Jump to content

Τι θα γίνει με το e-shop οεο?

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν όπως οι περισσότεροι είδατε απο το προηγούμενο thread μου την παρασκευή κατα τις 8 παρήγγειλα απο το e-shop μια Thermalright Ultra 120 Extreme& ένα Scythe KAZE 2000rpm fan...Μέχρι τις 9.30 τα κομμάτια και απο τα δύο προιόντα είχαν εξαντληθεί(Φιούυυ τυχερός είμαι είπα μέσα μου)

Σήμερα το μεσημέρι η παραγγελία μου ήταν στο στάδιο της συγκέντρωσης προιόντων και έλεγε οτι είναι έτοιμα να αποσταλούν στο υποκατάστημα Χανίων...

Τώρα που έκανα ενα refresh γύρισε πίσω στο στάδιο για τον έλενχο της διαθεσιμότητας προιόντων ...Τι θα γίνει θα μας τρελάνουν?Έκανα την παραγγελεία και τους τελείωσαν τα κομμάτια?

Γιατί άμα έγινε αυτο εγω σε κάνα μήνα θα την πάρω που θα ξαναφέρουν....Οταν την παρήγγειλα ήταν άμεσα διαθέσιμη,έλεος δηλαδή!!:wall:

Η δεν τρέχει τίποτα απο α παραπάνω και τα έχει παίξει το site τους?

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Εγω δεν αντιμετώπισα σήμερα πρόβλημα σε κάτι που παράγγειλα σήμερα από το e-shop. Μέσα σε λίγες ώρες πήγε στην αποστολή προϊόντων στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Φαντάζομαι δεν θα γυρίσει πίσω αύριο

Δυστυχώς αν και προσπάθησα να το αποφύγω κάποια προϊόντα τα έχει μόνο αυτό. Αν και το e-shop τα είχε όλα όσα ήθελα, πήρα μόνο ότι δεν βρήκα αλλού. Έτσι έσπασα την παραγγελιά σε 3 μαγαζιά.

Δυστυχώς τις ώρε που είμαι σε διάθεση να πάρω τηλέφωνο αυτοι είναι εκτός.....

Απο σήμερα ξεκίνησα 3 και γύρισα τώρα ο κακομοίρης :(

Τουλάχιστον κάτω απο το φροντιστήριο έχει ενα net και πάω στα διαλείματα :p

Τεσπά θα περιμένω 2 μέρες και άμα δεν γίνει τίποτα θα φέρω το βαρύ πυροβολικό(Θείους ξαδέρφια και παππούδες!!Είμαστε τρελοί εμείς οι Κρητικοί!!:hehe:

Δυστυχώς τις ώρε που είμαι σε διάθεση να πάρω τηλέφωνο αυτοι είναι εκτός.....

Απο σήμερα ξεκίνησα 3 και γύρισα τώρα ο κακομοίρης :(

Τουλάχιστον κάτω απο το φροντιστήριο έχει ενα net και πάω στα διαλείματα :p

Τεσπά θα περιμένω 2 μέρες και άμα δεν γίνει τίποτα θα φέρω το βαρύ πυροβολικό(Θείους ξαδέρφια και παππούδες!!Είμαστε τρελοί εμείς οι Κρητικοί!!:hehe:

Κουζουλοί να τρελοί όχι:D:hehe:

εγω έπαθα το άλλο.. αγοράζω 2 σκληρούς και αφου τους τρέχω για καμια βδομάδα μοθ καίγοντε και οι 2... τους παω΄πίσω , οκ μου λένε τους κλύπτει η εγγύηση ΑΛΛΑ σταματήσαμε να τους φέρνουμε επομένως δεν γίνεται αντικατάσταση. Και μ κάναν πίστωση. :D

Απλα βρήκα αλλού τα ίδια προϊόντα εκτός από την κάρτα ήχου

Πάντως το e-shop πάρα τα αρνητικά σχόλια σε όλα τα fora δεν βλέπω να πτοείται

http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=4607

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.