Jump to content

Αποστολή ΠΟΛΥ μεγάλου αρχείου μέσω web mail;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Θέλω να στείλω ένα έγγραφο του MS Word χωρητικότητας περίπου 62 MB, αλλά έχω πρόβλημα με το Gmail, ενώ το Yahoo και η Otenet έχουν περιορισμό μέχρι και 10 MB. Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία χωρίς περιορισμούς ή κάποιο πρόγραμμα υψηλής συμπίεσης;:computer:

αν τα 62 mb οφείλονται σε φωτογραφίες (οπότε το winrar δεν θα κάνει και κάτι το ιδιαίτερο) δοκίμασε να τις μικρύνεις με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (εάν πχ τις έχεις 7 mpixel κατευθείαν από την μηχανή και τις έχεις μικρύνει σε διαστάσεις μισής Α4)

πάντως ακόμα και αν το στείλεις με rapid κάνε ένα rar με best compression. δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Μετά από 90 μέρες αν δεν το έχει κατεβάσει κάποιος σβήνεται, κάτι τέτοιο αλλά αν μένει ενεργό (δηλαδή το κατεβάζουν συχνά) μένει αρκετό καιρό (νομίζω για πάντα)

Έχει κάπου faqs στην home για να δεις καλύτερα ;)

Με πρόλαβες ρει :hehe: και το είπα και λάθος λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.