neuromancer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Στα φίλτρα κατασκευαστή στις μητρικές στο Πλαίσιο, εμφανίστηκε το όνομα της DFI. http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977721Γνωρίζει κανείς αν αναμένονται DFI στο Πλαίσιο? :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Έφερνε πιο παλιά...μάλλον θα ξανά φέρουν σε κάποια φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 To ξέρω για παλιά... το ίδιο και το e-shop. Εδώ και 1.5 χρόνο έχει πέσει ξέρα.... Άντε να φέρουν μπας και γλυτώσω και δεν πάρω ASUS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Είχε και πρόσφατα...κάνα 6μηνο πριν...Οι τελευταίες μάλλον έφυγαν με την τρελή προσφορά που βγήκε μια μέρα στις 9 και 9,05 δεν είχε τίποτα...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikytherian Σεπτέμβριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Αντε, μακάρι γιατί θα ξεράσω απο την πολύ την Asus.:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Τα παλικαρια που δουλευουν στο Πλαισιο ξερουν τιποτα γι αυτο ; να μας ενημερωσουν δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Ναι θα έρθουν DFI και το Πλαίσιο θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DFI στην ελλάδα πλέον.Μοναδικός δεν μπορεί να είναι αφού το eshop θα τρέξει να φέρει και αυτό μόλις τις δεί Παραεισαγωγή rulez Η πιό ωραία θα είναι μία micro-ATX με P45 και υποστήριξη CrossFire-X Πρέπει να είναι η μοναδική Micro P45 με αυτό το feature απ'όσο έχω ψάξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Σεπτέμβριος 14, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 αντε μπραβο ρε παιδια, να δουμε καμια μητρικη της προκοπης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 14, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 σε αυτό αξίζει ένα μπράβο στο πλαίσιο το είχα ζητήσει σε ένα θέμα στο xtreme να φέρει η dfi μητρικές στην Ελλάδα και υποτίθεται ότι μετέφερε ένα άτομο το αίτημα στους υπεύθυνους ξέρουμε αν η κίνηση έγινε απο το πλαίσιο ή απο τη dfi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 14, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Dfi?? Αυτά είναι. Άμα μπείς στον κόσμο της dfi δεν ξαναλλάζεις ποτε!! ξέρουμε αν η κίνηση έγινε απο το πλαίσιο ή απο τη dfi? Δεν νομίζω να εγινε απο την dfi... Δεν πεινάει και τόσο. Λογικά από πλαίσιο... Άντε γιατί θέλω να φτιάξω ένα media center m.atx με dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Αντε και καθυστερώ την αγορά κάμποσους μήνες..... Δώστε DFI στο λαο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 14, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιος να καθυστερει μια αγορα καμποσους μηνες,απλα κ μονο για να ερθει DFI ή asus κτλ..υπαρχουν αξιολογα προιοντα στην αγορα..και ειδικα οταν μιλαμε για μητρικες που τις αλλαζετε τουλαχιστον καθε χρονο...περιμενετε δηλαδη 7-8 μηνες να ερθει ενα προιον?πολυ καλη κινηση απο πλαισιο,ευγε Bill και λοιπα τεκνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 14, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Aν είναι για dfi , sofix, εγώ θα περίμενα ή έστω θα έκανα παραγγελεία εξωτερικό να φέρω. Θα το έψαχνα τελος πάντων πιο πολύ το θέμα όσο πάει για να φέρω κομμάτι γιατί αξίζει! ΥΓ: δεν κρατάνε όλοι μητρικές 1 χρόνο. Και ότι είναι να το πληρώσεις πρεπει να είσαι σίγουρος γι'αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 14, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 για αγορα απ'εξω μαζι σου..αλλά καποιος να περιμενει ποτε (κ αν ερθει..) μια μητρικη για διαστημα μηνων, το θεωρω υπερβολη.το 99% των ανθρωπων που θελει να στησει πισι,προφανως και δεν θα περιμενει για μηνες,αλλα θα κανει τη δουλεια του με κατι αναλογο και προφανως με σχεδον την ιδια αποδοση/επιδοση.γενικα εδω μεσα πεταμε ευκολα τις "υπερβολες" , σε καθε thread...αλλά περι ορεξεως..ποιος ειμαι εγω που θα σας πω ποσο υπομονη να κανετε..στο θεμα μας τωραBill αυτην τη μητρικη ελεγες παραπανω?http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=6155&CATEGORY_TYPE=LP%20JR&SITE=US Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 14, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Πω πω είναι "κούκλα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Σεπτέμβριος 14, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 cf με 4670 σε htpc θα κάνει το ps3 να φύγει απο το παράθυρο.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιος να καθυστερει μια αγορα καμποσους μηνες,απλα κ μονο για να ερθει DFI ή asus κτλ..υπαρχουν αξιολογα προιοντα στην αγορα..και ειδικα οταν μιλαμε για μητρικες που τις αλλαζετε τουλαχιστον καθε χρονο...περιμενετε δηλαδη 7-8 μηνες να ερθει ενα προιον?Μάλλον δεν μπορείς να σκεφτείς πέρα από τις ανάγκες σου. Το Pc είναι για 10χρονο και είναι αγορά χαμηλής προτεραιότητας γιατί έχει και σχολείο οπότε το καθυστερώ όσο γίνεται. Επειδή πλησιάζει και εποχή αναβάθμισης για εμένα (το δικό μου κλίνει 2έτια τα Χριστουγεννα) θα γίνει συνδυασμένη αγορά που αφενώς μεν θα αναβαθμίσει το δικό μου αφετέρου δε θα βγάλει ένα 2ο PC καλών προδιαγραφών για παιδιά δημοτικού.Με την DFI που έχω έμεινα super ευχαριστημένος και θα την τιμήσω ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 14, 2008 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Ρε παιδιά τι το συζητάτε...? Η DFI είναι σαν θρησκεία...την αγαπάς για τα καλά της, αλλά την αγαπάς ακόμα περισσότερο για τα στραβά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 16, 2008 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Ποτε με το καλο ερχονται οι μητρικες στο πλαισιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 17, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Ναι παιζει καμια τετοια ενημερωση? Μη τα σκασουμε για asus και μετα απο 2 μερες ερθουν οι DFI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.