Jump to content

CAR TV/DVD PLAYER GPS και πρόβλημα με το GPS

Artist_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει 2-3 μέρες που πήρα για την octavia το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659005

Όλα δουλεύουν σωστά αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τρόπο να περάσω το πρόγραμμα για την πλοήγηση. Έχει λειτουργικό WinCE 5.0 και γράφει στο site ότι έχει συμβατότητα με εφαρμογές NaviOne και Igo. Στην συσκευασία δεν έχει σωστό manual και δεν λέει τίποτα που να έχει διαφέρον.

Πήρα μια κάρτα sd και πέρασα και τα δύο προγράμματα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση των προγραμμάτων όπως θα γινόταν απο win xp-vista παρα μόνο μπορώ να επιλέξω το που θα είναι το εκτελέσιμο αρχείο για την πλοήγηση.

Τα προγράμματα είναι για pda.

Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί θα το σπάσω και θα πάρω κασετόφωνο.

Το κακό είναι οτι στο manual και στην συσκευασία του δεν έχει τίποτα που να βοηθήσει για να βρώ τί φταίει. Θα δοκιμάσω να περάσω το προγραμμα που είναι για pna ή θα φορμάρω ξανά την κάρτα σε φατ-φατ 32 .

Δηλαδή τι εννοείς;

Δεν μπορείς να περάσεις κάποιο πρόγραμμα GPS για Ελλάδα;

Έχει τέλος πάντων κάποιο πρόγραμμα προεγκατεστημένο για Ελλάδα;

Η οθόνη του είναι καλή όταν κοιτάς από το πλάι;

Όπως καταλαβαίνεις ψήνομαι για τέτοιου είδους αγορά και με ενδιαφέρει η γνώμη σου...

Τα προγράμματα π[ου είναι συμβατά είναι τα δυο που έγραψα ποιο πάνω αλλά παίζουν μόνο PNA Version όπως είπε και ο φίλος dubber. Εγώ δοκίμαζα PDA Version και δεν άνοιγε τίποτα.

Η οθόνη είναι πολύ καλή και αφής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.