sofos1990 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 Καλησπέρα.Θα ήθελα να με βοηθήσετε να προχωρήσω στο o/c του συστήματός μου.Μέχρι τώρα έχω πειράξει μόνο τα εξής και εκεί ακόμα βρίσκομαι:FSB Frequency:485(ήμουν και 490 αλλά με πέταγε)PCIE express bus:100CPU Voltage:1.54375CPU Voltage:2.20(είχα πάει και 2.22)CPU Spread Spectrum:DisabledC1E Support: DisabledMax CPUID Value Limit: DisabledIntel® SpeedStepTech: DisabledTί άλλο πρέπει να πειράξω για να ανέβω;Είμαι καλά εδώ που έχω φτάσει;Ααααα και όσο για τις θερμοκρασίες με τα παραπάνω είμαι 43οC ilde.To σύστημα είναι αυτό της υπογραφής.Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
whitesnake Σεπτέμβριος 24, 2008 #3 Σεπτέμβριος 24, 2008 Το CPU voltage ποιο από τα δύο είναι; Υποθέτω το πρώτο, γιατί με τον δεύτερο θα είχε καεί. Με το πρώτο τώρα, απλά μάλλον το degrade έρχεται. Πάντως είσαι ήδη πολύ ψηλά όπως τα λες, δε χρειάζεται να τον πιέσεις άλλο. Να τον κατεβάσεις χρειάζεται θα έλεγα.
Evan Σεπτέμβριος 24, 2008 #4 Σεπτέμβριος 24, 2008 Aouch,ειπαμε το νερο δεν κανει θαυματα για να του δωσεις τοσο ρευμα δεν ειναι αναγκη,ειδικα ο Ε8500 ανεβαινει στα 4Ghz και πανω με λιγοτερο και μετα τα 4+gHz που τον ειχα για καιρο και επαιζε μια χαρα με 1,3Vcore,τωρα για να ανεβασεις fsb κοιτας και τις μνημες σου και κατεβαζεις τον multi ωστε να εχεις και fsb αλλα και να μην ψυνεις την CPU σου! P.S:Βλεπουμε ποσο παει και κανουμε ενα καλο bench,αλλα οχι ολη την ωρα τερμα τα ρολογια!(Ειναι οπως και με το αμαξι,δεν το πας ολη μερα κοφτες )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.