Jump to content

Firefox 3.0.1 κολλήματα

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

hello again guys

λοιπόν σχεδόν σε όλους τους firefox μετά από αρκετές ώρες σερφαρισμα κολλάει και δεν μου παίζει videos (youtube) και sound.

λογικά κάποιο σκάλωμα με τα flash πρέπει να είναι άλλα δεν ξέρω τι και γιατί.

εχει κανεις καμια ιδέα?

Εμένα μου καθυστερούσε και αρκετά στο φόρτωμα της σελίδας, απάράδεκτοι χρόνοι γύρω στο λεπτό. Έβαλα την 3.0 και είμαι ΟΚ

Κι εγώ δεν μπορώ να κατεβάζω video μέσω του Real Player. Συμβαίνει κάτι, γιατί ούτε με το Netscape λειτουργεί, ή μήπως όλα τα γνωστά site [You Tuve, Veoh κτλ] έχουν κλειδώσει τα βιντεάκια τους;

hello again guys

λοιπόν σχεδόν σε όλους τους firefox μετά από αρκετές ώρες σερφαρισμα κολλάει και δεν μου παίζει videos (youtube) και sound.

λογικά κάποιο σκάλωμα με τα flash πρέπει να είναι άλλα δεν ξέρω τι και γιατί.

εχει κανεις καμια ιδέα?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... δηλαδή μέτα από κάποια στιγμή πάω να δω βίντεο στο youtube, ξεκινάει και στα 5-10 δευτερόλεπτα σταματάει και δεν προχωράει... Καμιά λύση? Αυτό συμβαίνει μόνο με Firefox... και έχω κάνει όλα τα updates από flash, java, etc

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Όταν είναι ανοιχτός κολλάνε τα flash. Το έλυσα βάζοντας το QuickRestart. Πατάς alt+ctrl+r και απλά κλείνει κι ανοίγει ακριβώς όπως τον άφησες.

Εμένα δεν μου το έχει κάνει αυτό ούτε μια φορά!

Ακόμα και μετά από 8 ώρες ανοιχτός ο Firefox (στην δουλειά).

Μήπως να απεγκαταστούσες τον Firefox και το Flash και να εγκαταστούσες πάλι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.