Artist_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Έχει 2-3 μέρες που πήρα για την octavia το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659005 Όλα δουλεύουν σωστά αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τρόπο να περάσω το πρόγραμμα για την πλοήγηση. Έχει λειτουργικό WinCE 5.0 και γράφει στο site ότι έχει συμβατότητα με εφαρμογές NaviOne και Igo. Στην συσκευασία δεν έχει σωστό manual και δεν λέει τίποτα που να έχει διαφέρον.Πήρα μια κάρτα sd και πέρασα και τα δύο προγράμματα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση των προγραμμάτων όπως θα γινόταν απο win xp-vista παρα μόνο μπορώ να επιλέξω το που θα είναι το εκτελέσιμο αρχείο για την πλοήγηση.Τα προγράμματα είναι για pda.Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί θα το σπάσω και θα πάρω κασετόφωνο.
Tsakonas Σεπτέμβριος 13, 2008 #2 Σεπτέμβριος 13, 2008 μπας κ παιζει τιποτις με το φορματ της καρτας μνημης?
Artist_ Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 14, 2008 Το κακό είναι οτι στο manual και στην συσκευασία του δεν έχει τίποτα που να βοηθήσει για να βρώ τί φταίει. Θα δοκιμάσω να περάσω το προγραμμα που είναι για pna ή θα φορμάρω ξανά την κάρτα σε φατ-φατ 32 .
Artist_ Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 14, 2008 Τελικά η συσκευή είναι PNA. Με μπέρδεψε που έχει WinCE 5.0 και νόμιζα οτι ήταν PDA.
ronaldinio Σεπτέμβριος 14, 2008 #5 Σεπτέμβριος 14, 2008 Δηλαδή τι εννοείς;Δεν μπορείς να περάσεις κάποιο πρόγραμμα GPS για Ελλάδα;Έχει τέλος πάντων κάποιο πρόγραμμα προεγκατεστημένο για Ελλάδα;Η οθόνη του είναι καλή όταν κοιτάς από το πλάι;Όπως καταλαβαίνεις ψήνομαι για τέτοιου είδους αγορά και με ενδιαφέρει η γνώμη σου...
Artist_ Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 15, 2008 Τα προγράμματα π[ου είναι συμβατά είναι τα δυο που έγραψα ποιο πάνω αλλά παίζουν μόνο PNA Version όπως είπε και ο φίλος dubber. Εγώ δοκίμαζα PDA Version και δεν άνοιγε τίποτα.Η οθόνη είναι πολύ καλή και αφής.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.