Jump to content

Abit IN9 32 max wifi + games

Vassilis_X

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.. ακουστε το προβλημα που εχω.. Mπαινω στο bios της abit και επιλεγω unliked ώστε να βαλω fsb 1200 και να βαλω τις μνημες μου στις εργοστασιακες ρυθμισεις στα 1000mhz και 4-4-4-5 2Τ με 2.35 volt.. Το EIST είναι ενεργοποιημενο διοτι εως 1200 fsb δινει αυτό τα ρευματα τα σωστα.. C1 απενεργοποιημενο. 3dmark 06 περναω.. orthos 5 ωρες περναω.. 24h stable το συστημα.. όταν παω να παιξω παιχνιδια, παιζω για 15 λεπτα και μετα κολλαει το συστημα.. σε όλα τα παιχνιδια.. μαυρη οθονη.. και τελευταιους drivers εχω στην 8800gtx και τον ανεμιστηρα της στο 100%.. όταν στο bios παιξω με τα default της μητρικης ακομα και με τις μνημες που τις βλεπει στα 800mhz παιχνιδια παιζω μια χαρα.. ουτε ένα κολλημα.. Άλλη προσπαθεια μου ηταν να αφησω default τα ρολογια και να πειραξω μονο τις μνημες με ρυθμισεις που ειπα πιο πανω.. Κολλημα και εδώ στα παιχνιδια.. Φοραω και το τελευταιο bios στην abit.. παρατηρω ότι τα κολληματα αυτά προκαλουνται από το unliked που κανω στο bios.. πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας..

Αυτη τη δυνατοτητα δεν την εχω.. αλλα γιατι να φταιει το τροφοδοτικο;;; το hiper ειναι πιστοποιημενο και για sli.. ειναι και 880watt.. πως γινετε να περναω το 3dmark 06 που γονατιζει τη καρτα γραφικων για να βγαλει τις μεγιστες αποδοσεις τις και οταν παω να παιξω παιχνιδια κολλαει το συμπαν μετα απο 10 λεπτα;;; επισης ποιο mobo να διαλεξω αν παω το παω για αλλαγη στο πλαισιο;;;; το μοντελο αυτο της abit μαζι με την asus striker ηταν κορυφη πριν ενα χρονο αν θυμαστε.. ισως να χτυπαει κατι με το unliked μεσα στο bios..

Tραγική μητρική,την είχα αλλάξει 2 φορές,τρελά προβλήματα και δεν βγάζουν και κανένα καλό bios.Από oc δεν πάει μια...Αν αλλάξεις μητρική θα καταλάβεις τι εννοώ.Καλά ξεμπερδέματα

δε νομιζω να εχει σχεση αυτο.. απο οτι διαβαζεις πιο πανω ολα τα τεστ τα περναω.. οπως και το καινουργιο τεστ της intel (intel burn αν θυμαμαι καλα) που κανει τον επεξεργαστη να δουλευει στο 100%.. μαλλον η μητρικη θελει σουτ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.