Jerry007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Λοιπόν όπως οι περισσότεροι είδατε απο το προηγούμενο thread μου την παρασκευή κατα τις 8 παρήγγειλα απο το e-shop μια Thermalright Ultra 120 Extreme& ένα Scythe KAZE 2000rpm fan...Μέχρι τις 9.30 τα κομμάτια και απο τα δύο προιόντα είχαν εξαντληθεί(Φιούυυ τυχερός είμαι είπα μέσα μου) Σήμερα το μεσημέρι η παραγγελία μου ήταν στο στάδιο της συγκέντρωσης προιόντων και έλεγε οτι είναι έτοιμα να αποσταλούν στο υποκατάστημα Χανίων... Τώρα που έκανα ενα refresh γύρισε πίσω στο στάδιο για τον έλενχο της διαθεσιμότητας προιόντων ...Τι θα γίνει θα μας τρελάνουν?Έκανα την παραγγελεία και τους τελείωσαν τα κομμάτια? Γιατί άμα έγινε αυτο εγω σε κάνα μήνα θα την πάρω που θα ξαναφέρουν....Οταν την παρήγγειλα ήταν άμεσα διαθέσιμη,έλεος δηλαδή!! Η δεν τρέχει τίποτα απο α παραπάνω και τα έχει παίξει το site τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο...το τηλεφωνικό τους κέντρο (σε αντίθεση με τα RMA τους ) είναι αρκετά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 είναι αρκετά καλό αμε,βαζει χατζηγιαννη,ολυμπιου,εχω πετυχει και Τσαλικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Εγω δεν αντιμετώπισα σήμερα πρόβλημα σε κάτι που παράγγειλα σήμερα από το e-shop. Μέσα σε λίγες ώρες πήγε στην αποστολή προϊόντων στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Φαντάζομαι δεν θα γυρίσει πίσω αύριοΔυστυχώς αν και προσπάθησα να το αποφύγω κάποια προϊόντα τα έχει μόνο αυτό. Αν και το e-shop τα είχε όλα όσα ήθελα, πήρα μόνο ότι δεν βρήκα αλλού. Έτσι έσπασα την παραγγελιά σε 3 μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Δυστυχώς τις ώρε που είμαι σε διάθεση να πάρω τηλέφωνο αυτοι είναι εκτός..... Απο σήμερα ξεκίνησα 3 και γύρισα τώρα ο κακομοίρης Τουλάχιστον κάτω απο το φροντιστήριο έχει ενα net και πάω στα διαλείματα Τεσπά θα περιμένω 2 μέρες και άμα δεν γίνει τίποτα θα φέρω το βαρύ πυροβολικό(Θείους ξαδέρφια και παππούδες!!Είμαστε τρελοί εμείς οι Κρητικοί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Σεπτέμβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Δυστυχώς τις ώρε που είμαι σε διάθεση να πάρω τηλέφωνο αυτοι είναι εκτός.....Απο σήμερα ξεκίνησα 3 και γύρισα τώρα ο κακομοίρης Τουλάχιστον κάτω απο το φροντιστήριο έχει ενα net και πάω στα διαλείματα Τεσπά θα περιμένω 2 μέρες και άμα δεν γίνει τίποτα θα φέρω το βαρύ πυροβολικό(Θείους ξαδέρφια και παππούδες!!Είμαστε τρελοί εμείς οι Κρητικοί!! Κουζουλοί να τρελοί όχι:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Μάλλον δίκιο έχεις με πιάνουν τα διαόλια μου με τους κατσικοκλέφτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Σεπτέμβριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Εγω πλεον εχω αποφασισει οτι αν με καλυπτουν καταστηματα αλλα εκτος απο το eshop στα προιοντα θα τα προτιμαω. Με τετοιο service απλα... μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Σεπτέμβριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 εμενα το eshop μου θυμηζει ψιλικατζηδικο της γειτονιας.πες μας τι θες να στο φερουμε αλλιως δεν υπαρχη περιπτωση να ερθη αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 15, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 εγω έπαθα το άλλο.. αγοράζω 2 σκληρούς και αφου τους τρέχω για καμια βδομάδα μοθ καίγοντε και οι 2... τους παω΄πίσω , οκ μου λένε τους κλύπτει η εγγύηση ΑΛΛΑ σταματήσαμε να τους φέρνουμε επομένως δεν γίνεται αντικατάσταση. Και μ κάναν πίστωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 15, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Καλύτερα πίστωση. Παίρνεις ό,τι θέλεις μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 15, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 ναι ρε. Εννοείται. Άσε που η πίστωση ήταν σε +2 εβρο απόσα είχα δωσει αρχικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Σεπτέμβριος 15, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 τα 2 ευρω ηταν για την βενζινα που εκαψες για να τους τα πας πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 τα 2 ευρω ηταν για την βενζινα που εκαψες για να τους τα πας πισω. Ελιωσα λέμε :clap::tw::jump1::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 16, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 XaxaxAAX. Βρε το e-shop... μας σκέφτεται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 16, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Τελικά βρήκα τρόπο να παρακάμψω το e-shop και εστειλα e-mail ακύρωσης πριν απο την αποστολή. Δεν τους χάλασε.Ελπίζω μόνο να το δουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 16, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Για πες για πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 20, 2008 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Απλα βρήκα αλλού τα ίδια προϊόντα εκτός από την κάρτα ήχουΠάντως το e-shop πάρα τα αρνητικά σχόλια σε όλα τα fora δεν βλέπω να πτοείταιhttp://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 20, 2008 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το e-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Σεπτέμβριος 21, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το e-shop.Δεν ετυχε να πας σε service γι αυτο το λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.