crio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 Έχω forthnet double play και modem-router το u.s. robotics 9108.To modem δεν συγχρονίζει με τίποτα.Μόλις σηκώσω το ακουστικό του τηλεφώνου τότε πιάνει γραμμή και μπορώ να μπω στο νετ.Επίσης όταν χτες έπιασα πια φορά γραμμή μόλις μίλησα στο τηλ έπεσε το νετ και επίσης απο μέσα απο το τηλ ακούγεται ο ήχος που έκανε παλιά όταν είχα pstn σύνδεση.Φίλτρα υπάρχουνε παντού και έχω δοκιμάσει το μοντεμ μόνο του χωρίς τηλέφωνα και σε διάφορες πρίζες αλλα τίποτα.Τι μπορεί να είναι?Τέλος σε σχέση με παλιά που ελάχιστη ταχύτητα που έπιανα ήτανε 15mbps τώρα το μέγιστο που είδα είναι 7mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Αναλογο προβλημα δηλδη σηκωνεις το τηλεφωνο και πεφτει το νετ εχει παρουσιαστει σε μια φιλη μου και παλι με την forthnet. Παρε ενα τηλεφωνο και δηλωσε το σαν βλαβη υπαρχει υποστηριξη. Πιστευω πως δεν φταει σιγουρα το pc σου στην χειροτερη το modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 To θέμα δεν είναι ότι πέφτει αλλα και το ότι δεν συγχρωνίζει με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Τα έβγαλα όλα.Το έβαλα ξανά στην κεντρική μπρίζα και συγχρόνισε αλλα δεν έμπαινε στο νετ.Μόλις το ξανάβαλα στο δωμάτιο συγχρώνησε και έχω και νετ.Αλλα το ίδιο έγινε και το πρωί και μόλις μίλησα στο τηλ το έχασα πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas7 Σεπτέμβριος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και νόμιζα πως ήμουν ο μόνος στην Ελλάδα.Εγώ με HOL.12 μήνες με αυτό το πρόβλημα.Τους 7 πρώτους μήνες τηλέφωνα συνέχεια αλλά αποτέλεσμα κανένα και μετά βαρέθηκα και το άφησα όπως ήταν, τότε είχα 2mbps και συγχρόνιζα κάτω από 1 και όταν σήκωνα το τηλ κανονικά με 2.Το πρόβλημα το έλυσα μόνο όταν έβαλα spliter στην γραμμή που έρχεται απο τον οτε.Αυτό εσένα το έκανε έτσι ξαφνικά η άλλαξες σύνδεση?Εμένα αν θυμάμαι καλά απο την αρχή το έκανε και άλλαξα μόντεμ και έγινε για μια βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Έτσι ξαφνικά μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Έχεις splitter? Γιατί το πρόβλημα που μας λες φωνάζει από μακριά για κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Μπορεί να βραχυκυκλώνει καμία μπρίζα τηλεφώνου. Έχεις από τις παλιές (με το δίπολο) στο σπίτι;Επίσης μπορεί να είναι πρόβλημα του κεντρου της περιοχής. Κάνε ένα τηλέφωνο στην Forthnet και ζήτα το τηλέφωνο του κεντρου σου.Όλα αυτά πάντα υποθέτοντας ότι είσαι σε PSTN και όχι ISDN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Άλλο ρούτερ δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 @dubberpstn εχω.Splitter εννοείς το λαλάκι που απο τη μια παίρνει τη γραμμή και στην άλλη μεριά έχει υποδοχή για τηλέφωνο και μονετμ.@alexis2044Αυτές με το δίπολο έχω.Να βάλω τις άλλες με το κλιπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 15, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Μπρεις να δεις τις τιμες απο αυτα τα 2?SNR Margin Line Attenuation Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 @whitesnake Αλλο μοντεμ δεν έχω.Άρα δεν παίζει δοκιμή.Αλλα δεν νομίζω να είναι το μοντεμ γιατί δοκίμασα όλα τα διαθέσιμα firmware της εταιρίας αλλα και ένα εναλακτικό...τζίφος.@johnysbΑυτά με το ακουστικό του τηλεφώνου ανοιχτό για να έχω νετ ώστε να μιλήσω. Downstream UpstreamSNR margin (dB): 7.9 9.9 Attenuation (dB): 27.0 11.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 15, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 συμφωνα με αυτο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205 το snr σου ειναι λιγο χαλια.και ισως δικαιολογει κατα καποιο τροπο το προβλημα σου.Υπαρχει περιπτωση να σου εχουν αλλαξει πορτα το dslam(εμενα μου εχει τυχει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas7 Σεπτέμβριος 15, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Το 7.9-9.9 δεν είναι άσχημο.Το default της forthnet είναι 6 στις 24αρες και 9 στον οτε.Το θέμα είναι ότι όταν κλίνει το τηλ αυτό θα πέφτει πιο κάτω (έτσι γινόταν σε μένα τουλάχιστον)Και κάτω από 6 υπάρχουν προβλήματα συγχρονισμού.Καλό θα ήταν να έπαιρνες από κανένα φίλο ένα μόντεμ να δοκιμάσεις , να σιγουρέψεις ότι δεν έγινε τπτ όταν έλειπες στο μόντεμ.Δοκίμασε και χωρίς καμιά συσκευή στην μπριζα μόνο με το μόντεμ να δεις τι γίνετε.Επίσης αν είναι εύκολο δοκίμασε να βάλεις το μόντεμ κατευθείαν στο καλώδιο από τον οτε πριν μπει στο σπίτι να δεις και εκεί τι κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Οπως είπα και πιο πάνω δοκίμασα μόνο του αλλα τζίφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.