Jump to content

8800GTS 512MB crash

bill86

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν το προβλημά μου είναι απλό crasharei στα games και δεν μιλάω για crysis και UT3 μεχρι πριν λίγο crashare στο guithar hero 3 :S:S:S... όπου μου έδωσε και την αφορμή να βγάλω το θέμα.

Σε default ρηθμίσεις που είναι οι 650-1625-972 κανένα πρόβλημα οταν το κάνω oc στα 704-1760-1030 τότε υπάρχει πρόβλημα...

ναι οραία θα μου πεις φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες έλα όμως που δεν σηκώνει πανω απο 65 και crasharei

εκτος απο τις θερμοκρασίες τι αλλο μπορεί να φταίει και εχω πρόβλημα?

ένας φίλος μοy μο έδωσε τις ταχύτητες να βάλω και είναι ταχύτητες για "κάθε μέρα" ασ πουμε lol

μου έχει δώσει και πιό hard ρυθμίσεις για ειδικές περιστάσεις.

747-1867-1107

η αληθεια είναι πως ούτε και εγώ ξέρω απο timings αλλα εχει την ίδια καρτα δοκιμασμένη σε αυτα τα timings και τρεχει κανονικά.

αυτές της ρυθμίσεις που έδωσα παραπάνω ζήτημα να της έχω βάλει 3 φορές απο τότε που εχω την κάρτα

Να θελει παραπάνω ρεύμα ίσως ;)

Δεν γνωρίζω πόσο ανεβαίνει για να σου πω

παραπανω ρευμα θελει απο 820+ :p

οι περισσοτερες GTS 512 πανε μεχρι 800+

δοκιμασε να βαλεις 100% fan speed να δεις αν ειναι προβ θερμοκρασιων

Ποτέ δυο ολοκληρωμένα δεν είναι ίδια. Όπώς και με τις CPUs που άλλες κλοκάρονται καλύτερα και άλλες χειρότερα (κι ας είναι στα χαρτιά ολόιδιες), έτσι και στις VGA (GPU, μνήμες, κτλ) μιά μπορεί να κλοκάρεται καλά και μιά άλλη ίδια όχι. Δοκίμασε μόνος να ανεβάζεις λίγο λίγο τα timings για να βρεις τα όρια της δικιάς σου (ή κάντο πιό αυτόματα με καποιο tool π.χ. το ATI Tray Tools).

τι τροφοδοτικό έχεις?

έμενα κάθε μέρα έπαιζε με αέρα 700+ και με νερό 750+ άρα δεν είναι θέμα ρεύματος κάρτας άλλα μάλλον τροφοδοσίας της

850Watt της thermaltake έχω.

να προσθέσω ότι χρονισμούς πειράζω με το Riva Tuner 2.06 και ι καρτα ειναι το μοντέλο της ASUS η κάρτα είναι η Version 2 gts οχι οι πρώτες που βγήκανε όσο σημασία και αν έχει αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.