεστημένη και το παιδί είχε την καλοσύνη να μου βάλει και ένα ηχειάκι καθώς το κουτί μου δεν διέθετε. Καθαρή και γρήγορη δουλειά με λίγα λόγια. Μετά από αυτό, πηγαίνω στο κατάστημα Καλλιθέας όταν δεν θέλω να μου έλθουν στο σπίτι, παρόλο που το κατ. Πειραιά είναι πιο κοντά.Από εξυπηρέτηση, είχα μια ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία στο κατάστημα στη Στουρνάρη, από ένα τυπά που μπέρδεψε το κατάστημα με το στρατό... μιλάμε για ανάκριση και διαταγές. Τί να πείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 29, 2008 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Τί να πείς... εγώ εχω να πω (αν και στο έχω ξαναπεί βέβαια) πως την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην ανάγκη να κάνω κάποιο RMA στο e-shop ή να παίξω τζόκερ θα πάμε μαζί Πάντως πέρα από την πλάκα, έχω ακούσει και μερικές ακόμη αναλαμπές στο service τους από γνωστούς που έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Σεπτέμβριος 30, 2008 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 εχει να φαει φουντο το ξεσοπ μεσα στο 2009,τωρα που ανοιξε και το saturn.κριμα μονο τα παιδακια που εργαζονται εκει και θα τρεχουν στα ταμεια ανεργιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 30, 2008 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Δεν νομίζω το saturn να είναι αντίπαλος του e-shop...και επίσης άκουσα ότι είναι σχετικά ακριβό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 30, 2008 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 εχει να φαει φουντο το ξεσοπ μεσα στο 2009,τωρα που ανοιξε και το saturn.κριμα μονο τα παιδακια που εργαζονται εκει και θα τρεχουν στα ταμεια ανεργιας απλα ξεχασε το ! και περιορισε λιγο την εμπαθεια σου για το eshop αφου δεν προκειται να σταματησεις να ψωνιζεις απο εκεί! εισαι πανω απο όλα Έλληνας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epp1733 Σεπτέμβριος 30, 2008 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 απλα αλλο καταστημα το saturn και αλλο το eshop..δν έχουν καμία απολύτως σχέση...επειδή σου έτυχαν μερικες στραβες απο το eshop δν σημαίνει οτι συμβαίνουν σε όλους αυτά..+1 στον psyber αφου ως Ελληνές καταναλώτες, κοιτάμε ΜΟΝΟ την τσέπη μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 30, 2008 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Και γω τα καλυτερα ελεγα για το e-shop μεχρι που μου χαλασε η μητρικη μου και επρεπε να καταταλαιπωρηθω για να μου την αλλαξουν. Εγω παντως ουτε αδεια CD δεν ξαναπαιρνω απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.