MaverickQ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 Λοιπον σε ενα PC υπηρχαν 3 διαφορετικοι χρηστες και ο καθενας ειναι το δικο του εικονιδιο που κλικαριζε οταν ανοιγαν τα windows και εμπαινε στην επιφανεια εργασιας του. Τωρα πλεον θα μεινει ενας χρηστης. Εσβησα τους αλλους 2 απο τον πινακα ελεγχου---- λογαριασμοι χρηστων αλλα το θεμα ειναι οτι οταν φορτωνει τα windows παλι βγαζει εναν χρηστη και για να μπεις στην επιφανεια πρεπει να κανεις κλικ στο ονομα. Δεν γινεαι τωρα που ειναι ενας χρηστης να ανοιγουν τα windows χωρις να πρεπει να κανεις κλικ στο ονομα, οπως δηλαδη θα γινοταν αν δεν δημιουργουσα ποτε 3 διαφορετικους χρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Εχει μια επιλογή στο user accounts, που λέγεται κάπως σαν change the way that users connect. Εκεί έχει την επιλογή να μπαίνει κατευθείαν ο user που θές...Sorry αλλά είμαι με Vista και δεν θυμάμαι ακριβώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 MaverickQ, (θεωρώντας ότι έχεις ελληνικά Windows) πήγαινε Έναρξη --> Εκτέλεση και γράψε control userpasswords2 Στο παράθυρο που ανοίγει απενεργοποίησε το κουτάκι που λέει "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή". Μόλις πατήσεις ΟΚ θα σου ζητήσει να δώσεις τα στοιχεία ενός λογαριασμού που θα συνδέεται αυτόματα. Βάλε αυτόν τον έναν που έχει μείνει (αν αυτός δεν έχει κωδικό, αφήνεις τα αντίστοιχα πεδία κενά) και πες μου αν δούλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaverickQ Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 ΟλΑ οκ λιγο και απο τις 2 προτασεις και το θεμα λυθηκε!!Νομιζω nick οτι δουλεψε το κολπο που μου ειπες και αυτο εκανε την δουλεια!!!Thanks παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.