Jump to content

Καταστροφή φωτογραφιών σε Vista.Must See it!!

apostolis22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις ανακάλιψα πως καταστράφηκαν 5 φωτογραφίες μου! Μπορεί να είναι και άλλες αλλά δεν τιε έψαξα καλά ακόμα.

Έχω λειτουργικό Windows Vista Ultimate 64bit Sp1.

Θυμάμαι να μου έχει γίνει μια φορά και σε Xp pro sp2.

Πάρτε μια γεύση.....:

post-3774-1416073648,22_thumb.jpg

post-3774-1416073648,5249_thumb.jpg

post-3774-1416073648,636_thumb.jpg

Βρε πλάκα κάνω ! Επρεπε να είχα βάλει smiley ! :p

πω ρε φιλε ζημια που πηγες να μου κανεις...ετοιμος ημουνα να παω για διπλες 280...

και εγω μια δυο φορες εχω δει να γινεται κατι τετοιο με βιστα,αλλα με κλεισιμο και ξανανοιγμα η ρεσετ στρωσανε...τα αρχεια παντως ηταν jpeg 2,8mb απο την ψηφιακη αντιγραμμενα..

Αυτό είναι (τυχαίο; ) πρόβλημα του δίσκου κατά την εγγραφή. Το έχω συναντήσει παλιότερα. Τις έσβησα και τις ξαναπέρασα και ήταν οκ.

ΧΑΧΑ για το Crysis :D

Τις φωτογραφίες τις έχω στον δίσκο τουλάχιστον 1 χρονο και όσο είχα Xp ήταν μια χαρά! Μέχρι πριν 7 μέρες ήταν μια χαρά. Ξαφνικά έγιναν έτσι..

Όχι δα, απλά τρέξε κανένα check, δες κανένα διαγνωστικό από την εταιρεία του..

Έχω τρέξει το Seatools και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα. Είναι ο seagate 7200.11 500 giga . Είχα ακούσει ότι έχει ελαττωματικά κομμάτια..

Α, καλά! Είναι και seagate ο δίσκος! Τη π@υτσ..ες. ΔΕν συμπαθώ τους seagate, έχω τραυματικές εμπειρίες.

Πάτε καλά ωρέ; Ποιοι δίσκοι δεν έχουν ελαττωματικά κομμάτια; Και τι έχουν οι seagate? ffs!

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλά εγώ έχω κακές εμπερίες (συμπτωση; Δεν ξέρω). Πάντος και οι WD του αδερφού μου δεν είναι και τέλειοι...

Έχω τρέξει το Seatools και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα. Είναι ο seagate 7200.11 500 giga . Είχα ακούσει ότι έχει ελαττωματικά κομμάτια..

TON ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΣΚΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ!:nada::nada::nada::nada:

Δεν ξέρω, πάντως κι εγώ με δίσκο WD εξωτερικό αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.

Το έλυσα δια της αφαιρετικής μεθόδου, μιας και οι φωτογραφίες που χτύπησαν ήταν έτσι κι αλλιώς ΓΤΠΚΠΚ. :p

(... Και δεν ήταν και δικές μου :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.