mariosalice Σεπτέμβριος 15, 2008 #21 Σεπτέμβριος 15, 2008 Έχεις corrupted αρχεία.Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα.Αν το corruption έγινε κατά τη μεταφορά ψάχνεις να βρεις όλη την αλυσίδα, από το καλώδιο σύνδεσης με την φωτογραφική μηχανή, την ίδια τη μηχανή, το USB, τη μητρική, τις ρυθμίσεις BIOS, τη μνήμη και το σκληρό δίσκο.Αν οι φωτογραφίες γράφηκαν σωστά και στη συνέχεια καταστράφηκαν, τότε υπάρχει πρόβλημα στο σκληρό δίσκο ή σε κάποιο ιό ή σε dirty disk. Στην περίπτωση αυτή, κάνε ένα έλεγχο του δίσκου. Επίσης τα Vista ίσως επαναφέρουν τις φωτογραφίες, με δεξί κλικ, Properties και Previous Versions, σε κάθε μια.Κάνε τον έλεγχο της μνήμης που έχουν τα Vista ανεξάρτητα από την αιτία.
PetrosD Σεπτέμβριος 15, 2008 #22 Σεπτέμβριος 15, 2008 ΔΤο έλυσα δια της αφαιρετικής μεθόδου, μιας και οι φωτογραφίες που χτύπησαν ήταν έτσι κι αλλιώς ΓΤΠΚΠΚ.Συγνώμη, αλλά τι σημαίνει ΓΤΠΚΠΚ; Εγώ μέχρι το ΓΤΠΚ ξέρω, το τελευταίο ΠΚ τι σημαίνει;
apostolis22 Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #23 Σεπτέμβριος 15, 2008 Λοιπόν το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν μετέφερα τις φωτογραφίες στον seagate western digital. Οπότε ποιος απο τους δύο δίσκους έχει το πρόβλημα..?
neuromancer Σεπτέμβριος 15, 2008 #24 Σεπτέμβριος 15, 2008 μπερδεμένα μας τα λες... "στον seagate western digital" !!!
apostolis22 Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #25 Σεπτέμβριος 15, 2008 μπερδεμένα μας τα λες... "στον seagate western digital" !!! ΧΑΧΑ ήθελα να πω από τον western digital στον seagate!
mariosalice Σεπτέμβριος 15, 2008 #26 Σεπτέμβριος 15, 2008 Μητρική, ρυθμίσεις BIOS, μνήμη και σκληρός δίσκος θέλουν έλεγχο.
anonymous-root Σεπτέμβριος 22, 2008 #27 Σεπτέμβριος 22, 2008 Επίσης, εάν έχεις overclock ακύρωσε το.Την είχα πάθει κι εγώ κάποτε με κατεστραμμένα αρχεία (μεταφορά από εξωτερικό μέσα) και overclock
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.