Jump to content

ASUS 9800-Γιατι σερνεται?

golimar

Recommended Posts

Τώρα είδα το post με τα specs...

Τι τροφοδοτικό έχεις? Σίγουρα ο P4 και το 1gb είναι περιοριστικά, αλλά όχι και για 1024 ανάλυση...

Θα έλεγα να ξαναπεράσεις drivers παντού και να κάνει και ένα defrag τον δίσκο σου...

Εχω εναν δανεικο 570w...

Μου μυρίζει q-tec/trust...

Κανα άλλο 450άρι καλό και επώνυμο δεν υπάρχει?

Μιλαω για assassin's creed,crysis,και τα επερχομενα crysis warhead και far cry 2.Απο κει και περα κανα ποδοσφαιρακι αλλα σ'αυτα ειναι αρκετα καλα τα γραφικα ουτως η αλλως

Κοιτα φιλε οταν ειχα αγορασει την 8800gtx πριν απο 1.5 χρονο την εβαλα σε 17αρι monitor μαζι με εναν Α64 3800+ ετσι για δοκιμη. Ε σου λεω οτι δεν ειχε καμια διαφορα σε σχεση με την 1900ΧΤ που φορουσε πριν το μηχανημα.

Μετα απο καμια βδομαδα οταν μου ρθε ο Χ2 6000 μαζι με μια Μ2Ν-Ε SLI και την εβαλα απλα πεταγεεε!!!!

Οποτε η CPU σε κοβει.

Ανάλογα τη χρήση που θες και πλέον περισσότερο ανάλογα με τον αν πρόκειται να ασχοληθείς με overclock ή όχι. Έχει πάρα πάρα πολλά θέματα με προτεινόμενα συστήματα, φτηνά, ακριβά, τα πάντα. Ρίξε μια ματιά και θα βρεις πολλές προτάσεις έτοιμες.

Κανα 200αρι βαρια επεξεργαστη+RAM.Το θεμα ομως ειναι μην χρειαστει να βαλω και αλλη μητρικη γιατι θα ξεφυγει το θεμα...Η μητρικη που εχω τωρα ειναι GIGABITE GA8N SLI NVIDIA nFORCE 4 SLI Intel Edition chipset

Δεν νομίζω να υποστηρίζει κάτι αξιόλογο η μητρική σου...

Θέλει και αυτή άλλαγμα...

Πάντως και με 200, μια χαρα την κάνεις την δουλεία σου:

Ε5200 Box: 72

Ecs P35: 65

Geil 2*1gb 4-4-4-12: 43

Συνολο: 180

Παιδες καλώς σας βρήκα

Πρόσφατα πήρα καινούριο υπολογιστή και έβαλα καρτα γραφικών την Asus 9800GT hybridpower.Διαβασα πιο πάνω για προβλήματα στις asus.Ισχύει αυτό??Να ανησυχώ?? Το μηχανημα μου είναι

Intel Core 2 Quad 2,66 FSB 1066

DDR2 στα 2 Giga η κορυφαία αλλά δε θυμαμαι ακριβώς ποια.

Μητρική μία της Gigabyte που έχει slot για DDR2 αλλά και DDR3 εαν δεν κανω λάθος.

Θα 'εχω προβλήματα με την καρτα σε αυτό τιο μηχάνημα?:crazy:

Παιδες καλώς σας βρήκα

Πρόσφατα πήρα καινούριο υπολογιστή και έβαλα καρτα γραφικών την Asus 9800GT hybridpower.Διαβασα πιο πάνω για προβλήματα στις asus.Ισχύει αυτό??Να ανησυχώ?? Το μηχανημα μου είναι

Intel Core 2 Quad 2,66 FSB 1066

DDR2 στα 2 Giga η κορυφαία αλλά δε θυμαμαι ακριβώς ποια.

Μητρική μία της Gigabyte που έχει slot για DDR2 αλλά και DDR3 εαν δεν κανω λάθος.

Θα 'εχω προβλήματα με την καρτα σε αυτό τιο μηχάνημα?:crazy:

Κανενα απολυτως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.